30

Анонимен

преди 3 години

25 болни на 100000 население била опасна Граница! Ами ние имаме вече 33 болни лица на 100000 население,каква е тога "границата"?

29

Анонимен

преди 3 години

Към момента имаме над 5000 активни случая според ЕИП. Ако всички тези хора решат да скочат едновременно през ноември може и земетресение да стане. Хубавото е, че може да се намери новата Стефка Костадинова.

28

Анонимен

преди 3 години

Има нещо романтично в това, колко много, много хора няма и да разберат, че ги унищожават.. и това не е корона вируса, който е познат отдавна и изобщо не е толкова опасен, колкото ви го внушават... Опитвам се да си обясня, какъв промосъл е заложил Бог в това да съществуват тези робски умове... Всички, които вярват на телевизията, на медиите... Защо не опитате да погледнете голямата картина? Една чудовищна манипулация зад която стоят целите на световния финансов да ви зароби и да ви погуби...

27

Анонимен

преди 3 години

Много му е чудно как до сега не се разболя нито един служител на голям Магазин, на Банка, на Аптека...........

26

Да да

преди 3 години

Ще скачат кои от балкона кои под влака.

25

Анонимен

преди 3 години

Какво да очакваш от един кантар.Всичко се измерва в пари.

24

Адда

преди 3 години

Алкохолика да си порка ракията и да мълчи, че като се обади само глупости ръси. Абе тея няма ли вече да ги пре чукаме

23

Годжи

преди 3 години

Еми ще има,като продължавате да лъжите.До пролетта всички ще го изкараме

22

анонимен

преди 3 години

По ми харесваха като излизаха Светата Троица в комплект : Мутафчийски в средата, Кунчев и Кантарджиев отстрани! Така, поединично не са "убедително-убеждаващи" някак си!Коремен хирург в средата, експерт по инфекции разпространявани с кърлежи и експерт по кандидози и микози отстрани е много ПО!

21

Анонимен

преди 3 години

Ами "Професоре " те болните в България през последните 14 дни са 331 лица,на милион население? Нещо ИЗДИШАШ бре "професоре"????????2295 човека заразени през последните 14 дни!

20

тоя пие много

преди 3 години

гроздова, освен това борисов му е наредил да не тества хора, за да има по-малко бройки. Заюо? за да каже после тълупа ето аз ви спасих, понеже борисов знае, че много хора са безсимптомни и са го прекарали лятото, който умрял, умрял.

19

Анонимен

преди 3 години

Не приемам за чиста монета брътвежите на подобен професор, говорещ на диалект - явно банкянската мода за просташко говорене непредва.Поведението му беше несериозно обидно.После имаше още един такъв - "професор константинов", който казва в ефира преди, че докато брои бюлетините, БСП няма да спечели избори.Много професори, а вървим назад, копаем дъното.Това са професори - гербересори.

18

Анонимен

преди 3 години

Контрол и глоби...Нищо друго не върши работа срещу ***.

17

Анонимен

преди 3 години

И понеже телевизионният тормоз не постигна желаното ново на страх връщате сутрешните плашила,така ли!НОЩ)))Е на мен ми е слънчев ден,вие си тънете в мрака,в нощта...Да бъде светлина! И биде светлина!

16

ДртПрч

преди 3 години

Болните ще имат ли сили да скачат? Че и рязко... ;-)

15

Анонимен

преди 3 години

Маски=Мълчанието на агнетаВ романа на Достоевски Претъпление и наказание има описание на пандемия,която грози света.Главата сънят на Разколноков.

14

Анонимен

преди 3 години

Цяло лято какво свършихте за да не скочат болните какви реформи направихте? Изградихте ли например квартални магазини за да не се тъпчем в големите магазини, болните ще скочат заради вашето бездействие и безотговOрно поведение Кой закри лафките сега за една безалколна напитка трябва да хода до големия магазин където мога да се заразя там има стотици хора вътре Вие сте виновни щаба - НОЩ.

13

Анонимен

преди 3 години

Извинете, но само защото е професор ли трябва да му вЕрваме? Той прогнозира, врачките врачуват,откроите разликите. Аз съм християнин и не варвам на врати и магьосници,които твърдят,че знаят какво ще стане в бъдеще.

12

Анонимен

преди 3 години

До до 5Абе см.шник професор Асена Стименова я обвиниха в всяване на паника само защото цитира доклад на СЗО относно възможната липса на лекарства и още я разкарват по съдилищата.

11

Анонимен

преди 3 години

Ае, бегайте с вашите *** прогнози