15

Анонимен

преди 3 години

ми секи ден говорите за умрели по телевизията и чували с трупове ,как няма да влияе, нормални ли сте ве!

14

Анонимен

преди 3 години

Как е търговската войнa със Китай върви ли. Червения дракон май си показа ноктите, искате ли ядрени облаци и коронавируси или ще се затваряте по дупките си докато психясате до полуда. Евроатлантизъм ? Със приятели като САЩ врагове не ви трябват.

13

Гледам европейски

преди 3 години

Гледам европейския парламент НА ЖИВО:https://multimedia.europarl.europa.eu/en/press-conference-by-johan-van-overtveldt-chair-of-committee-on-budgets-jan-olbrycht-and-margarida-ma_20201005-1630-SPECIAL-PRESSER_vd

12

Ковид

преди 3 години

Влияе, като само за това се пише иговори!

11

гогич

преди 3 години

Сетихте се. да ви ......... Младите се превръщат бавно, но сигурно в социални инвалиди, депресиите скочиха....... Проблема върху психичното здраве , породен от неадекватните мерки, ще има много по-дългосрочно и тежко поражение отколкото "физическото оцеляване и опазване на здравната система"....

10

Анонимен

преди 3 години

Влияе, ама ваксина за психично здраве няма. Язък,ако имаше, щяхте да изкарате всички луди.

9

Някой

преди 3 години

Слуша ли тази провалена организация от некадърници на хранилка при бил гейтс. Този вирус се оказа, че какво ли не докарва. Ако беше толкова заразен, 7 месеца след началото с почти никакви мерки, до сега да не е останал незаразен. Зад това има дрруги мотиви.

8

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха да, даВеднъж да съм съгласен със СЗОПроизвеждат ковидзомбита на килограм

7

..::Злия Лойко::..

преди 3 години

Ходите да ми протестирате срещу "лошия Бойко", изпоизразболеете се от Кови 1.9TDI, па после ми са лекувате в на Бойко болниците.ПА ЛЕКУВАЙТЕ СА У ВАС БЕ, Тва е положението.~ Цветето на Републиката

6

Анонимен

преди 3 години

Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас.

5

Баче Кико

преди 3 години

Мен ме интересува леглата още ли стоят в зала Армеец или са ги махнали вече.

4

внимавайте

преди 3 години

А Джуди Хабиб забременя.

3

Анонимен

преди 3 години

Да бе ковида влияел върху психичното здраве. Медиите са в пъти по-вредни с всекидневното си престараване и набиване на новини като сводки от фронта за болни, починали, чували, камиони и т.н.

2

Факт

преди 3 години

Като министър-председателя ти каже "Искате да напълните детските площадки с чували с трупове", а шефа на НОЩ "Ще се мре, яката ще се мре", може би следва да се очаква народо-населението да откачи.

1

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 също пречи на хората да изучават супер-гравитационната теория и така човечеството е изложено на опасност да си тъне във невежество и да не узнае какво е супер-гравитационната теория.