123

Анонимен

преди 3 години

Излиза че ако подкрепям Тръмп и не съм екоталибан вярващ в климатичния апокалипсис, съм лош неонацист и трябва да бъда регулиран, разбирайте цензуриран и наказван!? Баси къде отиде свободата на словото, къде отиде плурализма - модерните комунисти, а именно либерастите се опитват да наложат глобална цензура и тотален контрол.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Глyпak! Ставаше въпрос, че журналиста е псевдо такъв. В "кавички"! Не ми пукак как и дали изобщо ожеш да пишеш. Другият път не гони хората, които подкрепят меннеито ти!

121

Анонимен

преди 3 години

О каква "новина" .. да се разбира всичко което пише в нея наобратно .. тия похвати на манипулацията с отричането и осмиването са ни известни .. издишате ..

120

Trump 2020

преди 3 години

сори, ама народа не е толкова пр0ст, че да харесва дърт комунист като Байдън, освен това в джоба на Пекин, прави си сам сметките кой е пр0стия!Либерастичната престъпна шайка се бори неистово с истината за да я заличат.Няма да ги оставим да победят. Стоим зад великия президент Тръмп и НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ!

119

kim

преди 3 години

Ким Чен-ун разпореди започването на 90-дневна национална кампания за "Световна революция, пак" и "вселенско въстание", за да дойдем всичките 60 раси /човека/, да дадем на тласък на триото да може да се реваншира при следващото "въстание" , преди извънредния конгрес на

118

Internet Research A.

преди 3 години

Този път дори ние НЕ можем да му помогнем.

117

Japan

преди 3 години

100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапвания от мутренските медии. Сороските медии са полудели. Тръмп явно води в проучванията,и тези съскат злобно глупости всеки ден по негов адрес. dnes.bg спрете да публикуате тези нелепи писания за Тръмп. Пълна тъпотия.

116

Internet Research A.

преди 3 години

Само ние и Q-anon останахме с клоуна.........нормалните ни напуснаха...:(

115

Анонимен

преди 3 години

Точно сорОската пропаганда ще казва кой в какво да вярва,и кое е конспирация,и кое не.

114

KAG2020

преди 3 години

Либерастичната престъпна шайка се бори неистово с истината за да я заличат. Няма да ги оставим да победят. Стоим зад великия президент Тръмп и НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ!

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124 Моята граматика не е перфектна. Не съм филолог. Нито ти си... Но такива устроумници няма за какво друго да се хванат....

112

Анонимен

преди 3 години

И какво? Ще събират разби недоволни и иниско платени. То такива клубиве от 200 години има. Я футболни, я по грънчарство ... Хеххехехехх

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122Сложи го "репортер", че ако беше истински,нямаше да си мълчи, ама ...

110

Анонимен

преди 3 години

Истината тука в тази "медия" няма да прочетете, нито в никоя друга. На едни протести в Лондон имах шанса да говоря с репортер на бтв. Камерите бяха изключени. Човека много добре обясни как са репресирани

109

Анонимен

преди 3 години

Висчко свърши! Край! Кюанон мюанон, нема!

108

Анонимен

преди 3 години

От 118Не мога да повярвам, че не си съгласен с мен,кото и да си ти, неодобрил коментара ми!Какво? Мислиш си, че не може да се цензорира АБСОЛЮТНО ВСИЧКО В НЕТА? Че ако дори и някой сайт не е в играта (а колко са такива?!?), няма да има DDoS само след 1 секунда? Че всяко едно съобщение, всяка една комуникация не се следи от то от поне 2006-а насам? ХХахах! Добре. Няма файда от конспирации и прочие. Битката е вече загубена. Сега битката е, за място в нова йерархия!

107

Анонимен

преди 3 години

Фалшивите медии като тази и другите са заплаха за човечеството!

106

Анонимен

преди 3 години

До Q-anonМ не е толкова засилена. Аз бях във еда фирма в която се работеше над проект, който да прави автоцензура и пълен скрейп над нета, като идентифцира всичко и всички в ееално време. Имаше добър exit, защиото една компания с две O-та в името ни купи, заедно с още 20 компании както нашата. Това беше преди 3-4 години. Вероятно, вече всичко е в сила, така че дори и да има масова цензора, няма да разберем, а тея с Q Anon са смешки.

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"2. Семейството - и там е принципа на комунизма - всеки допринася каквото може, всеки се ползва толкова колкото му е необходимо."Да, ела в нашето семейстов и го кажи на брат ми. Гледа, като набито пале, защото баща ми не му дава 1500 лева на месец издръжка. ТО бива-бива нахалство, ама чак толкова. Сега тътрсим начини, да му хвърлим едни пари и да го лишим от наскедство, че да остане за малкта, мене и кака, а тоя нехранимайко да се оправя!!!

104

panelen chovek

преди 3 години

Каноните не са причина, а следствие. За непросветлените - цялата канонщина почна като поредица шеги в 4chan & 8chan.