29

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ вдигнаха заплатите прекалено бързо и счупиха икономиката.Работодателите сега са в криза и вече нямат пари да плащат такива високи заплати и почват да уволняват наред. А всичката пасмина е взела кредити и сега не може да ги плаща.Трябва спешно да се намалят заплатите за да тръгне икономиката нагоре.

28

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБаджииска стабилност и просперитет.Ако си възрастен и нямаш деца или внуци си обречен

27

1

преди 3 години

Заедно с анкетата колк време могат да изкарат трябваше да ги интервюрат също, каква кола карат, какъв телефон ползват и само за последните две години къде са почивали (ако са почивали) и за колко време.Тогава щеше доста неща да станат ясни, за тия дето "нямат" за повече от 3 месеца.

26

РАН - ЪТ

преди 3 години

Само 67% от българите не могат да издържат без заплата ?!Може и ощеее !И още може ...Може ...Още ...може ...Стягай колана, *** българино.Дето скачаше за демокрация, ще плачеш сега с кървави сълзи !!Хак ти е ...

25

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново, 60% от хората живеят на кредит :))) Така ще е, като искат да са голямата работа с ниски доходи, то коли, грижи за детето и т.н не става с тези смешни заплати :))) Нищо че са само на кафенце в някой бар, важното е да демонстрираш стандарт :)))

24

Анонимен

преди 3 години

Абе едвам издържам до заплата тези говорят за три месеца. Литър олио мина 3 лева.

23

Мунчо Тъпчев

преди 3 години

То и да имаш заплата пак не се издържа в ***. Просто да се работи е гадно. Няма такова нещо като приятна работа. Като ми каже някой че работата му била приятна веднага ми става ясно че тоя човек е мазохист или просто будала и промит мозък.Най добре е да правиш далавери и то колкото се може по големи за да не се налага да ги правиш често щото и да правиш далавери си е гадно щото пак изисква мислене и работа.Затова само големи далавери и за предпочитане по евро програми.

22

Ямболски цървул

преди 3 години

Ами как ще издържаме и месец ,да не говорим три.Всеки 0,5 ти от тази "държава",вкл.и аз сме затънали в дългове с най-високият лихвен процент в света! Как да спестим пари?!?!? И защо ли лихвеният процент тук е най-висок?!?!

21

123

преди 3 години

Супер повърхностно и подвеждащо проучване. С деве думи - бля бля.. Какво трябва да означава без доходи? Да останеш без работа - на борсата, получаваш толкова колкото заслужаваш, да си се осигурявал на реална заплата, ако не - да си си спестявал даденото в плик! А че заплатите са булшит е ясно...

20

МНЕНИЕ

преди 3 години

Борисов беше прав с това изказване - Срамота е мъж или жена на 50 години да нямат спестени 20 000 лева .

19

Хах

преди 3 години

Аз не издържам и месец със заплата, тия ми говорят за 3 месеца без заплата

18

Анонимен

преди 3 години

верно ли бре и нямат кюлчета злато егати и нещастниците

17

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до 17Да спрат да пушат цигари по 6лв кутията и по 150гр ракия свяка вечер и ще издържат...........................................................................................................................................Вярно е !Всеки пие плюска всички с наднормено тегло....................................................................................Не е вярно.Много хора спестяват от храна, за да имат за лекарства напр.А ядеш ли само евтината храна, ще натрупаш килограми.

16

Краси

преди 3 години

31г. след фалита на комунизЪмЪ,само 1г. при Ф.Димитров и 4г.при И.Костов НЕ са управлявали КОМУНИСТИ.Поради простотята на българските избиратели във властта са били винаги ДС-ри и комунисти.Това обяснява,защо сме най-скапана държава в Европа/н ЕС/.

15

Маргинали&лузъри

преди 3 години

Точно около три месеца след обявяване на извънредно положение и карантина, започнаха масови протести. Очевидно антикризисните икономически мерки на тиквеното правителство са насочени към подпомагане на колекторски фирми, частни търговски банки, работодатели, но не и на работници, служители или принудително излезли в отпуск или загубили работа, вследствие на действията на същото това правителство. Единствено пенсионерите получиха 50 кинта, да не мрънкат много.

14

:)

преди 3 години

"Ако бях млад нямаше да стоя и минута тук!Тук имаш два избора-или си мафиот или си гладен"Би ли дефинирал "млад", ако обичаш?

13

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Велик бог Ваал Хамон каза принесете в жертва крадлив вожд Боко Тиквата и забогатеете десетократно!

12

Анонимен

преди 3 години

Да спрат да пушат цигари по 6лв кутията и по 150гр ракия свяка вечер и ще издържат. Всеки пие плюска всички с наднормено тегло... Не можели да издържат. Не могат, защото имат... Като свърши, ще видим дали не могат :)

11

Анонимен

преди 3 години

ако не беше тъжно щеше да бъде много смешно та с тези заплати ако реша да отида на театър и кино няма да останат достатъчно пари за храна и текущи сметки с две думи заплатата стига за две седмици максимум три откъде ги изчислихте три месеца на това има една стара поговорка ПОСМАЛИ ***......ГО

10

Az

преди 3 години

Американците могат ли? Руснаците? Не, ами какво пишете глупости тогава. Всеки балък се е набарбальолал с кредити до шията по света и живее от днес за утре. А тези с парите на влог, банките си инвестират в каквото им е кеф.