83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98на кой му дреме за скапаната русия бе. ако искат по две места да имат за дете. много важно и все ще си останат държава от третия свят.

82

Анонимен

преди 3 години

Задачата на агент Радев и на бсп е да разклатят държавата и да ни тикнат в лапите на Русия и да нямаме ток и вода, като в братска Венецуела.

81

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)Бойко пак разби опозицията и протеста на Васил Божков:):):):)С нетърпение чакаме изборите Март догодина да му гласуваме доверие за Борисов4:):):)А тук некви мишленца жално звъркат:):):):)

80

Анонимен

преди 3 години

В Русия има 100% достъпност до детските градини във всяко населено място детските градини са 100% обезпечени. Всяка майка може да е сигурна, че ще има място за детето и където и да е.

79

Практикуваща

преди 3 години

Бойче, а за българките практикуващи в Германия и по пристанищните градове като Амстердам, Антверпен, Хамбург ще има ли помощи да си направят детски кът на работните места, че има много българки практикуващи в чужбина които хранят безработните си мъже в България, и учителки и всякакви, и с деца.

78

Анонимен

преди 3 години

В Русия всички са гладни.

77

Анонимен

преди 3 години

Аз работя в камено-въглвна мина.При нас ще направите ли детски кът.

76

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма гладни тълпи по улиците които разбиват магазините.

75

Анонимен

преди 3 години

Когато доизпразни хазната, защото си отива(гонят го нормалните хора)!А после, когато дойдат на власт други нещастници, с каруцаро-дебилен глас и ръка в джоба ще ломоти: Ако бЕх я, нямаше да има криза.

74

Анонимен

преди 3 години

Откакто депортираха Артьом и Степан безродниците от руското бсп място не могат да си намерят!

73

Светли бъднини

преди 3 години

Както и да гледаме Радев е най-великият президент.БСП са единствената алтернатива за България ,която милее за просперитета на своите граждани.Затова призовавам всички патриоти и будни мислещи граждани да гласуват за БСП .Така получавате три в едно-1.по-високи заплати2.достъпно здравеопазване.3 светло бъдеще за децата ни.човека от снимката докара България до състояние ,което не успяха 3 национални катастрофи.Геноцид в мирно време,на първо място в света по изчезване.Поклон Боко!

72

Тонката

преди 3 години

до 78 Ти твоите деца не ги давай за пример:):):)Барманки,про ститутки,емигрантки,сервитьорки:):):)Не всички сме като тебе:):):)Моите имат съвсем друго бъдеще:):):)

71

Анонимен

преди 3 години

А обикновените хора в БГ можем ли да кандидатстваме за нормален живот бат Боко, с нормално здравеопазване , нормални храни без бо..к..лу..ци.. в тях с нормални пътища с нормална администрация без члага терор без делене на "наши" и "ваши"без му..т..ри с нормален съд и прокуратура с достойни старини ,а не бити и ограбени от ***..р..ги..ли стари хора корупция сведена до рамките на поносимото за тези работи може ли да подадем молба и до КОГО????

70

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ ДЕЦА ГЛЕДАЛ ЛИ Е ?КАТО СЕ ОТКАЗА ДА ГЛЕДА СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ.ИМА ЛИ НА ПРЕДСТАВА 5 ДЕЦА НА ЕДНО МЯСТО КАКВА ЛУДНИЦА ПРАВЯТ ЗА ДА РАБОТЯТ ХОРАТА?

69

Анонимен

преди 3 години

Русия вече не работи, закривайте кoчината заедно с шпионите им от БСП. България е в НАТО и ЕС, въпроса е затворен.

68

Коляч

преди 3 години

А в кланиците ще има ли децки кътова, в кланиците ще има ли децки кътове, а Баце?

67

Анонимен

преди 3 години

Капитализмъе вече не работи без маски и намордници, а в САЩ дори и намордниците не помагат - хаоса е тотален. Детски кътове във фирмите - смях!

66

Анонимен

преди 3 години

само не разбрах тия пари от баба ти ли са или от леляти са искам да знам

65

Анонимен

преди 3 години

Долу руското БСП! Съд и присъди за национално предателство и шпионство в полза на вражеска държава!

64

Анонимен

преди 3 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОТИЛОТО- ВИЖДАМ КАК ЕДНИТЕ ПРАВЯТ И ДВИЖАТ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД, ВИЖДАМ И КАК ДРУГИТЕ ОСИРАТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ СГРАДИ С ОМРАЗА И НАСТЪРВЕНИЕ. ЗЛОБАТА ЛИ ТРЯБВА ДА НИ ДВИЖИ ИЛИ ТОВА ДА НАПРАВИМ НЕЩО ДОБРО ЗА ВСИЧКИ- Я ВИЖ КАКВО СТАВА НА УЛИЦАТА- ТЯХ ЛИ ДА ИЗБЕРЕМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ- ДА ИЗДИГАТ БЕСИЛКИ, ДА РАЗНАСЯТ КОВЧЕЗИ, ДА ЛЕПЯТ ЖАЛЕЙКИ НА ЖИВИ ХОРА, ДА ПРАВЯТ ФАКЕЛНИ ШЕСТВИЯ- ХОРА БДЕТЕ- ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е ГРОЗНО И ОПАСНО ТОВА ЛИ НИ ЧАКА АКО ИЗБЕРЕМ ДЪЛГОНОСКО КОПЕЙКИН КОСТИНБРОДСКА