211

Анонимен

преди 3 години

То ако било лесно многоразвиататнатридесетомясто в света цоциалистиеска България нямаше да построи Хемус САМО ДО СЕЛОТО ПРАВЕЦ ЗА 45 ГОДИНИ!!Иначе много знаят да разправят вицове за 9милнната им България!Ама другари вие ИЗГОНИХТЕ ЗА ТРИ МЕСЕЦА НАД 350000 ТУРЦИ И ОЩЕ ТОЛКОВА ОТИДОХА НА ЗАПАД И ОЩЕ ТОЛКОВА РОМИ!Затова сега няма кой да пълни статистиките с много бебета,отидоха факултативно образованите да ги раждат по западна Европа!Може да са от Факултета ама не са по-прости от вас!

210

Анонимен

преди 3 години

А усвояването на парите - достойно за европрокуратурата.

209

Анонимен

преди 3 години

По скоро за "Най-смешните клипчета на България", ама ...

208

СС

преди 3 години

Шофьорче си беше и шофьорче ще си остане....за друго не става

207

Чака ме те Буде

преди 3 години

Абе тоя МУТРОН след два месеца отсъствие няма ли най накрая да се яви на работното си място... партизанин ли е или е мишка та се крие в миша дупка и маа *** по мандри, полянки и землянки!!!От кога народа го чака пред работното му място да му се порадва!!!А иначе и Европа го не ще!!!!!!Politico: Как България се превърна в мафиотската държава на ЕС?!https://mobile.frognews.bg/article/202878/

206

ИНЖЕНЕР

преди 3 години

АБЕ ПОЖАРНИКАР :КЪВ СИ ТИ ДА ПРЕЦЕНЯВАШ КАКВО Е СЛОЖНО, СЛЕД КАТ НЯМАШ БАГАЖ В ГЛАВАТА ЗА ТОВА

205

За сребърници

преди 3 години

Гледам, гледам на всека инспекция все едни и същи ...той Бай ***, ШЕХЕРЕЗАДА, Нанков с джипа и все една и съща *** група за аплаузи сигур с автобус придружава величието!!!!!

204

НЕДОРАЗВИТ

преди 3 години

Хемус не е обикновен път, не е обиковена магистрала. Има много тунели и мостове, ито какви.....СИГУРНО Е КАТО ПРОЕКТА МАНХАТЪН, ИЛИ КАТО ВЕЛИКАТА КИТАЙСКА СТЕНА НАЛИЗНАМ АЗ МНОГО Е СЛОЖНО ПЪТНОТО СТРОИТЕЛСТВО, АКО НЕ СИ ВЗЕЛ СЪПРОМАТАСГРАДИ ПАДАТ, МОСТОВЕ В РЕЗОНАС ВЛИЗАТ, ТУНЕЛИТЕ СЕ ПЪЛНЯТ С КИТОВЕГЛАВ-БОЛГАР-СТРОЙ НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ(ПОСЛЕДНОТО АКО НЕ СИ ОТ ГЕРБ)

203

Такъв ПАЛЯЧО

преди 3 години

Няма никъде по широкия свят!!!

202

Анонимен

преди 3 години

Хемус не е обикновен път, не е обиковена магистрала. Има много тунели и мостове, ито какви. Само си говорите. Като е толкова лесн и БСП щяха да го ремонтират, а не да забатачват всичко, включително язовирите. На това дередже сме, защото години наред почти нищо не се правеше. Как да гониш после европейските държави?

201

КУХ ТА ДРЪНКА

преди 3 години

СМЕНЯТ МИ ГУМАТА....ВИКАЙТЕ ДИСКАВЪРИ ДА СНИМА

200

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

Хубаво че е Бойко да крепи и развива тОЗИ ШКАФ С КЕШ. Иначе ЩЯХМЕ ДА СМЕ ПО-БОГАТИ

199

инспектор Борисов

преди 3 години

След Хемус ще инспектирам Цвета, Захаринка, Йорданка, Даритка, Десиславка, Теменужка, Николинка, Ивелинка, Ангелинка и другите .....инки ама им забравих имената.

198

Анонимен

преди 3 години

Дисоквери - кръстоска между Иети и Биг Фуут кара джип в България

197

Гробокопач

преди 3 години

Искаме да се предадем, но няма на кого"... А, как да няма на кого, бе, Борисов? Предай на мен, сабята си! Нямало на кого... Тарикат;)))

196

Анонимен

преди 3 години

Йоцов дори не е фен на ББ, не му плащат или нещо подобно, той е класически *** - малоду шен, слабо умен и садистичен. тази категория хора са добре излседвани от психиатричната наука, незавидно е да човек да е йоцов (андрешкото зад профайла имам предвид)...

195

До Йоцов

преди 3 години

За това се разбирате с Боко.

194

Йоцов

преди 3 години

Мен най-ме кефи, че Бойко не е паркетен министър като всичките преди, а вероятно и след него.

193

Анонимен

преди 3 години

Не народ а *** ... щом търпи този ***

192

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко кат...сдаде поста,какво ще...инспектира и къде ще...обикаля,не знам.В ООН-то да го наемат за...нещатен инспектор на каквото си...иска.Ще работи...даром,само да му дадат една...тойота и пари не му трябват;кюлчета и...шшкаффчета бол.