73

Джендю

преди 3 години

До АнонименНе бе брат, с клизмъ се дава тази ваксина.... Много е добре замислено! Два пъти, по 30 минути... Направо се подмокрям при мисълта за ваксиниране! Мммммммм

72

Анонимен

преди 3 години

Как се сключва предварителен договор за продажба на стотици милиони дози от ваксина, която още не е създадена и не е доказано, че е ефективна и безопасна??? Нали разбирате какво означава това? Нали рабирате още, че компанията задължително ще изкара някаква ваксина, която по документи ще е безопасна и ефективна, за да си вземе парите, които незнайно защо ЕС реши да даде точно на нея?

71

Анонимен

преди 3 години

Сорошчета,не бойте се.Никой няма да ви кара да си я слагате тая ваксина.Оная,дето всеки ден си я туряте с дебелата кожена спринцовка ви е достатъчна.

70

Анонимен

преди 3 години

Другарите да започват да се ваксинират без страх.

69

бай Иван

преди 3 години

Да се лекуваме с рустата ваксина,ддокаато се излезе,нещо подобро!А не да мрем!

68

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина ще се разпространява в чужбина под името ИНФЛУВАК

67

Анонимен

преди 3 години

'' Навални го отровиха за да спрат северен поток 2 "..................как може да си такъв КРЕ*ТЕН бе ... ти освен порно и руска пропаганда друго гледаш ли ?

66

Анонимен

преди 3 години

Нормално ваксина се прави от умни а не от пакистано бангладешци.

65

Поручик Ржевски

преди 3 години

Ужас, това вече е непростимо. Как смеят изобщо да направят нещо преди западните държави?Трябва този път много сериозни санкции, не само да блокират Путин у фейса. Навални го отровиха за да спрат северен поток 2, сега трябва още по-сериозни действия.

64

:D

преди 3 години

Всеки нормален антиваксър знае, че тази ваксина е опасна. Много опасна. Тя съдържа наночастици, произведени от адронния колайдър в Церн, които при пълнолуние на нечетен ден при високосна година по врме на слънчев вятър по сигнал от 5G мрежата на локален мобилен оператор се активират и придизвикват инфаркт, инсулт, заушка, запек и шум в ушите, което е много опасно. Освен това, тя причинява шап по кравите и намалява млеконадоя. Пазпространявайте тази информация!Хванахме ги в крачка глобалистите!

63

Анонимен

преди 3 години

Всички русофили начело с радеф да се ваксинират с московската ваксина и да се освободят от мъките

62

U2

преди 3 години

До Голем проблем!Нинова и московският фен Радев дали са си сложили руската ваксина??Може би изчакват да си сложат от "лошите " западни аналози???

61

Скептик

преди 3 години

Ковид19 има за цел да оправдае световната икономическата катастрофа предизвика от инвестирането в имотна спекула. До 70-те години в развитите страни имотната спекула се е облагала със специален данък ограничаващ строителната активност. Под натиска на банките тези данъци са премахнати и постепенно се източват средствата от всички останали сектори на икономиката.Западът няма интерес от изчезването на Ковид19. Той ги спасява от революция.

60

Голем проблем!

преди 3 години

Проблема на запада с тая руска ваксина е че е широкоспектърна и ще утрепа многомилярден бизнес със антигрипни ваксини.Затова е мучането....

59

Реванш

преди 3 години

Американците специално ще направят втори световен вирус за който ще се постараят първи да са направили ваксината!Че тоя дето им го върнаха китайците - някак по китайски беше счупен...

58

Анонимен

преди 3 години

Еми много ясно че ще я спрат. Ваксина така лесно не се създава.А руската ваксина "Спутник V" са я пуснали на пазара, защото е като "Новичок-IV".Кой оцелее - сто години ще живее!

57

Conspiracy files

преди 3 години

:-)

56

Анонимен

преди 3 години

*** ще чака западната ваксина. Там е истината. Руската е комунистическа.

55

Анонимен

преди 3 години

Логично е ако си създал вируса да можеш и лесно да направиш ваксина. А може и да си я имал от началото.

54

Емил

преди 3 години

" Спутник" да се чете "Си пътник "