138

До 138

преди 3 години

Тази каша не е случайно забъркана.Този протест ни го спуснаха нарочно точно с цел да не пречим на макета да ни откраднат историята.И президентчето играе активно.

137

Анонимен

преди 3 години

Хайде на яйцата герпе..расти да ви е сладко! Утре ОП(Г)

136

Е,бравос

преди 3 години

Хаджигенов, почини си малко! С твоите творчески протестни решения, за 3 месеца Ти постигна повече, отколкото за цялата си адвокатска кариера!Хвала Ти!Холивуд те зове....

135

Анонимен

преди 3 години

Даааааа много са......около 60 човека повечето събрани от пейките

134

:))))

преди 3 години

Бойко 91 : 0 Проституиращи

133

дебилотулупоинфантил

преди 3 години

Много сме!

132

Мдааа

преди 3 години

Варвари и терористи, само с тези двете думи мога да ги определя! Около 80 човека опустошиха безнаказано офиса на Герб с яйца и всякакви ***, това просто е безумие и вандализъм!Едно младо момче се намеси и им каза че в сградата няма никой и е безсмислено да унищожават фасадата! Тогава някакъв дърт комунист с прегракнал пиянски глас започна да му крещи и точно в този момент разбрах,че тези хора са наети клошари и наркомани!И сега утре чистенето ще е от нашите данъци!Не ги разбирам някои нещ

131

до 143

преди 3 години

До АнонименГарван гарвану око не вади. Не им вярвам на каквито и да се правят.

130

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

129

Анонимен

преди 3 години

Всяка вечер ли ще има новина за шепа наркомани на площада?

128

Анонимен

преди 3 години

Май май метежниците ще бъдат низвергнати от БКП,маямата,главанака,всички ще се отрекат от тях,ще видите,само да изчакаме утре и резултата от клеветенето на милиончева и радан!Гледайте какво казава онова капу..тче Симов за рускинятабез БКП Елена е КРЪГЛА НУЛА!!ЕЕ,другари в крайна сметка май ще изпишете вежди на Борисов вместо да му из=вадите очи!А аз например не харесвам подоходната политина на ГЕРБ а Фандъкова за мене е пълна некадърница но ВИЕ ме карате да гласувам за ГЕРБ!

127

до 138

преди 3 години

До АнонименТова не е каша, това е търсен ефект. Отслабване на държавата и последващо унищожение.

126

Ром от Рим

преди 3 години

Не се подигравайте на протестърите. Сега ще отида да питам шевчето за какво протестираме и ще ви кажа. Вече сме близо 2 милиона на площада.

125

Щракащата фотографка

преди 3 години

то и Боко го снимаха ама не за Плейбой

124

ден 99999999991

преди 3 години

Трима от седморката на Блейк разглеждат руини от великите въстания. Намерили са 2 презерватива и три изплюти дъвки.

123

Анонимен

преди 3 години

Страшна каша забъркаха тия лум..пени,оклеветиха България,искат да ни натресат ИК и антибългарскта организация на етническите македонцихОМОИлинденпредизвиквайки дебат в ЕП под клеветническата кампания на Радан и рускинята,уро..ди,да ви се върне тъпкано дано.Само не знам дали в т.н. резолюция утре ще влязат и точки по идея на една италианка за Гадев,Черепа и протестите!Ние НОРМАЛНИТЕ ИК и хОМО-то ще си ги сложим отзад ама какъв удар с тесла ще е да се цитират Гнусния и Черепа заедно!

122

Многолюден протест

преди 3 години

Корнела е получила хипертонична криза , а Радка сърцетуп при вида на огромното множество дрогаре.

121

Само Слави

преди 3 години

Ще ни оправи!

120

до 119

преди 3 години

До АнонименТова не беше ли едно много отблъскващо и грозно творение - и телесно и душевно?

119

Тонката

преди 3 години

До ПроСоТоПросо легам бате,че утре ше ми прават един декинг на терасата:):):)И по стените даже:):):)Значи само за дюбели и то по оферта ше трябва да шара некъде към 500лв:):):)Те моите тераси са около 1 декар:):):)Аре не 1 а половин:):):)Сибирската Лиственица с фаска нема ти казвам колко струва:):):)Да не те заболи главата:):):)