406

R

преди 3 години

До стоянТи , Стояне, си голям фен на тоя хипотетичен " бай Ставри ". Явно много сериозно те е впечатлил. Не унивай, винаги може да се уредиш да те върнат при него....

405

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че Винету ще спечели.Той е цар по фалшификациите на избори ,има и опит.

404

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

Е това измислено проучване вземете и си го наврете, знаете къде!!!

403

стоян

преди 3 години

Боко Тиквата най-късно догодина ще е в затвора.При бай Ставри.А може и да отиде при Илия Павлов.Спасение за тази антибългарска мутра няма и не може да има.

402

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ-има такова заболяване.Не знам кой им измисли тази позивна( име) но е сгафил много.Гастроезофагелна рефлуксна болест-ГЕРБ.

401

Анонимен

преди 3 години

Хората не използват правото си да избират.Седят на дивана и отиват интересчиите и си слагат с мижави гласове кой си искат.Цяла ОП -3 партии, влизат с 300000, а 4 млн хич не се мърдат че "нямало за кой". Е тия кат имат за кой, ей ви кой слагат. Негласувалите са виновни за изборите. Властта се ужасява ако всички се вдигнат да гласуват или си консолидират гласовете, затова пускат десетки дребни партийки да им разбият гласовете. Дори да пишеш - "не", пак влияе на коефициента на оня професотр от цик.Ама как да се събудят тия 4 млн!

400

Анонимен

преди 3 години

Тая Тиква ще довърши България.Тя и без това е на изкуствено дишане.

399

българин

преди 3 години

Да бе да! -:) Тук др Борисов НЕ Е ПОЗНАЛ! Дано не ни го дава за "домашно" това.-:) др Борисов слезе ли от сцената политическа.Ще е вече политически труп какъвто е вече 10 г гусин Костов! Та какъв "генерал" измислен? Какви 5 лв?-:) гн Радев си е Радев! Човека сам без преводачи си комуникира с когото си иска! -:) Интелект бе хора! Оставка мутро! И се пръждосвай за винаги!

398

Анонимен

преди 3 години

борисов никога не е избиран. Цялата му партия едва събира 1 млн и автоматично го слагат него, а герберското НС само го утвърждава. Сега има самочувствие че милиардите дет наливаме са в джоба му и може си купи колко иска гласове, няма кой да го разследва така че с пачките дет мята през жипката може да си векува на кой си пост иска, човека за 11г си осигури гръб и си краде на воля да го крепят во веки веков.

397

Анонимен

преди 3 години

Винету президент.Това ще е върхъ.Значи вярно е че сме най пропадналата територия.

396

Анонимен

преди 3 години

борисовите медии взеха да опипват почвата да видят плюенето по Радев колко им е свършило работа и колко още пари да отделя за *** и облъчване.

395

Койчо

преди 3 години

Че този генерал боко тиквата не е ли супер крадец за да има такъв рейтинг.Да не би случайно са запитвани обитателите на затвора за кого биха гласували

394

Анонимен

преди 3 години

Генерал Бойко Борисов има златен шанс да осигури отлични позиции на ГЕРБ на предстоящите парламентарни и президентски избори. Достатъчно е да съумее да изведе страната без икономически загуби и с минимални човешки загуби през ковидната зима. Засега нещата са малко като император Наполеон Бонапарт в Москва през 1812 г. Обаче, ако правителството на ген. Борисов създаде условия напролет българинът да се почувства здрав и заможен, самият премиер ще се превърне в един съвременен Михаил Кутузов.

393

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев е абсолютен ***. Коя фирма в България е с възможности да строи газопроводи и магистрали, за да говори за тръби и асфалт. Този парашутист принизи президентската институция до 0.

392

Анонимен

преди 3 години

Камелия,колко ти бе платено за да напишеш тази прогноза.

391

Анонимен

преди 3 години

Пожарникар-Мутра-гемерал -министър председател-президентНема такава държава.Има само Терминал2.

390

Анонимен

преди 3 години

Асфалт Паша ако бие Зелените Чорапи значи не сме народ а мъ-ша,както ни е определил Славейков.

389

ha ha ha

преди 3 години

..."generalska bitka " ...abe vie imate li akal v glavite si ?!?? Kakav "general " e Boko ?!?? Toi e glavatar na shaika bezrodnici ,nacionalni predateli ,korumpirani ,nedouchili no polezni nemu prestapnici !!! Prezidenta Rumen Radev e istinski balgarski general ! Tova e !!!

388

1959

преди 3 години

До Аз Ами че е фейк фейк е -ясно е! Но нали трябва да се провери настроението на българите към "бащицата" ни и да знае с колко да лъже на изборите

387

Миро

преди 3 години

Чак сега разбрах. Проучването е направено в централата на ГЕРБ...