248

Анонимен

преди 3 години

Еми нормално! Докато VIP персоните в България са Слави,Андреа,Николета,Тото,Криско и подобни,моделът на подражание у подрастващите ще е антипросветен.Скъпите коли и материализмът като цяло е комплекс на българина и резонно животът е стремеж към тях,а не към култура.Известните ни спортисти са хулени и подигравани ,това описва злобата на обществото,а вечното мрънкане и обвиняване - прикритото его на личността.Еми при такава среда,няма как да се вмени на децата,че учението и труда са достойни !

247

Анонимен

преди 3 години

Очевидно ЕС за ужас на управниците, които мислеха че ще минат метър, но явно не защото видно трайно и последователно се заеха с нашата страна което в дългосрочен план е надявам се добре за нас, а в краткосрочен план да е зле за слабото управление.

246

Анонимен

преди 3 години

Това не е черна статистика това е умишлена политика провеждана в последните няколко години, която косвено включва дори увеличението на учителските заплати за да не стачкуват и да си мълчат за това какво става в българските училища но и университети.

245

Хехе най-тъпи

преди 3 години

И най-ковидни.Оставка на извънземното на образованието. Оня злетак Краско пед**аско

244

Анонимен

преди 3 години

е преди 30 години беше друго - сега е дастатъчно да слугуваш на задокеанските началници наука за слуги не е нужна

243

до 279

преди 3 години

Щом пишеш за образование1 за знаеш1 че "олимпиЯда" се пиша с А - олимпиада. Що се касае за спечелените отличия от български деца, за съжаление те са такъв процент от всички, че не влизат и в статистиката. Българчетата живеят в свят, където на власт са бандити-илитерати, където "Винету" е образец за висока проза и където *** СМИ, блатото на Интернет и трагичната ни образователна система ги лоботомират трайно и невъзвратимо. Така и геният става дефициент за нула време.

242

one

преди 3 години

До Въпрос към лъжцитеПише се олимпиАда за сведение....

241

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна злонамерена и платена новина на някои среди в България...Не е верно...България е имала и има една от най добрите училищна система в света......А относно културата на учениците ,то това е от семействата .,не от училищнста система...

240

Въпрос към лъжците

преди 3 години

Колко златни медала от олимпияди спечели България през изминалата година?

239

Пълна лъжа

преди 3 години

не знам от къде си я изваждат тази статистика, но лъжат и то доста нагло!

238

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 275"Качеството на образованието ни започна да пада веднага след 1989 г"Къде ги резултатите от "качественото" образование преди 89та?Къде са ни патентите, научните награди на международно ниво (ама не тия давани от СеСеСеРето), къде са ни технологичните гиганти?Май не сте виждали какво се случваше в българското производство, където до 30% от продукцията беше БРАК. И това все от "добре образовани".

237

Анонимен

преди 3 години

"Пък и не забравяйте, че в последните 11 г. министър-председател е един доктор на неуките, дето се пише още доцент и инженер.""... и ловец съм, ирибар съм..."

236

Анонимен

преди 3 години

Докладът само констатира последиците от реформите на Даниел Вълчев от 2007 - 2008 г., когато ученици истуденти бяха превърнати в ходещи ваучери.Качеството на образованието ни започна да пада веднага след 1989 г. , но в последните 12 г. е нещо страшно.Пък и не забравяйте, че в последните 11 г. министър-председател е един доктор на неуките, дето се пише още доцент и инженер.

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 269"Посредством НПО контролиращи образованието, в училищата и детските градини ще бъде въведено *** обучението и тогава ще разберем каква е връзката между конвенцията и образованието ,но тогава ще бъде много късно !"Дори и така да беше, това би имало общо с гражданската позиция на детето, а не с неговите фактически знания придобити в училище, тъй че пак не може да покажеш връзката, освен че повтаряш до откат едни и същи глупости.

234

Без коментар

преди 3 години

1972г. Априловската гимназия. ....Учителката по география към Гладиола ученичка в 11 клас.....-,,Къде е изток, запад, север , югна Европейската карта?"..... Комсомолката показа Москва и....получи 6-ца.

233

къде е бай Тошо ?

преди 3 години

Всеки НОф министър на образованието , започва с ''реформи'' , АМА ДОКАТО ПРИСВОИ ПАРИТЕ ОТПУСНАТИ ЗА ''РЕФОРМАТА'' ...Не е нормално в България да има толкова неграмотни деца , ЖАЛКО !

232

и МО преди години,..

преди 3 години

,...ПРИЗНАХА :''Всеки 2-ри в България е НЕГРАМОТЕН'' !

231

Анонимен

преди 3 години

Посредством НПО контролиращи образованието, в училищата и детските градини ще бъде въведено *** обучението и тогава ще разберем каква е връзката между конвенцията и образованието ,но тогава ще бъде много късно !

230

ля ля

преди 3 години

който има дете е наясно че системата у-б-и-в-а! нарочно подвеждащи реки от глупости в учебниците в състава .....цялото образование е за смях!

229

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво общо има истанбулската конвенция с образованието, но знам че е зло. Зло в чиста форма. Ти можеш ли да ми кажеш какво общо няма истанбулската конвенция с образованието? Можеш ли да ми кажеш, че в нея никъде, па дори и косвено, не е засегнато образованието? Защото аз съм сигурен, че е.