120

Анонимен

преди 3 години

Накрая Русия ще се самоизолира, като прилага реципрочни мерки, след всеки открит, от многобройните руски шпиони, по света.

119

70 пенсия

преди 3 години

ДО НЕУКИТЕ ПИШМАН ЗАЩИТНИЦИ НА ШПИОНИТЕ ! МОГА ДА ВИ ПРЕДЛОЖА РУСКИЯТ ФИЛМ* ТУРСКИ ГАМБИТ*ТАМ ЕДИН РУСКИ ГЕНЕРАЛ КАЗВА :НЕ БИХМЕ МИНАЛИ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ АКО ИМАШЕ ДРУГ НАЧИН :НЕЩО ТАКОВА! И ОЩЕ НЕЩО КОЛКО КАРУЦИ С ЗЛАТО СМЕ ПЛАТИЛИ НА РУСИЯ????

118

Йово

преди 3 години

Истината е че след като руските шпиони са открили в Интернет военната стратегия на България подписна то президента Плевнелиев през 2015 г. прочели я и се озадачили. Българската армия има следователно 80 танка, 150 други бронирани машини, 15 изтребителя и 24 хеликоптера и едно корабче втора ръка от Белгия "Дръзки". Особено опасни са новите F 16 блок 70 на хартия въведени от кабинета Борисов 3. След доклада на шпионите, руснаците се погледнали с широко отворени очи и УМРЕЛИ от смях!

117

Анонимен

преди 3 години

захари забрави да кажеш че българите са помагали на турците по време на войната за да не ги освободят руснацитепак си пропуснал опорните си точкией това гербав мозък си е като без мозък

116

Анонимен

преди 3 години

комунизите имат една родина сащ и си пълнят чекмеджетата със кюлчетаа лапнимуховците гербави им***честито и да им е сладко

115

Захари Стоянов

преди 3 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и прoч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.

114

Анонимен

преди 3 години

ей цял етаж имат в министерството американските шпонисамо това ли успяха да измислят

113

ХХХ

преди 3 години

Както просължаваме да играем по свирката на запада .....накрая ще го изядем на два ката ! Отношенията ни с Русия трябва да си останат само наша работа , а не САЩ и ЕС да ни казват какво да правим и какво не като някоя пионка сме ! Ванга какво беше казала ? Не гледайте към Америка която ще ви даде развалената царевица , а гледайте към Русия която ще КУПИ ВАШАТА царевица ! Русия ни въоъжи до зъби .....НАТО *** мамата на въоражението ни като ни ПРОДАВАТ за милиарди 8 стари корита от 1972г.

112

Анонимен

преди 3 години

*** имат една родина...това е Русия, мечтаят си за СССР и всекидневно забиват нож в гърба на България. Ще си платят!

111

При кУмунетата

преди 3 години

Яко са озверяли за власт и крадене... Щом и Р. Овч влезе в ефир по Божков ТВ... Яко пахнет денги!

110

Анонимен

преди 3 години

Ми защо трябва да шпионират нещо "точно". Работят си хората рутинно и изпращат сведения. И това не е от днес. И да не се перчат руснаците. Знаеме ги.

109

Анонимен

преди 3 години

Втората българска държава руснаците са я създали, не защото много ни обичат, а защото просто са разбрали че ако създадат държава, турците няма вечно да им нападат границата и българските подсигуряват точно това.

108

Анонимен

преди 3 години

Не се заблуждавайте, това с агентите са театри на партия ГЕРБ за да се покаже като антикомунистическа. Реално ГЕРБ и БСП са две лица на една и съща монета, те са слуги на олигархията, която от своя страна е посредник в разграбването на България от Русия.

107

Анонимен

преди 3 години

Нито Георги Димитров сменя фронта, нито България е била фашистка. България излиза от пакта с Хитлер края на август 44та, когато Гошо Тарабата е бил още в Москва при Сталин.Това, че България е била в коалиция с Хитлер още не я прави фашистка - партиите, които са в парламента не са имали фашистка доктрина.Борис, отказва дори в коалиция с Хитлер да прати войски на източния фронт, а Дънов - известния проповедник казва за Борис, че това е най-демократичния владетел в Европа.Големи каши имаш в глава

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Какво точно шпионират? Нашата невероятно многобройна и добре оборудвана армия ли? Или пък мръсните *** на бившия охранител на Тошо? Те него си го познават. Голям шпионаж, голямо нещо ще да е било. Почти като углавните пристъпления на Хиполенд - леле там каква престъпност вирее, направо не е истина.

105

Анонимен

преди 3 години

В днешно време във всички руски сателити като Венецуела например,и всички бивши республики,тракането на автомати е ежедневие.Веднъж поставеното от тях правителство захапе ли армията и полицията,правата на хората отиват в седма глуха завинаги.Налагат военно положение и режим в мирно време,а на това се казва фашизъм в учебниците.В България има Мир,а това не се харесва защото не носи пари,и няма страх и подчинение към освободителката с ватенката.

104

Губерния

преди 3 години

За съжаление членството ни в ЕС не успя да ни откъсне от руския железен контрол. До ден днешен всички партии в парламента са под влиянието на Русия. Няма друга страна в Европа, която да е под толкова силно руско влияние. Радев - избран с благословията на Русия. ГЕРБ и БСП - проекти на ДС и Русия. ДПС - създадена от Ахмед Доган (бивш агент на ДС) да обира гласовете на турците. Резултатите обаче са видими: най-бедната и окаяна държава в ЕС, а политиката й е на мaхленско ниво.

103

До 120 да видим

преди 3 години

Фашистка България и Русия не са били в война през втората световна война, пич сериозно ли сигурно и нашите парьори Хитлер също не е бил в война срещу Русия, вярно че Георги Димитров сменя фронта и ставаме съюзници на САЩ и Русия но това е хитър ход от които се измъкваме по тънката *** 9 септември е няколко месеца преди Берлин, но това са различни периоди. Ако сме били съюз с Русия в началото Германия е щяла да ни помете.

102

Анонимен

преди 3 години

Ответната реакция от Русия е безпочвена и ще доведе до безмислено обтягане на отношенията между двете страни.На руското правителство трябва да му е ясно, че България е верен троянски кон на Руската федерация в ЕС и всяко действие противно на донрия тон и поведение ще е в ощърб на по-нататъшните ни отношения. МВнр заявява, че непрофесионалните шпионски действия на някои руски дипломати не е повод за противопоставяне , а пример за по-сериозно отношение към агентурната дейност в нашата страна.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Викаш да ги оставим да шпионират и да правят саботажи, а?