20

Анонимен

преди 3 години

"В училищата заразяването с коронавируса не е проблем, проблем е разпространението на вируса...Те ще станат още един канал за разпространение на инфекцията към рисковите за боледуване"Какво повече да коментираме? Този същият "лекар" каза преди 2 дни, че се провеждал ЕКСПЕРИМЕНТ как децата пренасят вируса към домовете си. И това щяло да се проучва. А сега агитира да се ваксинираме против "другия играч", т.е. сезонния грип. Има ли съвест този?

19

Сделано в Китае

преди 3 години

Браво, новият Почетен Член на Китайската Ком-Партия!

18

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да прекратим всичките дивотии и да преминем към изграждане на стаден имунитет!

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14"Бесимптомен човек НЕ ЗАРАЗЯВА ДРУГИТЕ"В голяма грешка си.

16

Анонимен

преди 3 години

Защо не ми отговорите? Това,което написах за коклюша е вярно и ако си направите труда да прочете ще видите, че тази болест все още е масово срещана, а се установява,че в последно време се е увеличила заболеваемостта сред ваксинираните възрастни. Та защо не се правят аутопсии на починалите? Може би със съответните изследвания ще се види, че е коклюш например, и ако наистина ги е грижа за хората да се промени нещо при имунизациите Та теориите на конспирацията да не се окажат практика.

15

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Разбира се, че не е, все пак тази Есен-Зима ще се мре Яко!

14

Анонимен

преди 3 години

Бесимптомен човек НЕ ЗАРАЗЯВА ДРУГИТЕ, защото не кашля и не киха. Самото дишане не пренася вируси.

13

учен

преди 3 години

Вирусът е толкова малък, че успешно преминава през мембраните на която и да е маска. Запишете си го някъде

12

Анонимен

преди 3 години

Прав е. Само противогрипните ваксини не е хубаво да ги рекламира точно сега, щото се видя, че в държави, в които по-масово се ваксинират против грип имат повече по-тежки случаи.

11

Анонимен

преди 3 години

С тези шамански заклинания да обединим мозъците си този е следващият здравен министър.

10

Анонимен

преди 3 години

Този фирос е насякъде. Никакви мерки няма да помогнат.

9

Да резюмираме

преди 3 години

Неразумният вирус печели битката срещу обединения разум на човечеството.Личи си, че добрият доктор е специалист по дишането, а не по мисленето.

8

Анонимен

преди 3 години

Ще ми обясните ли, разумно моля, с какво този вирус е по-различен от всеки друг вирус? корона вирусите не са се появили миналата година. Аз съм се борила с коклюш при малкия ми син, когато беше 8годишен, зарази се, защото не е ваксиниран по медицинска преценка. Разви тежка пневмония и повече от 6 месеца беше борба за живот. Сега обаче има естествен имунитет и личната каза, че няма нужда да се реимунизира. Пневмония може да развивият И ваксинирани,но заразили се повторно с коклюш.

7

:)

преди 3 години

"На чужд гъ.з и сто тояги са малко"

6

123

преди 3 години

Симидчиев е платено докторче като Годжи. Скоро и той ще се покрие като си вземе парите.

5

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбирам заразяването на учениците не било проблем, а това че те може да заразят родителите си какво е да не говори за бабите и дядовците им.

4

ДивоК

преди 3 години

Да Батко, прав си:)

3

ДивоК

преди 3 години

Батко защо да е факт?

2

ДивоК

преди 3 години

Прав е д-р Симидчиев, че Ковид в училище не проблем, но с какво е различно заразяването в мола или в бара? Ако едно заболяване протича с " нечувана ярост" и се мре яко то него и в Щатите стотици хиляди умрат за половин година, а заразяването не е проблем. Къде е проблема?

1

Батко

преди 3 години

Този сме го слушали и не е особено интересен! Факт е, че не се касае за особено опасна инфекция, но за съжаление се третира като такава в част от мерките и не е особена тежка! Но докато и бялата магия е в играта нищо добро не ни очаква. Побъркаха хората, докараха ги до паник атаки, увеличение на психичните и други заболявания, а сега ще побъркат и децата.Оставка и затвор за тези фашисти!