207

до анонимен 218

преди 3 години

Точно защото не искам да затворят всичко съм бесен. Защото с това умишлено неглижиране на проблема, точно там вървим и то много бързо ускорително.Трябва училишата да минават от 7-12 клас онлайн иначе ще стигнем по 100 души на ден, ама не заразени, а умрели!!!

206

Az

преди 3 години

Който се казва Ивелина трябва да скочи от прозореца

205

до аноним 208

преди 3 години

Аз съм учил това, което ми ТРЯБВА много години, а не милионите глупости в у-ще. Ако си адвокат, за какво ти е физика и химия, освен в общи линии, което може да го научиш и за 2-3 дни, ако ти е поднесено систематизирано. Ако си химик, защо ти е история, освен най-главните факти? За чий ху ти е литература освен 10 автори. Ако ти е интересно може сам да научиш всичко.И не си мисли, че си пия бирата, защото не пия бира и си развивам бизнеса.

204

Зеленоок

преди 3 години

До 216 АнонименИмпексовата /..... аххахахахахахахахаха

203

Анонимен

преди 3 години

До Ей не търпиГласувай си за когото искаш, някой да ти пречи? Ако затворят всичко, какво си мислиш, че ще стане? Ще ти кажа - ще разбереш бързо къде и какво с.е.р.е гладния. Бегай сега да купуваш риба, че не остана...

202

Зеленоок

преди 3 години

До ББ казал, да учили?Е ти какво предлагаш? Да разпуснем училищата и всички да копат на полето като тебе....

201

Анонимен

преди 3 години

И аз ще гласувам за Нинова, защото е седесарка и направо разката старата номеклатура в БСП.

200

Зеленоок

преди 3 години

До Ей не търпиЗа Чери Баба гласувай.... Или най-добре поросто се затвори сам някъде!

199

Зеленоок

преди 3 години

До 197 АнонименКое е опасно за децата в училище???

198

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 204,Пак манипулативни сметки. Кой ти каза, че тестовете в болниците струват толкова, а? Как направи от 110000 695000, ще обясниш ли?

197

Анонимен

преди 3 години

бесен,Пи ли си лекарствата? Народен съд казваш... Ти ли си народа, невротик?

196

Ей не търпи

преди 3 години

При 100 случая щеше да затваря, сега при 1000 натиска за още? Довечера отивам на протеста да протестирам срещу затриващата ни здравна политика. И риба вмирисана ще хвърлям. На изборите ще гласувам за Нинова.

195

Анонимен

преди 3 години

ББ е проклятието на Живков.Тоя ще ни съсипе докрай.

194

Анонимен

преди 3 години

Оставка! И затвор за теб, мутро Борисов

193

Анонимен

преди 3 години

До ББ казал, да учили?Има ***, които помнят по-дълго. Ами не учи, брат'чед, стой си в блатото, къркай си бирата и чакай някой да дойде да ти оправи положението.

192

ББ казал, да учили?

преди 3 години

Той като седя толкова години в училище какво е научил? Съгласен ли е да го изпитаме?Седенето в училище е губене на време. Никой завършил училище след 2 години, ако го изпитат не знае повече от 5-6 факти от различните предмети, ако не му е специалност.

191

бесен

преди 3 години

"Разпоредил съм, че децата трябва да ходят на училище, допълни премиерът."Долен, гнусен, селянин, малко още и ти е за последно и на теб и на шайката ти.Не останаха балъци да ти се връзват на дерибейския чар, освен мошениците около тебе. Ще има народен съд, версия две. Долна крадлива пасмина. Нещо което струва 5 пари го правиш за 10 и крадеш 8. През дирниците ви ще излезе.

190

Анонимен

преди 3 години

Този дебел и нагъл краварски прислужник вече ни струва по няколко хиляди, на всеки работещ човек.Диктатурата на Боко и слугинажа му ни струват милиарди.Потъваме в заеми , а този *** харчи парите ни като за последно.

189

Анонимен

преди 3 години

"На ден държавата харчи над 120 хиляди лева за тестове, каза премиерът"Така... Вчера например са направени 6324 теста.Ако приемем, че цената на тест е грубо 110 лв... на места са дори по-скъпи, какво се получава?6324 x 110 = 695 640 лв. ПЕЧАЛБАТози бизнес се ослади на много. Нима очаквате да спре току така?

188

Анонимен

преди 3 години

Направо я правете на един ден карантината с цел отбиване на номера