70

Анонимен

преди 3 години

Има една много добра индикация кой какъв е. Този, който няма заложби, който не е създал нищо, който няма уважение към труда, който няма уважение към своята раса и общество, той винаги намира доводи да защитава деканденти и разбойници. Да пишеш небивалици за "поробените" индианци и да милееш за враговете на своята раса е висша форма на вулгарен цинизъм, която е присъща на комунисти, либерали и или масони. Този, който има ум в главата си има интереси, след които са и тези на неговата раса.

69

Чешка бира

преди 3 години

Не изключвам някои евреи да имат пръст в това, нека не от кой етнос са 90% от болшевиките, НО не подценявайте Китай, който наследи коминтерна от СССР. Китай финансира червените университети в Америка, Китай финансира демократическата партия, включително Джо Байдън, Китай финансира и тези метежници да разрушават устоите на обществото. Решение има, но не е много демократично. Всички в затвора за антидържавна терористична дейност. Колко трябва да си зле да допуснеш Китай да те превземе така.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Онези де държат нотариуса и им пишел нотариални актове както им е дойде за добре ли?"Те са имали нотариус защото са имали държава и закони и институции за налагане на законите. При индинанците такова нещо няма. Ти може да си мислиш че си собственик на своята колиба но някой друг индианец може по всяко времеда дойде да ти отреже глават а да ти вземе всичко. При тях няма право на собственост а само правото на по-силня да вземе всичко.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И кой ти каза че не са били собственици на пасища, прерии и гори ве?"Ами те самите не са направили една граница и не са сложили и една ограда. Те са били просто номади които обикалят и празния континент и гонята бизоните и другите индианци. Но континента не може да остане празен. Дали ще са бели, ил иараби или китайци, рано или късно някой е щпл да създаде цивилизация и държави на този континент.

66

ikar

преди 3 години

До Георгиус ДимитракосТеодор Рузвелт е пети братовчед на президента Франклин Делано Рузвелти това ги прави единствените братовчеди, които са били президенти на САЩ. справка Уикипедия

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74"Всяко племе си е знаело териториите и границите са ги маркирали с тотеми на племето"Какво? ХхахахахахахахахаххаааааАбе другари, вие и експерти по индианско териториално право ли сте бе, ахахахахахахаха.Само да ви светна, че единствените закони, които са важали са тия на това кой може да завземе повече територия и никой не е имал нмерение да устанвява каквото и да било. Да не говорим за варварските им обичаи: скалпирания, жертвоприношения и пр.

64

Анонимен

преди 3 години

Историята винаги се връща като бумеранг. Не можеш да избягаш от миналото си. То винаги ще те преследва като сянка. Това е изводът.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Загубилите "стандарта си на живот" грабят магазини на Долче и Габана, Бърбъри, Шанел, Хермес и т.н. Опасявам се, че ако отидат в някой комунистически рай, ще могат да се наслаждават на магазини за консерви и осолена риба. Доста изгодна цена, за да живееш в "рая" на Путин и Ким.

62

Георгиус Димитракос

преди 3 години

Истината за Африканските роби--е че самите им вождове са ги продавали..Бледоликия е слизал на пристанището , и местните неггери са му продавали изловените му братя .ЧАААК ДО 1884 Г...НИКОЯ ДЪРЖАВА ОТ ЕВРОПА НЕ Е ПРАВИЛА ВЪТРЕШНА ЕКСПЕДИЦИЯ В ПОСОКА КЪМ ВЪТРЕШНА АФРИКА !!А АРАБИТЕ И ЕВРЕЙТЕ СА ТЪРГОВЦИ НА АФРО-АМЕРИКАНЦИ ОЩЕ ОТ ЕХХЕЕЕ 7 И 8 ВЕК !!

61

Сектант

преди 3 години

"И е преподават културен марксизъм, който е измилсен от евреи от франкфуртската школа а не от китайци."Колеги, от коя секта сте?

60

Анонимен

преди 3 години

Драги кривоноси. Въпросните загубили стандарта си на живот в САЩ спокойно могат да отидат в някой комунистически рай и да живеят там спокойно и щастливо. Но фактът показва точно обратното. А броят на експлоататорите е право пропорционален на броят на кривоносите. Точно както го е казал д-р Гьобелс. Трудно е да преглътнеш, че не можеш да лъжеш и манипулираш. Идва един момент, в който те хващат.

59

Анонимен

преди 3 години

До Чешка бира"Червени професори и китайци платени от Китай."Глупости. Болшинството поресори са евреи. И е преподават културен марксизъм, който е измилсен от евреи от франкфуртската школа а не от китайци.

58

Обикновен трол

преди 3 години

"100% от корабите транспортиращи роби са били собственост на евреи. Аз само това ще спомена."Дай примери....имена .......така звучи като........

57

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИндинаците не са имали никаква земя и никой не им я е зел. Ако претендират че е тяхна замята що не сложат поне една ограда?Щото са били шепа катуни на един цял празен континент. Те като не могат да създадът държави и да си пазят границите някой друг рано или късно ще дойде и ще си основе негова държава и ще си сложи негови граници.

56

Чешка бира

преди 3 години

До ИсторикДа, прав си напълно, но сами са си виновни американците, че допуснаха да ги подкожушат. Знаеш ли какво е по американските университети? Червени професори и китайци платени от Китай. Образователната им система е превзета от червените. Медиите им са превзети от червените. Най-големите им щати са превзети от червените. Комунизма в Америка е вече факт. Тръмп е стената, която разделя и пази белите от това комунистите да им отнемат последното - правото на оръжие за да се бранят.

55

Анонимен

преди 3 години

За който иска да види каква е ролята на евреите в робството може да изгледа това:https://bitchute/video/9ysIru0M8qsd/Или да попита кой е продавал роби германци и славяни във Венеция през средните векове, толкова презиран, че чак Шекспир го е описал.

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕвреите винаги плават под чужд флаг и винаги обогтяват само себе си. Между другото те са били основните търговци на роби и в османската империя.

53

Анонимен

преди 3 години

Колумб е американският Владимир Илич Ленин, който взема земята от индианските господари и я дава на белите селяни.Колумб е ляв радикал, комунист, борещ се срещу господарите на земите.

52

Георгиус Димитракос

преди 3 години

Рузвелт--е Теодор Рузвелт , а не Франклин Делано Рузвелт .Те нямат фамилна и кръвна връзка .ИНДИАНСКИ ПЛЕМЕНА И ВОЖДОВЕ В САЩ , ПОЛУЧИЛИ ИМЕНА НА ЩАТОВЕ И ГРАДОВЕ :ЧИКАГО, МИАМИ (МАЯМИ), СИАТЪЛ, ДАКОТА, ЛАКОТА, НАВАХО, ШАЙЕН.Е , ЮТА , АППАЛЛАЧИ ,*** , УАЙОМИНГ, ОХАЙО , АПАХИ (АПАЧИ).....ЗА КАНЗАС И МАНИТОБА НЕ СЪМ СИГУРЕН .

51

Анонимен

преди 3 години

"100% от корабите транспортиращи роби са били собственост на евреи. Аз само това ще спомена."Дай примери....имена .......така звучи като........