109

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 68Радев са забрави за Европа. Пътят му е само на север с еднопосочен билет,

108

До 105

преди 3 години

Те и в Русия не го щат.Той дотам се е унизил че да се подлага и там където не го искат.Срам за Българския народ.

107

бг

преди 3 години

вирусът е биологично оръжие .недопустимо е да се заразяват висше главнокомандващи и президента ! Къде са специалните служби!

106

ади сега

преди 3 години

Още вчера хората се смяха на изказванията му.И там му премериха шапката.То май не остана друго място.

105

Купища лъжи

преди 3 години

Не бил в контакт със заразен?Има го на снимка с ген.Петров.Знаел е това и еотишъл в Талин.Умишлено не се е карантинирал.Там поляците са разбрали иса отказали да са на вечеря с него.За другите президенти на срещата тойе нечистоплътна личност(след като така смятат за него,какво биха казали заобикновен българин).Връща се тука,след като се е изложил(и изложил БГ) ипочва да реве,че било "активно мероприятие".ББнаредил да заразят Петровза да зарази Радев и го изпял на поляците?Наистина е глупав.

104

Ха-ха

преди 3 години

Като се има предвид пословичната бързина на естонците, влязла в много вицове, чак им се кефя как бързо успяха да натирят недоразумението Радев

103

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

102

Натирен

преди 3 години

Да се прегръща с тримата от запаса и да отиват да мятат яйца по естонското посолство.

101

Анонимен

преди 3 години

Егати наглия човек .... не вижда, че ако спре да се показва по телевизиятада ръси глупости всеки ден никой няма и да се сети за него

100

Анонимен

преди 3 години

Болен си фигурант, дали е от ковид и/или некадърност е друг въпрос

99

антирадевист

преди 3 години

До НатовецЕ как така бе, ненормалнико. Тя информацията по телепатия ли се предава?

98

до ЦРУ

преди 3 години

хахахахахахахааааааааааа тууууууууууууушвинаги съм знаел, че ЦРУ първи знаят истинатахахахаха

97

Натовец

преди 3 години

Не го изгониха заради вируса ! Мъчи се да извърти ситуацията, позорното ***! Естонските служби са го засекли със записващи микрофони-неговите съветници. Там недолюбват националните предатели и руски шпиони ! Студената покана на естонската президентка да напусне веднага Естония Фигуранта показва , че веднага са го усетили натовците !

96

ЦРУ

преди 3 години

НОВИНА от последната минута !!! Тази вечер има ВЕЧЕРЯ .давана от естонката .....ДЕСА долетя от САЩ ( беше при сина си Страхил ) ...за да са ПОКАЖЕ ...със нова фуста и КЮЛОТИ . купени от бутици в ПАРИЖ ...от подкупа за " ГРИПЕН " -без въоръжение !!! ЕСТОНЦИТЕ ще ОПАКОВАТ ПОРЦИЙТЕ за Деса и Р.Р. ....и ще ги пратят по куриер в Президентството !!!

95

Ген. Николай Русев

преди 3 години

И аз да бях на естонците и аз щях да го изритам с шут в гъ-за !Лично началника на отбраната му е казал в неделя на обяд, че ген. Димитър Петров, с който са били в контакт в петък е дал положителна проба.След това всичко е ясно - не казва (лъже) естонците, те го излавят и го гонят като мръсно коте.След това се опитва да излъже и хората в България, но естонския президент го разобличава (дипломатично).Изпечен лъжец - това е той !

94

Инкубационен период

преди 3 години

Така например при грипа той е 1 4 дена, при коронавирусна болест 2019 е 2 14 дни, при тетануса е 7 21 дни, а при заболяванията от типа на спонгиформните енцефалопатии може да продължи няколко години. При заболяването куру при човека инкубационния период е между 10 13 години.

93

Тонката

преди 3 години

Бойко само да е жив и здрав,че без него си евало мамата:):):)Лично не го познавам,но съм казал на волейболиста,наш общ приятел,да го накара да си слага маска навсякъде:):):)

92

до 92

преди 3 години

В първите дни не може да се покаже нищо от теста. За това се дава инкубационен период.Инкубационен период при различните заразни болести е различен.Инкубационен период (на латински: incubatio) е времето от заразяването на организма до появата на първите клинични признаци на заболяването. При различните заболявания този период е с различна продължителност и зависи от причинителя на болестта, засегнатия организъм, начина на проникване на причинителя в организма и др.

91

Време е...

преди 3 години

Време за домати и яйца срещу преазиденството, зеленият чорап Радеф орезили България.

90

Загрижен

преди 3 години

На Радев теста е отрицателен и Слава Богу! Дано и на Радева да е отрицателен, но........... знае ли се?! Светът е пълен с гафове и изненади като днешните!!!