112

ДртПрч

преди 3 години

Да бе, да. Слагаме некомпетентници да вършат строго специализирани дейности и после се чудите защо обществото не им вярва. След като е само административен ръководител, защо тогава Мутафчийски се изявяваше като медицински гуру по строго медицински въпроси?Не ми ги разправяйте тия!

111

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"А защо неспециалисти лаици като Плешояда оглавяват НОЩ-та, а Националният консултант по инфекциозни болести не е в Щаба?"Такъв въпрос се отправя към Професорката. Тя може да каже дали е била търсена и какви съображения е имало. А Мутафчийски изпълнява същите функции като управляващ ВМА (когато не оперира), тъй че няма нищо чудно в това. Както казах, това е административна роля и изисква съвсем различни качества. Той така или иначе предава информация от специалистите.

110

Видев

преди 3 години

Мозъка гледа само се беси не се интересува от тялото и другите органиЕдинствено мозъка иска опият с цел да спре да мислиМозъка мрази да мисли и анализира той, мрази да запаметяваМозъка решава да не се предпазва и да отиде на протест, без да знае в чия полза го прави

109

Анонимен

преди 3 години

E...ва го. От 100 статии 109 са за кромид. Е....вах таааа пропаганда

108

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"Сигурно и дати, часове, и ЕГН-та ще искаш :)"Стигат ми 2-3 изказвания и авторите им.

107

Анонимен

преди 3 години

Те изпуснаха ситуацията още след като намалиха дистанцията в затворените помещения на кръчмите до 1 метър, а на 15 след началото на учебната година присъствено ускориха процеса до необратимост още повече. Лошото е, че леко каращите го деца, за които все още няма данни дали няма да имат увреждания за в бъдеще могат да заразят родителите си, които може и да не го изкарат леко. Тогава кой ще купува храна, плаща сметки и т.н на тези деца, докато родителите са болни или под карантина.

106

ДртПрч

преди 3 години

А защо неспециалисти лаици като Плешояда оглавяват НОЩ-та, а Националният консултант по инфекциозни болести не е в Щаба?Защото специалистите няма да си плюят на дипломите, да наговорят всички тия глупости, които нацвъкаха "отговорните фактори" през последните 8 месеца.

105

ДртПрч

преди 3 години

Сигурно и дати, часове, и ЕГН-та ще искаш :)

104

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"Факт е обаче, че инфекционистите са в медийната сянка на псевдоспециалистите по ковид като Плешояда Мутафчийски,"Явно не си особено грамотен: Мутафчийски беше шеф на НОЩ, не консултант по проблема. Явно не разпознаваш административна от медицинска длъжност.

103

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"Тя твърди, че лекуващите лекари знаят какво правят и няма място за притеснение."Интересно, от кой идва информация, че лекарите не знаят какво правят. Конкретни цитати и имена на такива хора?

102

ДртПрч

преди 3 години

Ти къде мислиш, че се лекуват болните от ковид? В Ортопедията? Естествено, че Инфекцозна болница е една от най-активните и лекува основната част от болните в София. Сама малка част от тях - тези със сериозните придружаващи заболявания и нуждаещите се от ИБВ се лекуват на други места. Факт е обаче, че инфекционистите са в медийната сянка на псевдоспециалистите по ковид като Плешояда Мутафчийски, разни светила в кардиологията и хирургията, както и директорите на големи болници.

101

Чичо

преди 3 години

Четеш и се чудиш колко грамотни Българи има.Излезеш и като видиш мизерията нещо не се връзва.Винаги се дават примери с Държави извън ЕС колко са богати.Много просто не са в ***.

100

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"Защото в България около 30% до този момент се нуждаят от хоспитализация, а 5% приблизително достигат до клиниките по интензивно наблюдение и лечение", каза проф. Червенякова."

99

До до пръча

преди 3 години

Мангъров не е министър-председател, не е министър на здравеопазването, не е член на НОЩ, не е главен републикански специалист по инфекциозни болести, не е част от екипа на премиера Борисов. Това, което казва Мангъров е само мнение. Отговорност за развитието на Ковид-кризата е на екипа на министър-председателя. Борисов ще окаже неоценима услуга на лекарите, медицинските сестри, и санитарите, на всички медицински лица, ангажирани в борбата с ковид-епидемията, ако каже: "Всеки труп е и мой!"

98

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"Интервютата на проф. Червенякова, нац. консултант по инфекциозни болести са доста успокояващи. Тя твърди, че лекуващите лекари знаят какво правят и няма място за притеснение."Това, което ти цитирах на теб лично "успокояващо" ли ти прозвуча?Още от нея:По въпроса защо Инфекциозна болница не е най-активната в лечението на коронавирус и болни се транспортират в други болници, проф. Червенякова заяви - когато се стигне до апаратна вентилация ...ние не можем да поемем тези болни." ...

97

ДртПрч

преди 3 години

Интервютата на проф. Червенякова, нац. консултант по инфекциозни болести са доста успокояващи. Тя твърди, че лекуващите лекари знаят какво правят и няма място за притеснение. Никъде не всява паника. Никъде не плаши хората. Затова не е интервсна за медиите. Затова пък мненията на кардиолози, ортопеди и коремни хирурзи са много предпочитани, защото са мнения на невежи по въпроса уплашени хора. Медийно перфектни. Там разумът не е напочит. Само страхът и скандалът.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Зациклил си ти.Кои сайтове "следиш", за да си "визионер"?Или и те са строго секретна информация?ХАХАХАХАХАХХААА

95

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"На националния консултант по инфекциозни заболявания, проф. Червенякова, никой не й е търсил мнението."Това не е вярно. Аз лично съм чел множество интервюта с нея и няколко телевизионни прояви. Във всички тях тя подчертава сериозността на вируса: "коло 10% до 20% от заразените с коронавирус могат да развият пневмония. Когато развият пневмония, риск от дихателна недостатъчност е леталният изход"

94

Анонимен

преди 3 години

На тоз вирус му вписаха различни функции на действие при една физиология как организъм по структура,устройство,характеристики детайлни за изучаване,анализи или нещо м/у неорганично и органичното съществуване съвместими в частица от порядъка на (-10) степен от измерение за мярка метър-основна линейна,коет навярно е сравнимо с Нано частици от неорганични елементи,съединения съвместими с органичните съответстващи спрямо различни системи по функции при различни физиологии как организми в органи,тяло

93

Анонимен

преди 3 години

-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари - нямат 1.50 за многократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоМАСКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :D