39

Анонимен

преди 3 години

Смешно е държава с 30 годишна история да претендира за човек живял преди повече от 100 години.

38

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е да не се занимаваме с македонците, а да ударим по 200 пръчки на голо на тия дето са подписали договора, както и по 100 пръчки на участниците в тази "историческа" комисия.

37

Анонимен

преди 3 години

Да им пуснем един блокаж на границата и да се минава само с български паспорт. Да видите как за няколко години всичките станат българи, хахахха.

36

Додо

преди 3 години

Бидейки БЮРМ/FYROM (Северна/North) e една все още неразложена напълно част от трупа на Титова Югославия, единствената позиция, приемлива за България и Българите е държавчето край Скопие да бъде оставено да се доразпадне напълно. Тази "държава" е изкуствено съградена пропаганда срешу България. Там няма нито етнос, нито история, нито култира, нито какъвто и да било друг елемент, нужен за това, една група хора да бъдат отделна държава. Всички други решения са компромис, който ще бъде пагубен за нас

35

Анонимен

преди 3 години

До ЧИТАТЕЛ 29 няма как да стане това , има си исторически истини

34

Анонимен

преди 3 години

В скопие могат да си твърдят многонеща, но за нас това не е важно.Важното е могат ли българскитефактори натоварени с решаванетона проблема да се справят илитъпчат на едно място нерешителнокато първолаци. По-скоро второтои трябва да бъдат подменени с качествени и решителни хора. За ментози професор е пълен неудачник,без план за действие, просто учил иповтаря някакви факти от историята.Той би трябвало да ни освети с товакакъв е мандата на тяхната група икакво смятат да направят ...

33

виц

преди 3 години

Не играй шах с ром. Ромът ще ти открадне коня.Не играй шах с македонец, ще ти открадне царя!

32

бай бай

преди 3 години

Промити мозъци, бъдете си македонци и каквито там искате, но долу ръцете от българската история! Като не признавате, бай, бай, ЕС!

31

Анонимен

преди 3 години

Най-селската нация!Албанците са джентълмени в сравнение с тях!

30

Анонимен

преди 3 години

"Добре е да се фокусирате върху по-фундаментални въпроси като езика, окупацията, фашизма..."Значи Гоце Делчев, ръководителят на съпротивата срещу Турция не е фундаментален въпрос?? Щото казал, че е българин" Ако не беше го казалщяхте да ревете непрекъснато, че не е българин, въпросът е много фундаментален даже.За сакава "окупация" става дума, като това е било бългалска земя? Набиха ви сърбите,че сте били "окупирани" и вие се съгласихте. Щото сърбите плащат на предателите.Какъв фашизъм??

29

Анонимен

преди 3 години

Тия селяни за Пито Гули пишат, че е македонец, а той човекът е румънец, та за Гоце Делчев...Прости и нагли!

28

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

НЕКА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ, И МАКЕДОНЕЦ В МАКЕДОНИЯ.НИЕ СИ ГО ПОЧИТАМЕ, И ТЕ СИ ГО ПОЧИТАТ.КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА?

27

Додо

преди 3 години

Априори, да се нарича "Македония" югославскато, македонистично държавче е голяма неправда към всички македонски Българи. Освен това е юридически неправилно.

26

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Добре би било да се каже и с колко полицаи и войска Сърбия е управлявала в Македония след 1944 година!? И колко са избягали в българия?!

25

Анонимен

преди 3 години

Същите тези палячовци които първи признаха Македония за независима държава,сега първи реват срещу Македониясрещу заплащане

24

Анонимен

преди 3 години

Да продължават така , скоро албанците ще им пишат историята и ще им ръководят държавата Едва ли Борисов ще скочи на Германия , които искат СМ да са в ЕС . Ще мигат на парцали политиците ни навън , у нас ще се правят на велики . Каракачанов ще спре ли процеса по приемането им в ЕС , или чинно ще козирува на шефовете

23

Додо

преди 3 години

Колкото и да се преструваш. че вали дъжд, докато някой ти пикae по краката, това не променя факта, че ти пикaят по краката. От това, че се преструваш, уpинатa не става на дъждовна вода. Колкото повече нашите провалени политици се навеждат на Скопие в името на Евроатлантизъма, продавайки паметта на загиналите и измъчени за България македонски Българи, толкова повече натиска от страна на югомакедонистките метастази ще се увеличава! С Югомакедонистите не може нито компромис, нито разбирателство.

22

достатъчно

преди 3 години

Никакво съобразяване с тези,никакви български паспорти,никакво толериране на крадците на българската история.

21

анонимен

преди 3 години

До ТюркЗа това си прав! Те си поискаха и от гърците егейска Тракия до Солун+Пелопонес и остров Тасос щото били на великия Филип Македонски и какво : смениха си конституцията и името на държавата! Трябва да ги зае+++ нашите управници и да чакат! Те няма къде да ходят, така както са се навели между сърби и албанци!

20

Анонимен

преди 3 години

НИКАКВО ОТСТЪПЛЕНИЕ НА СКОПИЕ.Това значи да си плюем на предците, да си плюем на историята точно както направиха те.Има една приказка от Библията - "да си продадеш първородството за паница леща".Те се продадоха на сърбите и на Коминтерна ЗА ЕДНОТО ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО И ЗА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАСПОРТИ.Това е такова морално падение, че надявам се ние да не го извършим с нашата история и деди. Плюха на историята си и на дедите си.