186

Анонимен

преди 3 години

Вместо да обсъждат тези въпроси по медиите, защо не ги обсъдят в парламента, защо всичко се свежда до политически игрички и от двете страни.

185

ноятс

преди 3 години

Откак от Позитано&Решетников спряха ФБа на Деса и той се движи кат ерген, а тя е домакиня, съвсем изтеряса горкия!

184

Анонимен

преди 3 години

Радев смята, че трите месеца на протести са свидетелство за дълбока криза в БСП.

183

77

преди 3 години

До Зъл и бесен ком. 168Приятел, много си умен щом вярваш в тези шкафчета, шапка ти свалям !!!

182

до 172

преди 3 години

Калоян Методиев не напуска просто ей така Радев.Те са имали явно различия във вижданията си.Методиев ми се вижда ерудиран човек.Слушах го одеве при Ризова каза:"Имахме сериозни разминавания с президента, аз уважавам конституцията и партийната система,не приемам командния стил, явно съм засегнал егото му, за мен политиката е диалог,трябва да се градят мостове".Напуснал не-изгонен е бил от Радев защото е посетил Боровец с Нинова на софра.Питал го: Бил ли си на Боровец?Не може да продължаваме така.

181

Анонимен

преди 3 години

Сондажите регистрират срив на доверие в президентството.

180

1

преди 3 години

Бънди ми ти как спечели изборите.

179

Пян Гъ

преди 3 години

ГЕРБ печелят като цяло провелите се избори в малки общини! Никой (червен сайт/журналист) не говори за това. Сякаш такова нещо няма и е сън, та да се размине?!? Мислете какво ще стане март и какви оправдания ще има от левицата и от психо "десницата"!

178

Анонимен

преди 3 години

Иванка Иванова какво прави, г-н Радев? Добре ли е?Чух, че си шие мъжки костюми и се надява да е ваш съветник с името Иван Иванов.Ей..тази дж.ендър-култура!Защо ги вземате тези съветници-като един няма стока от тях?Иванка ли е Иван ли е?Та тя от 2004 е при Сорос-вие я вземате за съветнник!Тя ли Ви дава акълите, където ръсите или онези па.пагали на ДС като Ал.Маринов-агент Майстора,Димитър Икономов-агент Георгиев,Иван Димитров-псевдоним Ясен,Илиян Алипиев-разузнавач-ДС-управление III и т.н.

177

До поета с № 149

преди 3 години

До Радев-жаалък"Срещу тринадесет хилядарки нето"Поете вдъхновен, защо изтърва мотива си? Значи хилядарките те тормозят? А друг президент колко щеше да получава? Да си чул Плевника да е дал нещо на старчески дом в западналия Северозапад? Нали побесняхте, когато Радев каза "Кръ-ъ-ъгом!". По-важното бе военната заповед, отколкото подарените от него на старците пари! Помня, всичко помня!

176

555

преди 3 години

Който гроб копае другиму , сам пада в него - велика мисъл , само , че не е за елементарни мозъци , които си мислят , че като подливаш вода на другите , живота ти ще тръгне по вода . Смирението е една от основните християнски ценности .

175

Премъдър е Радев

преди 3 години

Премъдър е Радев слушайте внимателно за да сте напътени към добруването и вечните благини несретници каквото е рекъл Радев премъдър е той..

174

gosho

преди 3 години

До Анонименizpushiliya e tozi smeshnik s malkite zlobni ochichki na snimkata

173

Анонимен

преди 3 години

Така като го гледам май иска да ми приказва нещоА ве нямаш какво да кажеш ама искаш да се обадиш

172

Какво правиха?

преди 3 години

Какво правиха ЦИК цели три години, за какво получаваха заплати? Машините отдавна трябваше да бъдат доставени или поне да е ясно кой ще ги достави и от кой вид. ГЕРБ и патериците им правят всичко възможно да провалят машинното гласуване, за да кажат след това: "Вижте какви проблеми създават машините, хайде да минем пак на хартиени бюлетини".Само когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното.

171

Най щастливия ден..

преди 3 години

Когато свърши мандата на Радев ще има спонтанни празненства в цялата държава! Трябва да се гласува и някакъв закон да върне всички пари от заплати които е взел защото това не е президент и следователно не трябва да взима пари като такъв...

170

Анонимен

преди 3 години

А ти господин резидент какво гониш? Я си признай.

169

Анонимен

преди 3 години

Калоян Методиев напуска,бяга от Радевтой коментира""Давам му свободата да разкрие потенциала си другаде"БОЖЕ колко е щедър дава му свободав кой век живее Радев

168

Анонимен

преди 3 години

Гербавите изпушиха, кеф !!

167

Анонимен

преди 3 години

Всичко което отчита тази партия е фалшивокакто конгрес на БКП лъжи и измислицинакрая Горбачов ги разгонинашите от БСП се събират отновои хоп фалшив избор - Нинованяма да ви бъде