49

Анонимен

преди 3 години

АЛО, КОПЕКИНИТЕ, ДЕТО РЕВЕТЕ ЗА НАПУСКАНЕ НА НАТО,ГЛЕДАМЕ НА АРМЕНИЯ КАК Й ВЗЕХА ТЕРИТОРИЯ,ГЛЕДАМЕ И ДЖАМИЯТА СВЕТА СОФИЯ , ДЕТО Я ОБЪРНА ПРИЯТЕЛЯТ ВИ ЕРДОГАН!НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?ПУТИН КАТО НАШАТА МУТРА МИШОКА СЕ СКРИЛ, КЪДЕ ГО БЕ, ВЕЛИКИЯТ ЦАР?

48

Христо Христов

преди 3 години

явно са го "чипосали" и а не играе по свирката, я е гръмнал...пп. явно скъпо им е излизало на ес да хрантутят групичката му и са го изтеглили да го използват за последно, преди да го отпишат.

47

Коментар

преди 3 години

Тоз досадник май заслужава наистина да го отровят че ни писна от него!По досаден от коронавируса стана да ни го навирате денонощно в очите!Пфууу...

46

Ах, Шрьодер, Шрьодер

преди 3 години

"Навални обвини Шрьодер, че защитава убийци и приема пари от Русия"Навални - както винаги, е прав.Той знае, че е правилно да се приемат пари САМО ОТ САЩ!

45

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС, МАНЕТЕ ГО НАВАЛНИ, ПУТИН НЯМА ДА СМЕЕ ПОВЕЧЕ ДА ГО ПИПНЕ, АМИ РАЗКАЖЕТЕ АРМЕНИЯ, ДЕТО Я ПАЗИ ПУТИН, КАКЪВ БОЙ ЯДЕ!ЛУКАШЕНКО КАТО ГЛЕДА КАКВА ЗАЩИТА ПАДА, НАПРАО ОТКАЧА - ПУТИН НАЛИ УЖ МУ ДАДЕ ГАРАНЦИИ ЗА ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ, ДЕТО ЗАПАДЪТ СЕ ЗАСЛИЛ, ДА МУ НАРУШАВА!

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Има и мотив има и отровен човек, спасен от смърт по стечение на обстоятелствата и с огромни усилия.

43

Анонимен

преди 3 години

До хехе 40И скрипал ниой не го е тровил. И той си е жив и здрав.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35"Че откога Путин е локален губернатор в персийската империя(***)?Или май ползваме думички без да знаем какво значат а?" Прен. Деспотичен, самовластен управител или господар (в семейството).Май някой не знае Български език, защото Руския му е по-мил.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Мито има мотив. нито има отровен човек. Навални е никой. И е жив и здрав.

40

Спеца

преди 3 години

Навални е господин никой , един недоказал се опозиционер , зад който не стои никой в Русия!Зад него и периодичните му сценарии ,/ как Путин иска да го убие/ стоят само западни служби с нескопосаната си пропаганда срещу Русия и Путин!Жалка работа , също като лицемерната Европа!

39

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Навални е агент работи против държавата си..... За Навални не знам, но русофилите винаги сте работили против държавата си!

38

хехе

преди 3 години

До Анонимен 36аз не разбрах кой отрови Скрипал ...Английски агенти....Руски Агенти....Американски агенти,..... или някакви мафиоти....щото то там нещата замлъкнаха !??

37

Анонимен

преди 3 години

СМЯТАЙТЕ КВИ НЕКАДЪРНИЦИ СА В ТАЯ РАЗВЕДКА , НАЧЕЛО С ПУТИН - ДА ПОЛЗВАШ НАЙ- СИЛНОТО БОВ И ДА НЕ МОЖЕШ ДА ОТРОВИШ ВЕЧЕ 3-*** ДУШИ!СТАНАХА ЗА СМЯХ НА ЦЯЛ СВЯТ!А ТУКА НЕКВИ НЕЩАСТНИЦИ СЕ ОПИТВАТ ПЛАХО ДА ГИ ЗАЩИТАВАТ СРЕЩУ КПЕЙКИ...

36

Анонимен

преди 3 години

money, money, money - към парите страст!

35

Чебурашка

преди 3 години

Шрьодер е старо руско ***, който от много години е на руска хранилка. Неслучайно процеса на развращаванито на западния елит с руски пари и превръщането му в руски агенти на влияние е наименуван в негова чест "шрьодеризация".

34

Анонимен

преди 3 години

И в Германия всички знаят, че Шрьодер е кремльовски агент само тука петата колона повтаря изтърканата мантра, че новичока трябвало да убие на секундата Навални.Е да ни не би и със скрипал... вадихте същата мантра!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"на кремълския сатрап"Че откога Путин е локален губернатор в персийската империя(***)?Или май ползваме думички без да знаем какво значат а?

32

Анонимен

преди 3 години

ДОБРЕ ЧЕ СМЕ В НАТО, Е ДА - ПЛАЩАМЕ СИ ЯКО, НО КАТО ГЛЕДАМ РУСИЯ КАК ЗАЩИТАВА АРМЕНИЯ И КВО ПРАВИ В УКРАЙНА...КВО СТАА БЕ, АЗЕРИТЕ ГИ СМАЧКАХА, ПУТИН НЕ СМЕЕ ДА СЕ ОПРЕ НА ЕРДОГАН! МЪЛЧИ КАТО ФАМИЛИЯТА СИ ЗА СВЕТА СОФИЯ, ПРАВОСЛАВНИЯТ ЗАКРИЛНИК...

31

хехе

преди 3 години

До Анонимен 30а така ...ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО !Гениялен си бе !

30

хехе

преди 3 години

До Анонимен 27кой ти каза че се пъна!просто анализирам ниското ниво на българската пропаганда !