208

Чук и Гек

преди 3 години

Значи, за глупавата Каратачанка пращат хеликоптер, а за обикновения човек тоалетна йок! Да препикае фикуса и хич да не му дреме! То, чунким навън има тоалетна!Сакън някой да не им развали гербераския рахат! Не стига, че са прости и престъпни, никой нищо не им казва - нека си крадат, но те ви задължават да ги харесвате и обичате задължително, и да ви е страх от тях! Прът, да им ем герберунгелска!

207

Анонимен

преди 3 години

Малко им се виждат на мутрите пачките в чекмеджетата и днес изтеглиха два нови външни заема, общо за 2,5 млрд. евро. С малка част от тях плащат на трoловете си в нета, да пишат против собствения си интерес. Освен самите мутри, никой друг няма интерес мутрите да са на власт.

206

Анонимен

преди 3 години

Герберастите опростачиха всичко! Балона, колко са безупречни изгърмя! Отврат тотален!Наместили се там и наглеят!

205

БСП

преди 3 години

Срам срам. България пак влезе в световните новини, като държавата чийто власти бият и влачат майки и деца с увреждания само защото са поискали да ползват тоалетната!!Уникална държава!! Уникално правителството!!

204

Анонимен

преди 3 години

Тя Мая е ясна на всички, ама тия дето й се връзват на акъла, те нещо не са наред!

203

Анонимен

преди 3 години

ЗА първи път чувам, ЧЕ може да се ползва ПАРЛАМЕНТ за тоалетна! Даже се възмущават КОМУНИСТИТЕ, ЧЕ не е допуснато !ДА СЕ СЕЗИРА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ЗА ТОВА НАРУШЕНИЕ НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ИНВАЛИДИТЕ! В БРЮКСЕЛ НА КОЙТО МЕ СЕ ПРЕПИКАЕ ОТИВА В ЕП!

202

Анонимен

преди 3 години

Майките, които системата ги убива, искат да присъстват на заседание на енергийната комисия? Защо, освен, че са неадекватни и безкрайно нахални. Превърнаха всяка част от обществото в цирк.

201

Анонимен

преди 3 години

Не знам да има държава в Европа където да бият палки жени, и да им скачат с кубинки по главите! Борисов е убиец това е чист престъпник заслужаващ смъртна присъда

200

Анонимен

преди 3 години

Направо са смешни! То цвърчане, като че ли насила са там! Ако легна на Мая пред входната врата, защото не съм съгласен с нейното поведение, дали ще ме остави да си лежа там!?! Видяха, че хората не им обръщат внимание и се почна пак с цирка!

199

До БСП

преди 3 години

227БСПпреди 54 минути 3 16Поредния пример какви хора ни управляват!!Репресивния апарат на хунтата водена от диктатора Борисов в действие.Посегнаха и на децата с увреждане като последен опит да се задържат на власт!!Срамен ден за България######А,бе че р вен н. Днес действаха хората на другаря Радев. НСО. Как си позволяваш да критикуваш решенията на партията. Не знаеш ли че БКП-БСП е права дори ,когато греши.

198

Анонимен

преди 3 години

Ако смятат че по този начин събират обичта на народа,жестоко се лъжат.------Всички средстеа за сваляне на банкянския *** са приемливи.

197

Влади

преди 3 години

Гнусни бяха ония охранени пачи на фона на болното дете. Особено оная , говорителката им. За Маяма не говоря, тя е без морал и съвест. А мазната им говорителка, заевала мъж и болно дете е същата като нея. Кога е имало по-вече пари за хора с деца инвалиди? Казвам го като баща на такова дете. По времето на Симеон едва спасихме сина ми с лични средства. ДЪРЖАВАТА С НИЩО НЕ МИ ПОМОГНА ТОГАВА. Сега нещата са други, по-добри, колкото са държавните възможности. Никой да не ми спори, че злото се връща !

196

Анонимен

преди 3 години

До XuTbP5bPНехуманно! Аз предлагам да си ги пуснат обратно в гората, за да се развиват в естествената си среда......В гората се бере, там не се краде! Това е в разрез с личностния им неомарксизъм!

195

Анонимен

преди 3 години

230 Държавата НЕ Е ДЛЪЖНА??! А какви тогава са"задълженията"на"държавата" Че нещо не ми е ясно според твоите писания?? ДА ТИ СЪБИРА ДАНЪЦИТЕ АКО Е НУЖНО И СЪС СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ? ДА НЕ ТИ ОСИГУРЯВА ДОСТЪП ДО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ?Да се съюзи с"бизнес камарата"на"БИЗНЕСА"в България и да работиш за жълти стотинки до"пенсия"?Електричеството и горивата да се котират ден за ден?И"държавата"Тоест държавните чиновници да ти прибират само данъците и ИЗОБЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАК СИ ТИ САМИЯТ?Е защо са ми тогава?

194

Анонимен

преди 3 години

Това си беше долна провокация от страна на Манолова и майките.Ако смятат че по този начин събират обичта на народа,жестоко се лъжат.Манолова е жадна за власт,и със помоща на оръдия.Тя ще се помъчи да влезе в парламента.

193

Анонимен

преди 3 години

Коментара ми е 213 1 на 6 в полза на МИНУСИТЕ! Амни това ме навежда на мисълта,че в нета бродят дечица скучаещи и търсещи какво ли не -:) Та са гласували с "минуси" защото темата е против др Борисов! Вижте деца.Дали ще ми кликнете 1000 минуса щото пиша против др Борисов който само него знаете.Това изобщо не променя нещата и фактите! И когато ти харесва тема за която да гласуваш.Не я ли разбираш.Просто НЕ ГЛАСУВАЙ! Подвеждаш доста такива като ТЕБ САМИЯТ!! -:( Сори но е така уви!

192

XuTbP5bP

преди 3 години

Нехуманно! Аз предлагам да си ги пуснат обратно в гората, за да се развиват в естествената си среда.

191

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези мутри, чичковците с куфарчетата ви разказаха играта, едни дядовци от ДС, wakarimaska? Ама какво се учудвам аз, то един фигурант какво може да измисли в момента когато стана ясно, че президенството си направо второ посолство на Русия.

190

Сандо

преди 3 години

по време на социализма държавата се грижеше за всички нас. при демокрацията всеки се оправя индивидуално и държавата се грижи само за предпоставки.Държавата не е длъжна на никой. Не сме в соца другари и другарки!

189

Анонимен

преди 3 години

Към ареста ли ги водят или ще ги пуснат обратно в дивата природа?