68

Короноскептик

преди 3 години

На бас че половината от тези 216 заразени от "коварната зараза" са отегчени даскалици на които не им се ходи на работа, но искат да получават 25 % бонус към заплатата!

67

До до 59

преди 3 години

Да но през Януари, Февруари, Март, Април, Май, Юни, Юли смъртността е по-ниска и като цяло през годината е по-ниска от 2019. При тези данни е по-правилно да се гледа целия период - и лъм края на годината смъртността през 2010 ще е съизмерима с предходните години.

66

м,да

преди 3 години

Ориентирайте се по Бойко. Щом ходи без маска и прегръща агитките-страшно няма!

65

зомби

преди 3 години

Стига сте захранвали с инфо ковид зомби ***! Те ще си чакат края на света и яко да мрем до като са живи!

64

Анонимен

преди 3 години

Вирус има и ще има в близките години,статистиката обаче говори,че при едни елементарни мерки дяволът не е толкова страшен!Всичко друго е излишна паника!

63

Анонимен

преди 3 години

не се мъчете да убеждавате Ков идиоот , те се убеждават само ако лично ги лепне. За това има държава да бъдат принудени да се съобразяват или просто да не пречат. Още Елин Пелин в разказа си Напаст Божия. е показал идиотщината на просстия българин.

62

Анонимен

преди 3 години

Номер 53 каза много важни и съществени неща. Запомнете ги. Доц. Владимир Манев предложи да се пречиства кръвта на тежко болните със специална диализна апаратура, което ще снижи смъртността два пъти, но понеже това е скъпо, отговорните фактори се услушват. Безценен е човешкият живот. И нека по-младите запомнят, че и те ще поостареят някой ден. Трябва да се въведе перфектен ред в медицинските учреждения. Това е в интерес на всички

61

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с този нов ред, чипиране и тн. ВИРУС ИМА И С ТЕЗИ МЕРКИ ЩЕ ИМА, *** нищо не спазва. ЗАТОВА СПРЕТЕ ДЕЦАТА ОТ УЧИЛИЩЕ ТОВА Е НАЙ - ЛЕСНО

60

Анонимен

преди 3 години

Дори тези които не усещат е достатъчно да заразят други, които ще усетят или умрат.Затова се опитват с мерки да ограничават БЪРЗОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ... на заразата.В Китай как се справиха? С чакане и гледане отстрани ли... или с мерки?

59

До 59

преди 3 години

потърси нси смъртност по седмици и виж графиките от сайта на НСИ. От август насам има по-висола смъртност спрямо същия период през 2019.

58

Анонимен

преди 3 години

Това е нов ред,който се налага в световен мащаб.Върви се към базов доход,държавите да дават издръжка на хората и те да слушкат иначе вирус!.Свобода и демокрация няма да има вече!

57

Трите З-та

преди 3 години

Затваряй! Заключвай! Заземявай!

56

до 54

преди 3 години

От 100 открити заразени 80 не усещат нищо и разбират от теста,че го носят иначе без тест дори не знаят.*** ги питай три 4 дни след теста дали не усещат....голям спец си ,как не си в Пирогов акъл да давсш

55

Анонимен

преди 3 години

Чиста стъкмистика!

54

Анонимен

преди 3 години

Всичко в една епидемия е, като скачени съдове.Увеличи ли се броя на заразени, се увеличава шанса да има повече жертви. Увеличават се и мерките и ограниченията.Какво следва....?Фалити на фирми, безработица, паника в болниците и тотален срив в психиката на хората.

53

До до 55

преди 3 години

Нси казва точно това за последните 9 месеца.

52

Развеселена

преди 3 години

Бравоооооо, сега казаха че връщат брифингите на щаба а това значи че скоро ще затворят безотговорния българин

51

Анонимен

преди 3 години

Бургас Бургас, цяло лято го крихте заради сезона и сега.....

50

До 55

преди 3 години

НСИ друго казва за последните 2 месеца.

49

До анонимен

преди 3 години

Зловещата истина щеше да е истина ако смъртността тази година не беше по-ниска от предните. Така, че дори и да е истина, не е толкова зловеща.