105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132Той Байдън може и да обещава ама синчето му замесен в Украйна :) Тръмпи е фен на Путин и Ким, пълна идилия спред мен, жребци са и двамата :)))

104

Анонимен

преди 3 години

Кромид 19 .....вашата система се нуждае от ъпгрейд

103

Кови 20

преди 3 години

Нямам търпение да пуснат новата версия Кови, за да започна да се пазя и от нея.Побързай, Били!

102

Дупци Дудупци

преди 3 години

Аз до сега не съм гласувал. Но ще поправя тази грешка на следващите избори... живот и здраве.

101

ФСБ

преди 3 години

Е стават смешни със този корона и последствията!!Те и децата се смеят на тия анимацйонни филмчета вече! От година насам хората не умират от нищо друго вече само от корона!!Няма рак инфаркт нищо само корона Корона ла корона

100

Анонимен

преди 3 години

Харесвам Байдън само заради едно. Обещава да сложи кантърмите на тъ.пака Путин. А неомарксистките глупости си ги запазете за вас.

99

Заблуден ли съм?

преди 3 години

Смятах, че в България има демокрация, ама май нещо не съм в час?Има ли?

98

ОПАСНОСТ! ПОМОЩ!

преди 3 години

Искате да ми кажете, че кандидатите за президент на САЩ са:- 74 годишен дъртанян- 78 годишен дъртанянТова ли се опитвате да ми кажете?

97

Анонимен

преди 3 години

Айде пак починаха неомарксистките бълвочи и лъжи!

96

АБЕ?

преди 3 години

Къде е Бидоня (Жо Биден)?Пак ли нещо крои тоя дъртанян? Не стига че зарази Тръмпи с биологично оръжие, ми сега му крои втора засада.А стига ве.

95

Анонимен

преди 3 години

До ГравданинОстави го...хахаха. Тръмпи е само на 74 г. има много хляб да изяде до 78 г., жребци са всички, но като няма кадри така ще е.... :)))

94

УРУД

преди 3 години

До RealDonaldTrumpДа бе, написахме си .цом... не сме толкова глупави.. няма нужда да спамиш.

93

Гравданин

преди 3 години

Е добре де.Викаш Бидоня е на 78 години - дрт на Библия, ами Тръмпи да не е първа младост?И не ми отговори на въпроса. Само си изля някаква жлъч, дето не ме вълнува..

92

Анонимен

преди 3 години

Ще каже някой , че Тръмп е първият президент по света , който се подлага на някакво лечение .А Дексаметазона го изкараха - някакво лекарство - мутант и човек се превръща в ходещо психясало зомби , неспособно да се контролира , като вземе едничко Толкова ли нямат за какво друго да пишат в НЙТ- милиони проблеми споходиха обикновените американци , а медиите по цял ден - "психяса ли Тръмп след 2-3 дни лечение "

91

Дрън-дрън ярина

преди 3 години

Не знам дали остана гражданин на Република България, който да вярва на новини, писани от български ***.Хората са добре информирани. Не вярват на CNN, та на българската плява ли да вярват.

90

Мишок с голям пишок

преди 3 години

Тръмпи разсъждава като някакво дете, което се е излекувало от грип и се възприема за богоизбран.Инфантилна работа. То не, че короната е толкова опасна, ама да го изкарваш сякаш, че спасяваш Света.. това е нелепо.Не ме притеснява, защото знам че службите в САЩ няма да му дадат куфарчето просто ей така. Нещо е прещракал. То така става със стероидите.

89

Gravdanin

преди 3 години

Какви са актуалните политически движения, които имат най-голямо влияние днес?Имам намерение да ги изследвам, след което да се позиционирам.Моля за сериозни отговори. Избройте ми ги в списък - като за *** човек.

88

Анонимен

преди 3 години

Полуделия либерал зад маската на антикомунист ръси коментари вече от около час и половина. Наистина транссексуалните наркомани са неуморни.

87

МИЛИАРДИ НА ПРОТЕСТ

преди 3 години

Много ми беше забавно, като чух днешната реч на бай Дуньо. Вика "Открихме лек за Кови-то, благодарение на мен.":D :D :D Ххахахахах още не го е пуснал стероида :D

86

Анонимен

преди 3 години

Джордж Буш: Аз убих Садам Хюсеин!Барак Обама: Аз убих Осама Бин Ладен!Доналд Тръмп: Аз пък убих 215000 американци, нека ви е яд.