19

Анонимен

преди 3 години

За някои неосведомени - фализъм е имало в Италия, в Германия не. И националсоциализма не проповядва омраза и избиване на различните, а превъзходството на бялата расс и опазването и от смесване на гените. Това научно също е доказано при смесване на раси. Вижда се добре и в природата при животните

18

Анонимен

преди 3 години

"Само 5G ще реши проблема."Нямаш идея, какво е и как работи 5G......

17

Курт Щудент

преди 3 години

И кое му е лошото да си нaцист?Пo-тъмно белите да не би да не мразят белите?

16

Анонимен

преди 3 години

Фашизмът е забранен, защото е довел до смъртта на 20 млн. Комунизмът в световен мащаб е погубил над 100 млн души и е разрешен, а даже и партии си имат.

15

Мда

преди 3 години

Има надежда за Германия...Впрочем тия най-вероятно ще ги заменят с мю*слита-в тон с времето.

14

Анонимен

преди 3 години

Насилственото насаждане на толерастия води до екстремизъм.

13

Анонимен

преди 3 години

Там фашисти,тука комунисти!Няма край тази зараза!

12

аз

преди 3 години

А който разпространява червени петолъчки,сърпове и чукове какво наказание му се полага.

11

Анонимен

преди 3 години

Най големия кошмар за банкерите и демократичните либерастти. Толкова години минаха и още сънуват кошмари за Адолф. Ама историята винаги се повтаря. Ще дойде пак ден и ще се появи нов Водач дето ще ги завре където им е мястото и ще работи единствено за хората. Вечна му памет!

10

Анонимен

преди 3 години

В България има артефакти, които са на около 13000 години, на които има изобразен пречупен кръст заобиколен от кръгове. В музея на Враца ако на някой му е интересно.А в Германия ще си говорят за мустакатия, докато им се наливат мултикултуралисти, живеещи в затворени общности, без да знаят езика, без да се интегрират, без да спазват законите и нравите в страната, и на соц помощи.

9

Анонимен

преди 3 години

На хората им писна от 3-тия пол и ненужна толеранстно на гей общността.

8

Amigo smuchachos

преди 3 години

...29 са били с истинските си имена в мрежата. Кръвта вода не става...

7

Анонимен

преди 3 години

На всички е ясно, че немците винаги са били нацисти и никога не са се отказвали от тази идеология за съжаление. Немският народ е болен народ, който се смята за най и най, за сравнение с другите, но това е само в техните мисли, което ги прави болни мозъци.Немците са глупави фашисти, нацисти невиждащи по напред от носът си.

6

Kreti

преди 3 години

Наемете Турци и Сирийци с немски паспорти и идилията на зелените и мултифрукти ще е пълна

5

Хаха

преди 3 години

Мисля, че Меркел и поканените от нея гости са виновни, а не полицайте. Все повече такива снимки ще се споделят в Европа до решаване на проблема.

4

Анонимен

преди 3 години

Защо очерняте свастиката ?свастики е имало много преди Хитлер!тя символизира щастие и късмет и е арийски символ!арийците не са нацисти!те са благородни и добри,и заради добротата си патят от евреите!

3

Българина

преди 3 години

Що за лицемерие, кой е винове, дилъра на наркотиците или наркомана? Причина и следствие, кой съд съди наркомана, а не разпространителя на наркотици? Няма мигранти и фесове в Германия, няма нужда от идеология в противовес. Просто е не е сложно!

2

Анонимен

преди 3 години

След уволнението и преследването на тези полицай какво мислите ще направят те ? Ще се включат в нацистки групи и ще бъдат активни. Ислямски брадясали типове спокойно продават дрога в градовете пред погледа на минувачи и полиция но тях нищо не им правят.

1

Анонимен

преди 3 години

Споделили са и са ги уволнили, а колко носят такива снимки до сърцето си, но с никого не споделят? Само 5G ще реши проблема.