59

Анонимен

преди 3 години

БСП да не дърпа България назад

58

Анонимен

преди 3 години

БСП е изчерпана модел е сгрешенстарите времена няма да се върнат

57

ГЕШЕВ

преди 3 години

НИКОЙ ДА НЕ СЕ УСПОКОЯВА !!!!!!!!! .....След изборите напролет ...ГИ ПОЧВАМ .......ПЪРВА - Ел. МилиОнчева ( за пране на пари и злоупотреба с еврофондове ) .....ВТОРА - Нинова . но не за приватизацията на Техноимпекс. А ЗА ДАВАНЕ на ПЛОВДИВСКИЯТ ПАНАИР на Гергов .когато беше зам. мин. ..при Станишев !!!.....НЯМА ДАВНОСТ....НЯМА ПРОШКА за КРАДЦИТЕ на Народа !!! ....НОВОТО - СКОРО ще искам 10 год за ДЕСА (тя няма имунитет ) за похарчен ПОДКУП за ГРИПЕН за фусти и КЮЛОТИ в бутеци в ПАРИЖ !!!

56

Истукан

преди 3 години

Още не са си получили заслуженото за грабежа, а си мечтаят пак за власт.

55

Анонимен

преди 3 години

Пътят на мутрите е само един - от властта към съдебните зали като подсъдими.

54

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че мутрите ще загубят изборите. Ако изборите се провеждат от мутрите, те ще са фалшифицирани и това е единствения шанс на мутрите да останат на власт. Въпросът е за кого ще гласуват хората. Най-вероятно БСП ще има около 1 милион - 1,1 милиона гласа, ДПС към 600-800 хиляди, но за останалите не е ясно.

53

@ @ @

преди 3 години

Пътят на Елена Йончева, Бабикяновците, Ниновиците, Божковците и сие е само един - към съдебните зали като подсъдими

52

Анонимен

преди 3 години

МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ ГЕРБ- БСП ПАК ЛИ НЯМА ДА ХАРЕСВА ПАРЛАМЕНТА И ЩЕ КРЕЩИ- ГЕРБ МАНИПУЛИРАХА ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ТРЪГНАТ СЛЕД НАРОДА- ПОМНИТЕ ЛИ ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ- РАЗНАСЯХА Я 6 МЕСЕЦА И НЕ ВЛИЗАХА В ПАРЛАМЕНТА ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ НЕ ИМ ХАРЕСВАЛ ГЕРБ- АМА ПОЛУЧАВАХА ЗАПЛАТИ- ТА КАКВО ЩЕ ИЗМИСЛЯТ БЕЗПОЛЕЗНИТЕ ЧЕРВЕНИ МУТРИ ПРЕЗ МАРТ....НЕ ХОДЕТЕ НА ИЗБОРИ БЕ ДРУГАРИ...

51

Малей мале

преди 3 години

И тая си вярва. О, времена! О, нрави!...."Последният напън вече е настал...Тогава Радев, наший генерал, ревна гороломно : Венчайте Русия с лаврови венци! На вашата сила Путин повери излизането от Нато и още много беди!!!!"

50

Антон

преди 3 години

БСП, ако вземат властта и ни вкарат в хипер-инфлация тогава ще видят как народът ще изравни триъгълника на властта със земята!

49

Приватизаторката ли!

преди 3 години

В днешното спокойно време, когато Нинова смята, аферата "Техноимпекс" е забравена, тя може да фантазира колкото си иска, но много скоро /до година и половина/ при световните промени, тази дама ще отпраши към Делтата на Амазония. Гешев се ослушва и нищо не предприема срещу Нинова и Йончева, но военният трибунал ще бъде безцеремонен...

48

изнервен

преди 3 години

Тази явно си няма представа какво ги чака, ако евентуално пак се докопат до властта.

47

До 38

преди 3 години

Бог е с нас, когато даваш най- доброто от себе си в контактите си с другите хора и се пазиш добре от комунисти, които хал хабер си нямат от Бог, въпреки че са първи в църквите. Да правиш метани легнал по очи - това изобщо не може да те свърже с Бог. Молитвата, ако е от сърце и ако се стараеш да живееш честно и почтено - може да те спаси от всичко, като те свърже с подходящите хора, които ще ти помогнат. Бог е ЕНЕРГИЯ И ВИСШЕ СЪЗНАНИЕ. НЕ РЕЛИГИЯ С ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ.

46

Смех

преди 3 години

Много намаляхте, сестро, топи ви се електората. Между 10 и 20 процента вече ви е тавана. Свиквайте.

45

Чебурашка

преди 3 години

Нищо в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е Българска а руска, не е социалистическа а на едрия капитал и не е партия а организирана престъпна група.

44

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

ПОКАЗАХА КАК МОГАТ ДА НИ СГОТВЯТ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ- ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ОРГАНИЗИРАЛИ И ФИНАНСИРАЛИ ПРОТЕСТИТЕ- ПОМНИМ КАКВО СЕ СЛУЧИ С КТБ. Правителство на Станишев август 2005г/юли 2009г- МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ- 150ЛВ- 220ЛВ- УВЕЛИЧЕНИЕ 50%, ГЕРБ ПОВИШАВА МИН ЗАПЛАТА- 0Т 220ЛВ НА 610ЛВ- ПОЧИТИ ТРИ ПЪТИ. НЕ ИСКАМЕ ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ.

43

Анонимен

преди 3 години

КПСС-БКП вечна дружба , да живеят всички БКП-та по всички земни кълбета, ние сме на всеки километър

42

дай му власт

преди 3 години

До Народна мъдрости да го видиш какво представлява!

41

Анонимен

преди 3 години

Браво другарко Нинова точно така ,мачкай гербехрастите, победата ще е за нас

40

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

От всички партии които искат власт и пари нито една не става , трябва на влст да дойдат поколението на демокрацията а не тия чиновници бесепари,чалгари,костовисти ,прокопиевисти и тнт които са на власт от десетки години иначе ще се емигрира или направете партията на безпартийните не дойдем ли безпартийнитес нова партия на власт ще се емигрира