108

Анонимен

преди 3 години

Какви избори с баби и дядовци, които нито виждат нито чуват добре. Явно Нинова си е опекла работата с доверени хора, които да помагат при гласуването.

107

до 125

преди 3 години

Бившият премиер Димитър Попов/За Бога, братя! Не купувайте!/ каза преди години, относно появата на ДПС - ,,За 15 минути английският посланик ми каза поне 3 пъти - Вие трябва да ги регистрирате!" А комунистите правиха възродителен процес!

106

Astarot

преди 3 години

И въпреки това са по-интригуващи от "изборите" за главен прокурор.

105

Чук и Гек

преди 3 години

Оо-ооффххххх! Първо помислих, че са некролози...! Ужаст!

104

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканСтига си писал глупости,ДПС е създадено под натиск от Европа,натиснали са България,като европейците са казали,че няма да ни приемат в ЕС,ако не се създаде ДПС(либерали),но добре,че ги има ДПС да балансират,че иначе леви и десни ще се изпотрепят.

103

Анонимен

преди 3 години

Партията майка вече е със три бастуна и вде патерици.Няма спасение за тях.Те са морално остарели.

102

Истукан

преди 3 години

Другарите от БСП все се коалират с ДПС. Самите ДПС са създадени от някогъшното БКП след свалянето на Живков.

101

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко трябва да си говорим истината,България я съсипаха десните,Румъния,която беше доста по-назад от България и даже не искахме да се сравняваме с тях,сега са по-напред, там са управлявали леви и ПЕС, най-напред е и Чехия,в която десни никога не са управлявали,а само ПЕС!Въпроса не е дали леви или десни,а съзнанието на управляващите,докато ги интересува лапачката,а не България и населението да е добре,все ще е така.

100

баба мара

преди 3 години

и тези не ми харесват да вадят нови лица Необременени с мислене на21 век

99

Анонимен

преди 3 години

КОГА България е била добре при управлевние на социалисти?45 години глад ДО 89 и празни магазини и чакане с години за всичко - кола апартамент и пр.глад и купони при Лукановглад и 3000 лв за долар при Виденовглад и плосък данък, който сосъсипа бедните при Станишев.СТИГА ВЕЧЕ!

98

Айде бе

преди 3 години

Четирима или двама? Още преди дни се отказаха всички освен Добрев.

97

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да се въведе данък богатство,какъвто въведоха в САЩ,след кризата през 2008 година,така ще има средства,които да се влагат в човешкия ресурс,в образование,в общински жилища или в създаване на дребен бизнес,за да не бягат хората от България.

96

Анонимен

преди 3 години

Тея се карат и обвиняват в манипулиране на избори още на партийно ниво, а тръгнали държавата да оправят. Крадат от проскубаната им партийна каса, а не ми се мисли с държавата какво ще се случи. Винаги след тях е потоп. Ама такива са си мандраджии и кокошкари. И като им позатвориха спонсорите и тотално им лъснаха солниците.

95

Анонимен

преди 3 години

Стари муцуни сте и четиримата.Имате млади хора ,на тях им дайте път.

94

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо щях да напиша -удари единия...гледам долу колегата вече го е казал. Те не разбират, че не лидерът им е проблем.Тия проблеми си ги носят вече 70 години. Много грехове има БКП към българския народ и не става без промяна и покаяние да се буташ да управляваш и да даваш акъл Хилядите избити, съсипаната държава, глада, телените ограда по границата и стрелбите срещу невинни ВИКАТ ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ.Нито възмездие имаше нито промяна, сал една смяна на името.

93

Анонимен

преди 3 години

Нинова предлага по-нисък данък за лекарствата,това е добре за населението,но тя го прави не заради населението,а заради олигарха им,който е във фармацията.Нинова предлага прогресивен данък,но не казва дали ще има необлагаем минимум и над колко лева ще започва прогресивния данък,ако сложи прогресивен данък на хора с доходи под 5000 евро,ще одерат кожата на по-бедните на що-годе средната класа,за да ги доубие,а свръхбогатите ще си приемат специални закони,за да плащат по-нисък данък,както е сега

92

Анонимен

преди 3 години

Заловеният с куфарче пари на границата Кирил Добрев, който никога не е работил държавна работа, не може да управлява партия,камо ли държава, да бори корупцията още по-малко.

91

гост

преди 3 години

Мда, действат в услуга на толупа от Банкя

90

Анонимен

преди 3 години

Удари единият, да падне другия.БСП е в дълбока летаргия, само с атаки, без гради на опозиция, не става.Власта за комунистите от БСП е само цел, а не решение, следва е на опорните точки на Решетников.

89

Анонимен

преди 3 години

Всички кандидати ли са от с. Крушовица?