130

О хо хо

преди 3 години

Няма НИКАКВА гаранция, че фирмата, която е взела Най- много ПАРИ ще произведе най- качествената и безопасна ваксина. ПАРИ И ОТГОВОРНО КАЧЕСТВО СА РАЗМИНАВАЩИ СЕ ВЕЛИЧИНИ ВИНАГИ.

129

Анонимен

преди 3 години

До Съдията дредЛичи ти, че имаш 2 мозъчни клетки, едната от които не работи !

128

Анонимен

преди 3 години

Ваксината против менингит е една от най-спорните като безопасност. Ако с нея ще се сравняват реакциите, смятай за какво иде реч.

127

999

преди 3 години

Не би трябвало втората ваксина въобще да се нарича " плацебо". Значи се ползва ЛЪЖА в световен мащаб от фирмите, създаващи новата ваксина.

126

Анонимен

преди 3 години

За мен целият процес е обърнат с главата надолу. Не е ли редно първо да се произведат, тестват и лицензират ваксините и после да се прецени коя е най-добра и да се поръча? В крайна сметка 41 ваксини са в процес на тестове. А вместо това се предплащат милиони дози на една фирма, за която не е сигурно, че ще произведе качествена и безопасна ваксина, но за да вземе парите, ваксината трябва да изглежда така. На гиганстки лобизъм ми прилича това. Ами ако друга ваксина е сто пъти по-добра?

125

До 135

преди 3 години

Благодаря ти за инфото. За мен това е повече от шок. НЕМОРАЛНО И НЕПРОФЕСИОНАЛНО Е ТОВА. Ще потърся повече инфо.

124

Обективно

преди 3 години

Ваксините имат не само краткосрочни, но и дългосрочни последици, едни от които са автоимунните болести като пр. автоимунен диабет / днес е мноооого разпространен/ и проблемите със зачатието.

123

до обективно

преди 3 години

Да, би трябвало да е физиологичен разтвор, но не е. Друга ваксина е - ваксина против менингит. Тази информация и има навсякъде - прочети. Да, не бива така, да - шок е, но е факт!

122

Обективно

преди 3 години

За тези, които не знаят и по- долу коментират - плацебото не е друга ваксина, а физиологичен разтвор. Не защитавам ваксините, но трябва да знаете повече....

121

Анонимен

преди 3 години

Коя нова година? За да е безопасна трябва да е нова година след 15 -20 години евентуално.

120

А дано!

преди 3 години

Дано дойде ваксината по-рано, че да си караме Коледните празници с приятелите, без да се страхуваме от covid!Който не иска, да не се ваксинира - никой няма да го накара насила! Стига сте ревали срещу ваксините!Много тъповати са някои българи - страхуват се от ваксина, от която със сигурност няма да умрат, при положение, че от covid могат да умрат!

119

Обективно

преди 3 години

Ваксината НЯМА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. КАКТО ТАЗИ ПРОТИВ ГРИПА. Ваксинираните не биха могли " да ръсят вируси и да заразяват" по простата причина, че ваксинирането не се прави с пълноценни вируси, а само с изолирани частички от тях, а те не могат да заразяват. Ваксината би могла да е токсична единствено за ваксинирания човек. Ако не е безвредна. Но абсолютно безвредни ваксини няма.

118

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоКакви внуци ще имаш ти бе, като си скопил децата си с ваксини. Внуци щял да има. Оптимист.

117

Анонимен

преди 3 години

да не стане като турските ваксини, онеа с оловото, които платихме всички ние а един шизофр*ник министър е на свобода

116

бързи и яростни 10

преди 3 години

Астра Зенека обявиха през Юни, че ще правят ваксина, а Декември вече да е готова и изпитана и регистрирана и в България?

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Перу отказа да подпише договор с Астра Зенека за закупуване на ваксини, след като правителството е изискало медицинска информация от фирмата, но такава така и не е била предоставена"Дупе да им е яко сега. Най малкото Майдан за това нагло непокорство.

114

Анонимен

преди 3 години

Новина от вчера: Перу отказа да подпише договор с Астра Зенека за закупуване на ваксини, след като правителството е изискало медицинска информация от фирмата, но такава така и не е била предоставена

113

Анонимен

преди 3 години

Въобще не те знам какъв си и не ме интересува. Звучиш като психопат.

112

Анонимен

преди 3 години

Дори да не е особено ефективна пак е нещо по-добре от нищо.Е така като ми кажат перфектната ваксина.Няма перфектна ваксина.Само се надявам да не е с някакви съставки които ПОСЛЕ ще установят ,че са отровни.

111

Чичо до 109

преди 3 години

Не съм Чичка, а Чичо и не помня 70-те щото не съм бил замислен дори тогава. Дете на демокрацията съм. А че акъла ми е колкото на 50 като теб - за това обвинявай природата, Бог... аз нямам пръст в тая работа :)