52

Анонимен

преди 3 години

Нали знаете, че Китай дори не са на второ място по военна мощ, а са зад Русия и че при война американците ще ги сгънат за няколко месеца. Истината боли, но трябва да се казва понякога. И между другото знам, че умовeте ви са вкиснати от пърцyцата, но трябва да сме на страната на Америка защото имаме много повече общо с тях, отколкото с жълтyрите, които чакат да се докопат до вас и да ви почнат с кaмшика. При лукавите азиатци няма прошка и са ненадминати по жестокост ако си им в ръчичките.

51

MaйMyнaтa

преди 3 години

Ами, произвеждат хората всичко, за мързеливиот свет.

50

Анонимен

преди 3 години

Творчески ум бла бла.А америка какъв творчески ум имаха и имат.Айнщайн немски евреин Енрико Ферми италианец фон Браун германец дори фирмите им Кадилак кръстен на французин Шевролет същото Жилет същото ДюПон френски химик и тн.

49

diana21

преди 3 години

До До diana21Какви съвременни научни открития имат Китай? При този насилствен лицемерен режим, никой талантлив човек няма да седне да твори - работят копирачите и комбинаторите за пари, но не може да се говори за откритие, което е продукт на задълбочено творчество...

48

Анонимен

преди 3 години

Ахаха Сащ и заплати смех пълен са тези.Китай имат най-голямото предимство 1.5 млрд са.За какво ти е голяма заплата глупости.

47

Уууу

преди 3 години

Кърт Вонегът имаше в една от книгите си теория, че китайците ще се култивират да стават по-малки и още по-малки, докато станат като прах и този прах ще е навсякъде докато умори другия свят... Какъв пророк, не помня от коя година беше, но е преди повече от 50г

46

Анонимен

преди 3 години

До diana21Харесва ми как разсъждаваш, ако не беше гербаджийка цена нямаше да имаш. Не им обръщай внимание на кoмуноидите, откакто им се разпадна Сесесерето са неадекватни. Бoярищника също играе роля. Другари, питиетата са в банята.

45

Анонимен

преди 3 години

Китай е един кeнеф, работилницата на света с най-мръсния въздух. Развъдник на бaцили, болести, вируси, чyмни епидемии от праисториата насам. Никога няма да стигнат заплатите на американците.Винаги ще си останат в сянката на Велика Америка. Защото са комунисти и само знаят да крадът, но не и да създават. Китай има обща съдба със СССР. Всички съседи на Китай са съюзници на САЩ.Нагъзвaнето на Китай предстои.Хо, хо, хо

44

До diana21

преди 3 години

Китай и Индия имат научни открития.....................много грешиш!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Американците не разбраха ли най-накрая, че Китай им е главният враг и конкурент , а не Русия!!!

42

за diana21

преди 3 години

Не я разбираш политиката.................казвал съм ти 100 пъти................марш в кухнята да готвиш!

41

Анонимен

преди 3 години

Дори и Сащ да спечелят някакъв бъдещ конфликт.Китайците ги накараха да си стоят у домовете накараха ги да ходят с маски накараха фи да си рушат паметниците и тн.Еваха ли ги еваха биха ли ги биха направиха ли ги за посмешище направиха ги.Абтайа кой е тпия.Па после квото ще да стане бой и евяне се не връщат.

40

До diana21

преди 3 години

Не я разбираш полтиката.................казвал съм ти 100 пъти................марш в кухнята да готвиш!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Проверяват колко им е акъла, скоро всеки американец ще получи колет по пощата на колета ще пише, че са играчки подарък от Тръмп. Отварят го и вътре ше намерят прилеп заразен със Коронавирус и Новичок.

38

diana21

преди 3 години

До Анонимен 30Американците явно вярват повече на Китай отколкото на своите - защото Китай им се струва безобиден! Е, сега ще се убедят, че Тръмп не случайно вдига бойна тревога...И не само американците, надявам се! ...

37

Анонимен

преди 3 години

Добре де Хрусчов

36

Христо Христов

преди 3 години

До 33Сталин не се е опитвал да кърши америка...

35

Анонимен

преди 3 години

Може защото научни открития вече не се правят толкова лесно и бързо както в миналото.Освен това те са голям пазар и производствена база винаги ще получават технологии.Трето демократите в Сащ са с тях а за тях гласуват много черни а белите в Сащ намаляват все повече.

34

Един от Юг

преди 3 години

А бе *** на колко ракии пишеш тия статии бе?И кой е тоя щат Северна Каролия? Толкова много глупости в една статия си е рекорд! Ай наздраве!

33

Анонимен

преди 3 години

Където има демокрация трева не никне.