59

Анонимен

преди 3 години

До 1 Щото не им разрешава да ровят в кофите за *** ли ? Или защото имат безплатно образование ,медицина ,защото получават редовно заплати,екологична храна и имат по 2 коли в семейство ли ? *** е този Лукашенко ,*** !

58

Картофчо

преди 3 години

Държавите не могат да се управляват от избори до избори, разбирай от ден до пладне, Путин каза че признава Лукашенко. Тези дето искат демокрация, те искат слободия и анархия.

57

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли снимката овце? Ето това е славянски протест. Тръгнали да правят протест, само да ви се хили Борисов.

56

1

преди 3 години

Ако армията на се обърне в подкрепа на народа диктатора Лукашенко ще ги бие арестува и избива докато не спрат да протестират. Беларусите трябва масово да се вдигнат, иначе ги чака режим подобен на Северна Корея.Въпреки всичко накрая Лукашенко ще бъде обесен с главата на надолу от народа на Беларус.

55

проф. Ан

преди 3 години

Това са същите папуани, които с двата пръста викаха "Времето е наше". Много ще ми е смешно да ги видя като го свалят и минат 10 години...въпреки, ще толкова прости да си разрушат икономиката и държавата са гражданите на една единствена държава в света. Африканците са си зле по рождение, ама ние ги бием с това да си сирьем в канчето с мед, от което бозаме.

54

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко никога не би си позволил да прави такива извращения с хората като налагане на мерки заради един грип и насилствена принуда за носене на намордници-лигавници както в ЕС.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Само Белорусия остана с Русия и не съсипа икономиката си и днес там се живее нормално.Право казваш! От фотографиите се вижда, как се радват хората на нормалния живот и възторжено се разхождат масово по улиците. Кефят се!А как в в България в ЕС и НАТО и американското партьорство, добре ли живеят българите, радват ли се на ЕС и НАТО и на американското партньорство, доволни ли са?

52

Къде е диктатурата

преди 3 години

На Борисов, *** грозни от протестите?

51

Анонимен

преди 3 години

Бе, що не говорим за туй що става у САЩ, у Австралия, у Европа, у Китай....Е, па само у Белорусия ли има протести!?Ми у нас???

50

И аз бях млад

преди 3 години

Протестиращите са млади и загубени! С младежки плам тези идеалистчета вярват, че ще променят света! Ще се разочароват! Лукашенка да каже на полицаите да ги понапердаши, по-леко да удрят с палките, и да ги слагат да си лягат по леглата! Добрия пeрдах възпитава и развива личността! След 20-тина години ще пораснат и ще си кажат "Боже колко глупaво съм било, добре че не падна тогава Лукашенко, а полицаите ме напердашиха и отказаха от протести и взех, че станах човек!"

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"България е много по-бедна и недемократична от Беларус".Бедни са бългатие, а не България. По отношение на ресурси и природни дадености България е богата в сравниение с Белорус, там имат много малко като суровини или като климат, почви, гори и води, я в България имаме в изобилие, но сме в ЕС, НАТО и сме партньори на САЩ.

48

Анонимен

преди 3 години

Как живееха в Ирак при Саддам, и как живеят днес при демокрацията и американското патньорство?

47

Анонимен

преди 3 години

Как живееха българите преди 1989та и как живеят днес при западното партньорство?

46

Анонимен

преди 3 години

Как живеха в Либия при Каддафи и как живеят днес при американското партньорство?

45

Капиталист

преди 3 години

САЩ и ЕС са комунисти!

44

Анонимен

преди 3 години

В Беларус няма комунизъм, а дясна диктатура където властва християнството и традиционното семейство. Затова им е трън в очите. Западна Европа е по-комунистическа и авторитарна от Беларус. В Западна Европа полицаи, въоръжени като войници те обгазяват, стрелят в очите ти с гумени куршуми, пребиват те до безсъзнание, вкарват те по арестите и те съдят. В Западна Европа уволняват и не се толерират толерират критики към Сopoc, мигрантите, LGBTQ. На запад има квоти за гейове и черни.

43

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 3 години

Християнска държава е. До скоро беше и бяла. Сега какво ще стане не е ясно. 25% католици и 65% православни. Много от тях обаче са атеисти, но ходят на църква по семейна традиция - счита се за задължително. Реликт от верски разделения. В страната има повече черкви и кастели отколкото черкви и джамии в България. И двете рождества и Великдените са официални празници а и Задушниците. И в черквите и кастьола се черкуват на три езика -руски , беларуски и полски.

42

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 43,И като падне Лукашенко какво, сигурно средната работна заплата в беларус ще стане като в Полша! Блажени са вярващите! По-скоро май друг сценарий ги очаква- раздържавяване, ликвидация, приватизация, реституция, емиграция и т.н. добре познати ни понятия!

41

АнонимеН

преди 3 години

До КАКВА Е ЦЕЛТА ?БЯЛО ДА НО НЕ И ХРИСТИЯНСКОКОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА НЕ Е ХРИСТИЯНСКА!!!

40

анонимен

преди 3 години

Че Лукашенко пада е ясно!За Борисов 4 след изборите Март също е ясно!