75

Анонимен

преди 3 години

до 85,знае тя милата, виж кво, Беларус е по-изостанала и от Албания, не ходят на Запад щото не ги пускат, освен това цяла година трябва да работят за автобусен билет до Берлин примерно. Преди две години им прекараха 512 кб интернет връзка и виж вече са на площада да искат в ЕС щото видяха и на снимки колко е добре тука. Понимаеш другарко

74

Анонимен

преди 3 години

До 84 Те винаги са ти ги ползвали.Просто разликата е ,че сега според последните промени в законодателството са длъжни да те уведомяват всеки път,че продължават да го правят.

73

До до 81

преди 3 години

Май не си се размагнетизирала, къпеш се с неправилната вода и съседите ти го знаят ама не смеят го кажат по телевизията

72

Анонимен

преди 3 години

До 83 Не говори от името на всички. Ти ходиш на морета, но много българи не ходят никъде. Цените в еврочленката са непосилно високи за много българи, че да ходят където и да е, те едвам си плащат тока и парното. Затова милиони българи работят на Запад. В Беларус цените са много по-ниски затова беларусите са си в родината. Не очаквам сълзи от потомствени фашисти.

71

Бесен

преди 3 години

В момента не ме интересува нито Лукашенко, нито Чесноченко, нито Хрень собачый!Интересува ме, защо пощата ми не върви, ако не отговоря с "ПРИЕМАМ" за бисквитките! Ни искам бисквити, мразя бисквитите, We Don't Need of That Control! Чета какво значи това и немея! Ай сик тир, ше ми ползват данните! Откъде накъде! Ще ме следят! До къде го докарахме!

70

до 81

преди 3 години

Ебaxти сълзливата комонизка драма, в Европа били така, чакай малко ве мерезето в България е по-високо от руското и два пъти по-високо от беларуското, тука почивките си ги правим из Италия, Гърция, а па в Беларус преди 2 години видяха интернет и виж, веднага си поискаха в ЕС. Аааааааааааа

69

До f

преди 3 години

Драги ми смехурко ,драги ми f ,не те знам бе ли си ,*** ли си ,но имаш нужда от лечение! Постовете ти са несвързани, безмислени, досадни и меко казано неадекватни!Реших да ти обърна внимание ,за да проумееш и ти ,че никой не ти чете глупостите и няма смисъл да ги драскаш където и да е ,защо не си вземеш едно тефтерче и не си ги записваш там ,за да не заемаш място тук или където и да е освен в тефтерчето.

68

Анонимен

преди 3 години

В Беларус не съм виждал масово бягство на Запад, както е в европейска България. В европейска България цените на храната, водата, тока и парното са много високи и не отговарят на доходите затова много българи са принудени да работят на запад за да издържат семействата си. Пенсионерите мръзнат през зимата защото не могат да си платят парното и ровят по кофите защото цените на храните са много високи. Ако успее да си събере пари за една скалидка лук с коричка хляб е успех. Тука в Европа сме така!

67

Анонимен

преди 3 години

Време е американците да освободят Беларус и Якутия от савецко робство. Китай ще освободи останалата част от Сибир.

66

f

преди 3 години

ДНЕС.БГ , пазете си старите машини за сървъри, защото новите не са хубави или трябва да са много скъпи и пак не са много хубави.Но те не можели да следят всичко, не ме еббе за тъппата полиция която искала всичко да следи, добрата машина пази стопанина си защото е жива, а то следи ли се всичко, машината значи е зле и дава дефекти и не могат да се разберат хората тука., и тия новите лаптопи не са хубави и лаптопът не е компютър и не е телевизор, нито телефон това.

65

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко само може да се учи по жестокост от диктаторката Меркел и нейния ученик Бойко Методиев. Диктаторката Меркел предизвика хуманитарна криза и смъртта на хиляди мигранти, след като ги покани с едничката цел да ги превърне в роби на индустрията си, а те вместо да работят взеха, че си направиха oргия от изнасилвания на площада в Кьолн.

64

Анонимен

преди 3 години

Те протестите в България през 2020 се управляват от мрежата - но не на самите протести, а за да не ги подслушват ДАНС и службите.Нищо няма да се промени. Нека има интернет - поне хората да записват и да се види как всеки ден са колкото да заобиколят шадравана и изведнъж как се прави поръчково излизане на 2.09. Ако няма интернет - няма да знаят истината хората. Фолшивите новини на Сбабикян може да се спрат с доказателствата в прокуратурата. Спрете фалшивите медии-не интернета!Истината да се види!

63

Анонимен

преди 3 години

Ако спрат интернета, много тюфлеци ще се надигнат и ще се поразходят. Броят на протестиращите ще се увеличи. Два дни бях без интернет. Първия ден фучах като бясна котка. На втория направих основно почистване на къщата.

62

Анонимен

преди 3 години

Беларус е диктатура, а Меркел е на власт над 15 години. Нима Германия не е еднопартийна диктатура? Нима не е диктатура да се коалираш с главната опозиция за управляваш вечно? Нима Меркел не се разпорежда над цяла Европа като фюрер? Няма как Меркел да спечели избори по легален начин след сътресенията, които предизвика с приемането на милиони диваци. Така че немците да не се месят в делата на Беларус, достатъчно жени и старци изклаха през ВСВ.

61

до 35

преди 3 години

Не знам какво става с визите, но на 8.09 на трибуната на Г.робовното трио Сбабикян от микрофона каза, че имат доброволци до момента около 600 от Канада, Австралия и Естония. Тези хора се запитайте какви са и за какво са доброволци! На 2.09 било само репетиция. Хора-никой не реагира.Нито прокуратурата-нито ДАНС.Визи- мизи - как ще ги допуснат и дали не са хора от Косово?Дубайския принц Черепа ще се възползва от всичко.Ще разцепят държавата!После ще е късно да се коментира. Вижте записите!

60

Анонимен

преди 3 години

Американците трябва да освободят Беларус, Татарстан и Коми от савецко робство

59

gosko

преди 3 години

Единствената държава, която се меси в Беларус е Русия. Прави го явно и открито. Преди месец Лукашенко нареди да се арестуват група "почиващи" вагнеровци, щото нещо не се бяха дорезбрали с по-големия брат, а към днешна дата Путин открито заяви че е готов полицейски корпус за изпращане в Беларус. Забележете, полицейски, за разправа с граждани и демонстранти, а не тая плява, която я пускат за магаретета уж че имало някаква външна заплаха около границите.А вашия Лукашенко го пишете бегал!

58

Анонимен

преди 3 години

Ами да си бяхте докарали крадци демократи от някоя християн демократическа или либерална партия да ви крадат.

57

Анонимен

преди 3 години

това ли е следващата стъпка на бившите "демократи" от БКП. Същите крадци които вика дръжте крадеца. Всички млади станаха наркомани, пияници, метежници,комунисти..... само те ненагледните дъртаци, отрочета на БКП... са "демократи"

56

Анонимен

преди 3 години

Много им се искаше на грозните немци да се докопат и до беларуските, но Лукашенко каза НАЙН и извади полицейската пaлка. Така че и тази година грозните немци ще се задоволяват с българки на нашето Черноморие.