52

Анонимен

преди 3 години

КАК ПО НЯКАКЪВ ТЕСТ СЕ РАЗБИРА ДАЛИ Е ГРИПЕН ИЛИ КОРОНА ВИРУСА И АКО НЕ СЕ РАЗБИРА КАК РАЗБИРАМЕ ЧЕ ЖЕРТВИТЕ СА ОТ КОВИТОДЕВЕТНАЙСЕ ПРИЧИНЕНО ОТ КОРОНА ИЛИ ОТ ГРИПЕН ВИРУС

51

Анонимен

преди 3 години

Първо пуснаха лъжата за плоската земя и зaбраниха полетите над полюсите обаче нам Ледените шапки се топят и учените изследват за бацили и вируси от едни отминали епохи. Кой знае какви веща са изровили и са ни заразили със вируси останали от динозаврите. Грета Тунберг алармира за да предупреди човечеството и на нея и запушиха устата и нaлoжиха мракобесния си режим над децата.

50

Я пак?

преди 3 години

протоколи на PCR sequence primer тоест търсят се различни носители на тези специфични гени в различните страни. СЗО задължи България да използва PCR тестове, произведени от конкретни лаборатории.

49

Я пак?

преди 3 години

Сензационно разкритие от професор Андрю Кауфман: Тестовете за К19 търсят 18 базов код в 8-*** хромозома! Корона-измамата най-сетне е разкрита в най-големи детайлиВсички PCR тестове търсят специфичен генетичен материал, характерен за хромозома 8 в човешката клетка. Ето защо се инсценира тази ПЛАНдемия и за какво се оказва толкова голям натиск за тестове, повече тестове. Търсят се носители на специфични генни. Най-лошото от всичко е, че Световната здравна организация настоява за различните националности да бъдат използвани различни протоколи на PCR sequence primer тоест търсят се различ

48

Хирошим

преди 3 години

Като хиляди бомби над Хирошима, всяка година умират стотици милиони хора. И се раждат още толкова.

47

До 61

преди 3 години

Страх=Инстинкт за самосъхранение=Оцеляване. От война не се завръщат триумфално най-смелите. А най-страхливите. Прочети "Параграф 22"...ако можеш да четеш

46

евреите още през

преди 3 години

2008 се опитаха да ни разиграят пандемия - тогава беше свинския грип (който всъщност се оказа доста по-смъртоносен от ковида)тогава през 2008 много-много не им се получи пандемията на юдо-масонитетози път по-добре се справиха, ама и сега на стана башползата от този жалък цирк е че вече никой не се съмнява в юдо-масонския всетовен заговор - днес хората ясно виждат че юдо-масонските фондаций са най-големия враг на хората

45

Анонимен

преди 3 години

Вервам,вервам. И мама верва, и баба верва и тати верва, даже Рожко и той верва. Ммхх.

44

Анонимен

преди 3 години

Ковидзомбитата не са виновни, че са страхливи, те са го наследили от родителите си които са били страхливци и тнт. по веригата. Кръвни линии със сърца на врабчета и топки като индийски орехчета.

43

Анонимен

преди 3 години

До Handel6000 мъртви и 92 000 заразени от 9 милиона шведи... Явно си типичеИдиот.

42

Камарите трупове

преди 3 години

помните ли как полуграмотната СИК-аджиска бухалка се лензеше по тележизията - "не ги ли виждате" вика "камарите трупове" ....помните ли как слагаха легла по стадионите - демек полеви болници ще правимпомните ли как копаеха дупки за масови гробовепомните ли хомо-генерала как пена му излеза на устата и как очакваше "яко да измреме"жалки юдо-масонски *** ....ще си платите за всичко !!!!

41

Handel

преди 3 години

До Fenasi KerimМного хора не разбират че няма значение дали е зависима или независима държава. Швеция от кого е зависима, че там без никаква карантиан и други тъпни последствията са много по-малко?Проблемът е в това, че подобни "епидемии" са много изгодни за болшинството от политиците - и по-точно за тези, които са алчни за власт или за пари. Няма да кажа Турция от кои е, сам се сети.

40

Анонимен

преди 3 години

Аре, пак дойде лудия с VPN-a ха-ха

39

Pen

преди 3 години

Облъчването продължава! Пазете се от вируса, много е страшен.Убива с невиждана ярост.По-лош е от чумата.По улицата е пълно с трупове и трудно може да стигнете до болница !!!А като стигнете до болницата става още по-страшно, защото вируса се обединява със здравната система! :))

38

абе прростак тролски

преди 3 години

До Fenasi Kerimщо не ни ги покажеш къде са "камарите трупове" за които евреина Бил Геитс бълнуваше и седмица по-късно ваш Тикквун повтори думите мущо не "измряхме яко" както очакваше това хомосексуално посмешище - ген. Карантин Плешиварски ....наистина ли си мислиш тввар еврейска че все още има иддиоти да ти се връзват на пандемията !?

37

Анонимен

преди 3 години

Все ,пак трябва да се чуе и мнението на Бай ***-форумния вирусолог и ***.Той обикновено твърди, че няма вирус.

36

Анонимен

преди 3 години

Вече и глупаците знаят, че няма никакъв вирус.Сега се замислете при какви хора сте ходили да ви лекуват, те всички са участници в тази измама.

35

Азимов

преди 3 години

Всеки сезон от усложнения от грип умират по около милион човека на планетата. Тази година не е с нищо по-различна в това отношение. Каква атомна бомба, какви пет лева!? Това са ужасно изопачени и алогични сравнения.

34

Ямболски цървул

преди 3 години

А СТИГА УЕ!

33

Fenasi Kerim

преди 3 години

Шегуват се тук но няма нищо смешно. Турция е независима държава не се поддава на някакви игрички на Сорос и други. Преди дни показаха снимка на болницата в Диарбекир. Това е много голяма болница. Снимката е от 3 часа сутринта. Всички прозорци светят. Снимки на мед.сестри с зачервени лица и белези от екипировката. Вирусът не е измислица разберете. Не казвам да се планирате просто не подценявайте нещата. Според мен е изкуствено създаден или изпуснат. Може и да греша. Дано да греша.