90

Анонимен

преди 3 години

Моя 14 годешен мулча 3 дена че умаше 38 градъса температура и просот се шмугваше горе и не слизаше да яде. Не, не мгоат да се самоконтролират.

89

Тулуп

преди 3 години

С две думи само - т.н дистанционно обучение е изкуствено,ненормално, неефективно и би трябвало да се използва само по време на зачестилите последните зими грипни ваканции за да не се губи материал ( в рамките на една ,две седмици максимум). Така нареченото обучение от разстояние води до : липса на контакти на живо между децата ( социопатия), наднормено тегло , вследствие залежаване , проблеми със зрението , вследствие прекомерното използване на дигиталните устройства и нечестно оценяване на деца

88

Гневен

преди 3 години

До До 71 ДА! Европейският съюз раздава пари на боко за да ги трупа в собствените си сметки и на мутрите,да пълни чекмеджета с пачки евра и злата,а не на народа ни!Затова мутрата е заветно пазен и дундуркан от брюкселските фарисеи,за да съсипва РОДИНАТА ни и унищожава НАРОДА ни!!!ОСТАВКА на *** и неговата ФАШИСТКА ХУНТА!!!

87

За съжеление

преди 3 години

Ако не бяхме в измислената извънредна обстановка, можеше да ги съдите. Образованието е задължително, не ви дават възможност за дистанционно обучение, разболяват ви детето и накрая ви слагат глоба. Много парички можеше да спечелите, хората с деца, почти толкова, колкото хората обвинени от прокуратурата, ама уви в извънредна обстановка сме

86

Втрещен

преди 3 години

Кой точно, с три имена ако може, е предложил това малоумие? И какво точно работи, защото аз на такъв "титан на мисълта" не бих дал и моп за чистене!

85

Синдиката

преди 3 години

ДО 88 - Това не е наш проблем, робе!

84

запознат

преди 3 години

Родителите отдавна са абдикирали от отговорността за децата си. Или по-голямата част от тях. не чакайте много от тях.

83

Анонимен

преди 3 години

Утре е 15-ти, те се сетиха.

82

Анонимен

преди 3 години

Аз съм инструктирал сина да си носи маската като оня крадливия полиглот с магнолията и шкафчинциту, дето дрон му жужи в спалнята.

81

123456

преди 3 години

Тези "умници" от синдиката да вземат да отърват човечеството от себе си!Много родители от София/Пловдив не могат да стигнат за 1час от работата си до училището/градината на детето си!Никой работодател няма да търпи работниците му да излизат в болнични/отпуска заради едни сополи!Електронно обучение в градината! - пълна, тотална и централна олигофрения!!

80

Анонимен

преди 3 години

*** много лесно ги предлагат и приемат тези глоби бе! Като глобата за маските 1000 лв. Раз праз и готово. А глоби за некадърно и безхаберно управление? Кога и как и колко? Наказание си е да те управляват богаташи все пак.

79

Анонимен

преди 3 години

Това държава да няма пари за дизенфектанти за училищата и да искат пари от и без това охарчилите се родители да стягат ученици ....само в най изпадналите държави може би го има.

78

Рекетът вече

преди 3 години

Започна. Вчера класната ни писа, че родителите трябва да съберем пари за уред за дезинфекция и дезинфектанти на за класната стая Отделно всяко дете трябва да си има личен дезинфектант.Държавата осигурява депутати и министри с всичко необходимо, включително и безбройни тестове. За децата-нищо.

77

Анонимен

преди 3 години

Дръжте ги още на власт,ще ви се приведе още за всяко нещо ще има глобяване успяха да психясат народа с тази пандемия успяха мършите да присвояват пари щото милиардите им са мялко,продългете на тези крадци да им имате доверие спете бе не се събуждайте само така напред..до дъното

76

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да може да купува или продава ако не носи белега на звяраНе можах да се въздържа да не го напиша.Ало християните, вярата не е само ядене на сърми и козунаци по коледа и Великден.Да ви видя ще се сеъгласите ли от страх да носите фереджета?

75

и тия синдикати

преди 3 години

слогуват на мафията.

74

Анонимен

преди 3 години

Вече ще се чудят както започва учебния срок от къде да искарат някой лв видими резултати

73

Анонимен

преди 3 години

Айде бе,цяло лято плажовете претъпкани,барове,ресторанти,протести,публика по стадионите и кво стана ? Явно К19 ще се окаже не толкова силно заразен или просто му се изчерпва КПДто.Ако беше обратно вероятно вече нямаше да има непроболедувал.Оставяйте учениците да си ходят нормално на училище.Ненужни истерии вменявате !

72

Анонимен

преди 3 години

До До 71Тогава къде са парите за образование? При парите за здраве, които правителствота Му премести в бюджетапреди години и съответно изчезнаха.

71

vv

преди 3 години

А, мога ли на синдикатите да им е... майката