193

Анонимен

преди 3 години

На всеки нов път,всяка нова екопътека,всяка нова градинка ако щете е сложена табела- направена с еврофинансиране. Като го спрат това заради червените крете.ни и от утре почнете да ходите по разбитите улици да благодарите на всички българомразци. Щото ако имаха малко акъл има избори след 5 м, като са толкова добри да си ги спечелят и да ги харчат съвестно тия пари. А като ни спрат фондовете ще ми харчат дедовия. И нищо повече няма да се направи. Тая Елена Йончева е за обесване ба площада.

192

Анонимен

преди 3 години

Хей ЕП Кьовеши проверете фирмите Трасе,Артекс,Бокал и още много други да видите къде отиват парите от Европа във Поставените фирми по на горе на Бойко Борисов ,какво се правите на малаумни ,не може едни лампи в Тунел ечемишка който струват с подмяната 50 хиляди лева макс да пишат в фактурата 500 000,не може един паметник на НДК който му трябва 2 кг тортил със превоза на отпадъците да струва 10 000 лв те взимат 500 000 милион за събарянето ,саниранееее,Калпавитееее пътища на Трасе за милиарди.

191

МИСЛЕТЕ!!!

преди 3 години

Цял един народ мрази Бибитко Борисов.Интересно защо Бойко Борисов няма смелост да се появи без охрана.Май се страхува от народа,изнервен е и уплашен.От кого се страхува-само той си знае..

190

До 205

преди 3 години

До АланкоулуКакви комунисти бе, гербаджийо промит?Хората, които сме на площада нямаме общо с БСП и комунистите. Ние сме против комуниста Борисов.Или си платен *** или си промит гербаджия.Виж на мутрата ти партийната книжка и му проследи биографията и ми кажи, че не е комунист.

189

Финансист

преди 3 години

Този г-н Борисов не беше ли същият, който охраняваше приятеля си от БКП-то Тодор Живков ? Върна страната, наречена България с поне 30 г. назад през 10 годишното си управление като министър председател.

188

Аланкоулу

преди 3 години

Много ми е кеф да гледам, как комунистическите под-логи пикаят гас след такива статии !Това е истината за тяхно съжаление !Всички лъжи и манипулации падат една след друга:1. Че Европа ги подкрепяла - няма такава нещо (видяхме го в последните няколко дни)2. Че са стотици хихиляди - вижда се всяка вечер колко наистина са.3. Че искат нова конституция - отказаха се веднага щом им го предложиха.4. Че са за рез и законност - видяхме какви простотии свършиха до сега.5. и много, много други ...

187

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна подкрепа за господин Борисов от цяла Европа ! Най-успешният министър-председател в цялата ни история. Залужено ще спечели безпроблемно и следващите избори през март. Бъдете здрав и благословен господин Борисов ! Цялата нацфия е с Вас

186

Анонимен

преди 3 години

В интерес на ЕС е да ни държат бедни и корумпирани и да ни обират кадрите: лекари, инженери, IT специалисти, физици, химици, сестри, общи работници, чистачи, всичко. Предоставили сме им пазарите си и печелят луди пари срещу трохи. Схемата с подкупите под формата на еврофондове, които получават местните сaтрапи е измислена супер. Нищо лично, капитализъм. Може да се оплачете на арменския Поп. А че България мpe - потупване по рамото и целyвка по бузата от Юдa. Съвременен колониализъм.

185

Анонимен

преди 3 години

Така е било и под турско робство, ако не са били руснаците, щяхме фесове още да носим.На това дередже сме от предателите егоисти , за които е важно те да са добре , а на другите майната им. След турско също чорбаджии и предатели са отишли във властта.Всички лицемерно почитат Левски и Ботев, но те са се борили за република, не за царство и то за цар небългарин, гей и нехранимайко. Сега подобен кръг издегна Борисов и го държи. ЕНП са ясни, бойковци в задкулисието се пазарят и плащат

184

m

преди 3 години

Във вчерашния дебат ясно си пролича, че в ЕНП няма никой на който да му пука дори малко за тази територия наречена България... Ясно е, че в България корупцията е имало, но в послено време, докато БАЩИЦАТА се бори с контрабантата, тя набира все по-огромни размери. Но и за небивалите успехи на борбата с контрабандата може сериозно да се позспори, защото това не са само цигарите, а не съм забелязал контрабандните ментета да са спрели да заливат мегазините...

183

мнение

преди 3 години

Истината лъсна. Шайката е навсякъде... и се крепи яко. Вебер, ела тук и обясни на хората как така от 30 г. все още сме в преход.

182

Анонимен

преди 3 години

ЕНП си пере парите през България.Баце сега снася евраките там за да го подкрепят.

181

Анонимен

преди 3 години

Европа ни предаде.Предаде демокрацията и ценностите, които сама претендира, че защитава.

180

Анонимен

преди 3 години

До 186Абе Андрешко, ти самият си корумпиран.Я си припомни колко пъти си плащал кеш, без да е касиран данък !?Я виж какъв % е сива икономика, заплата 600 лв. - а останалото на черно, доход от наем - а порите на ръка,... !

179

Анонимен

преди 3 години

167- *** НА "24ЧАСА"- ТАМ Е ЗАПИСАН ДЕБАТА ЗА БГ, ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО ЖАЛКИ БЯХА ЧЕРВЕНИТЕ, А ИНАЧЕ ЗАПОЧВА НАБЛЮДЕНИЕ ВЪРХУ ПЕТ ДЪРЖАВИ ОТ НОЕМВРИ И БГ Е СРЕД ТЯХ И ТАКА ВСИЧКИТЕ 27 ДЪРЖАВИ ЗА ДА НЯМА ОБРЪЩАНЕ НА ПОСОКАТА НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА- А ТИ СИ Д Р И С К А Й НА ВОЛЯ.

178

Ти да видиш..

преди 3 години

До Анонимен 174 Разбира се че сме с Германия.Най развитата държава в Европа. Ти да не искаш да сме с Русия ?

177

Анонимен

преди 3 години

Г-н Вебер, защо не кажете и на протестиращите белорусци да чакат избори? Защо налагате санкции на Белорус, а мълчите за случващото се в България?България, която е по-зле и от Беларус? Дори Русия миналата година мина България по номинално бвп на глава от населението. България се конкурира с Африка. Българи не останаха в територията.

176

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е за оставката на Радев.С вдигнатия юмрук и неговите съскания срещу Европа, я накараха да подкрепя Борисов въпреки неговите грешки.

175

Анонимен

преди 3 години

Благодаря ви г-н Вебер, че ми отворихте очите, че корупцията по високите етажи в ЕС е не по-малка от тази в БГ. Унгария и Полша само могат да си мечтаят за вашата корупция.

174

Анонимен

преди 3 години

Ходете и хвърляйте яйца и домати :))) ЩЕ кажеш че Европа досега не е знаела какво става, но нали сме от една партия, трябва да се подкрепяме :) Най ми беше смешно като се бяха събрали пред немското посолство, че и затваряха очи в знак на протест :)))