42

Анонимен

преди 3 години

На кого е нужна тази полиция в този мащаб , какъв разход са от бюджета , а никакви постъпления в него от тях , само разход ! Издържани от всички нас , за да ни бият и обгазяват , нас и децата ни !Това ако не е диктатура и милиционерска държава , какво е Борисов !Оставка и смяна на модела !

41

До 20

преди 3 години

А с кой да се сравнявам?Със Сомалия или с Лесото?Нали нас непрекъснато ни сравнявате с Германия-как тока бил по-евтин,как х ляба бил по-евтин.Ти какво искаш ,българинът само да работи без да почива.

40

Анонимен

преди 3 години

До новите избори, другарко Сачева, до новите избори другарко!За да можете да спечелите повече пенсионери!

39

Анонимен

преди 3 години

Сачева, вземай си процентите и къш от държавата хранилка.О С Т А В К АПро стака, Каскета му, калинките, и шуробаджанаците при Цецо асансьора на бунището.

38

стоян

преди 3 години

Тази сутрин центъра на София осъмна под полицейска блокада.Тази брутална полицейщина ще накара и най-кроткия човек утре сутринта да излезе пред парламента.Видно е,че това корумпирано правителство си отива.По-важното е след това изверги като Сачева,Бойко и т.н.да бъдат натикани по затворите.Срамно е,че за 30 години България остана единствената държава без осъден политик,олигарх или магистрат.Крайно време е да напълним затворите с гербаджийска ***.

37

Анонимен

преди 3 години

Сачева, а ние се надяваме да края на месеца да ви няма и да бъде заведено дело за геноцид над народа от ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ГЕРБ

36

Оставка

преди 3 години

Има пенсии по 1000лв и отгоре, много работещи пенсионери ,а в повечето градове в страната заплатите са около 700-800лв.Един куп останаха без работа,няма добавки за децата.Това е абсурд и ужас.

35

Анонимен

преди 3 години

Пари който отдавна трябваше да бъдат прибавени към пенсиите , но също така са много малка сума ! Цените на хранителните стоки и стоки от първа необходимост са се вдигнали многократно, инфлацията е огромна , реално тези 50 лв са изхарчени преди да бъдат взети !Не помощи и добавки трябват на българският народ , а повишаване на доходите му и то сериозно повишение!

34

До 33

преди 3 години

Сега ще ти напиша нещо, и въпреки минусите от почувствалите се засегнати, това е самата истина! В цял свят пари нямат само МЪРЗЕЛИВИТЕ и НЕКАДЪРНИТЕ! Хайде, успешен ден. Някой трябва и да работи! Чао!

33

избирател

преди 3 години

Ех оказа се,че протестиращите мислят най вече ,за пенсионерите...:)

32

Чекмедже с пачки

преди 3 години

Ако го нямаше толупа и престъпната организация герб безработицата щеше да е под 3%.

31

м,да

преди 3 години

50лв добре. Ноо кога ще премахнете ,носенето на маски?

30

Активист на БСП

преди 3 години

Всъщност лейди Пиги нищо не предлага или по-скоро предлага бонусът от 50 лева да бъде даден и през ноември !!! Защот за Нова година трябва да има коледен бонус !!! Но вижте как звучи : ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА !!!

29

До 18

преди 3 години

Ами ние си спомняме и какви бяха цените, много по- евтино.С тия 50 лв купуват пенсионерския вот, но настройват останалите срещу тях.Много хора останаха без работа, няма нищо за децата, без доходи, а пенсията, дори и малко си идва всеки месец.За семейство с две деца, единият безработен нищо не се отделя.Какво пандемията промени живота на пенсионерите не се разбра, но на трудещите им се е***** майката.Ненормални действия на ГЕРБ както винаги.

28

До 30

преди 3 години

Що бе? Кой ще дойде? Корнелия или чалгаря? Стига с тия цветни комунистически сънища!

27

Анонимен

преди 3 години

Независимо дали ГЕРБ ще спечели изборите или не, партията няма да управлява и лидерът ѝ няма да бъде повече премиер. Не сме толкова неопитни вече, българските граждани, че да не знаем какво следва, когато има протести на улицата и толкова непопулярен парламент с под 7% подкрепа.

26

Анонимен

преди 3 години

Сачева, до края на годината НЯМА ДА ВИ ИМА !!!

25

До 21

преди 3 години

Спомням си. Направи си и ти една справка. Виж с една пенсия при Луканов и Виденов колко сирене например можеше да се купи. Където е стъпил комунистически мiрiзлив крак трева не никне!

24

ей 22

преди 3 години

няма да се маха таванаако махнат тавана - едни хора ще вземат по 18 000 пенсия и то не защото заслужаватТавана ако махнат-пенсиите на монополистите и олигарсите ще ударят Марс

23

Анонимен

преди 3 години

*** пак се изказа с поредната порция лъжи и небивалици без да може да проумее ОСТАВКА! Стига кражби, лъжи и рекет от ГЕРБ!