42

Анонимен

преди 3 години

Оказа се че капитализма и демокрацията са едни недоносчета.

41

Анонимен

преди 3 години

До ТеоТова е едно много тъжно мнение на ретард

40

Анонимен

преди 3 години

Какъв коронавирус?

39

Доктор

преди 3 години

как китайците подчиниха коронавируса ? Ами, много просто , по комунистически - няма човек,няма вирус ! Партийният вожд е казал : "Всеки новозаразен - куршум ! " Хайде *** се заразявай !

38

В КИТАЙ

преди 3 години

НЕМА ВИРУС, ЩОТО ВОЖДА Е КАЗАЛ ДА НЕМА.

37

Анонимен

преди 3 години

Медицината толкава много напредна че, затвориха хората по домовете за да ги предпазят от един нищо и никакъв вирус

36

Анонимен

преди 3 години

Не, че нещо...но е вееме Тръмп да заповяда масирана термоядрена атака над Китай. Така хем ще си отмъстим, че стотици години наред тия мършояди ни захранват с всякакви изродски зарази, хем Америка пак ще е първа икономическа сила, хем населението на света ще спадне драстично...3 в 1...

35

Тео

преди 3 години

Истината е една - дисциплина. Източните народи я имат. За това се справят. Има и цензура и нещата не се казват напълно за да е спокойно населението. За липса на дисциплина те наказват, а ако нямаш късмет и ти издадат присъда за назидание можеш да станеш звездата на стадиона пред публика на дистанция един от друг два метра. Та цензура, дисциплина и контрол - може да не са чак толкова креативни, но са работливи и царе в копирането. За това и просперират.

34

F-16

преди 3 години

Като дойдат някъде 2035-204г новите модерни 60 годишни американски F-16 ще фръкнем с тях в Китай и ще принудим китайците да отговарят за това че пуснаха ковида!

33

в очакване на война

преди 3 години

Канада затвори границата си със САЩ (под предлог вируса разбира се).

32

Анонимен

преди 3 години

Китай трябва да отговаря пред Света за това, че не можа да овладее вирус който сама създаде!При Чернобил дър т комунист претовари ядрената централа, защото не разбираше отговорността пред човечеството и пусна радиация в цяла Европа.

31

Анонимен

преди 3 години

Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия.

30

Анонимен

преди 3 години

Китай е успешна, развиваща се икономика, докато Западът е неуспешна и влошаваща се. Китайската народна република се базира на индустриалния капитализъм. Западът се базира на търговско-банков капитализъм.

29

Анонимен

преди 3 години

Китай инвестира капитал си в индустриални предприятия, оборудване и полезна инфраструктура. Западът инвестира във финансови инструменти.

28

Анонимен

преди 3 години

Китайците търсят увеличаване на индустриалната и земеделска продукция за да задоволяват нуждите на хората. Доларовата империя краде богатството на нациите за да създава спекулантска печалба.

27

Анонимен

преди 3 години

Китайската система създава реален капитал - реални блага и стоки. Западната система унищожава капитал и създава от него спекулативни борсови акции.

26

..

преди 3 години

Китай да плати на целия свят за вируса който тръгна от тях

25

нЕкой

преди 3 години

Няма нормален човек, който да вярва на диктаторска пропаганда колко са добре и колко са здрави. Без значение дали е от Китай или от Раша.

24

Истината е

преди 3 години

че само БезБожни Комунисти разработват био-орижие и го използват срещу хора! Света не трябва никога да забравя, но паметта на хората е кратка!!

23

Факт

преди 3 години

До АнонименТвърдението,че китайската система няма финансови сривове е невярно!Има ги,като някои от тях са вследствие на масирани външни атаки.Все пак причините са като при западните държави-прегряване на борсите и надценяване на активите.ОБАЧЕ коренно различно е справянето с проблема.Докато на Запад правителствата наливат пари в закъсали фирми/банки,в Китай държавата ги изкупува на безценица когато се сринат,оздравява ги И ОТНОВО ги приватизира!Загубите остават за сметка на акционерите.