31

Броки Валдес

преди 3 години

Няма спекулация с цените на имотите. Очаква се цените в София да задминат тези Мюнхен, в провинцията има 10 милиона човека напиращи към столицата. Също така въпреки, че има дефлация, очакваме хиперинфлация. Не търсете логика, а купувайте, купувайте!

30

Анонимен

преди 3 години

След няколко години това безумие ще приключи заедно с цялата ви илюзия за просперитет.

29

Мен

преди 3 години

До АнонименКаквито има за всички в ЕС. Само че трябва малко да почетеш. То и за имотите е същото, всички "инвестирали" в имоти ще ги видиш напролет колко са добре. Ако искаш и сега питай тия с airbnb дето се изплащали сами как им се изплащат сега.

28

Сахар

преди 3 години

До 10 години България ще е около 5 милиона с население предимно пенсионери, държавни служители и .

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31А какви добри инвестиционни опции има в България освен имотите?

26

до балонджиите

преди 3 години

Има два основни фактора за поскъпването - разграбването на КТБ и кашираните в Бурканбанк левчета, които хората взеха да спасяват в имоти, откакто влязохме в чакалнята. Просто няма причина жилищата да поевтинеят.Вярно е, че цените им са високи спрямо доходите, но никъде по света човек не може да си купи имот с готови спестявания от заплата.

25

Сахар

преди 3 години

Нормално, в провинцията вече е пълно с градове със затихващи функции.Алтернативата е София или чужбина.

24

Св

преди 3 години

Аз пък очаквам статия, как поскъпват 20 год. коли нов внос. Тъкмо да купувам и излязоха сигналим че поскъпват с 20-30% (от 1000лв. на 1300 лв.). Сигналите са: 1. Намалена печалба на автокъщите, предстоящи фалити (преди седмица имаше статия за това). Няма икономическа логика НО, ако нямаш търговия логично е да сваляш цените, те пък ги дигат. 2. Поскъпване на 20 год. коли в Испания, заради пандемията (беднотора там решил да пътува самостоятелно, а не с обществен). Логиката е същата и с жилищата.

23

Анонимен

преди 3 години

Българинът под инвестиция разбира само купуването на апартаменти - нищо друго , затова се получават тези балони. Има нещо, което българинът не е предвидил - за да струва нещо апартамента след години, трябва тогава да има купувачи ! Мисля, че няма да има ...

22

Анонимен

преди 3 години

България е малка страна и няма толкова опасност от спукване на балон. Апартаментите ще си вървят,защото има доста богати хора които ги купуват,за да ги дяват под наем. Второ-има млади хора които идват от провинцията. Масово всеки се заселва в 5 те най-големи градове. Много хора си дават апартаментите под наем и с тези пари си купуват нов апартамент на кредит в който живеят. Тъй че за София и Пловдив няма да има спад.

21

Иван

преди 3 години

До ДакатаИзлитай тогава от Т2 и не ни занимавай с хейта си

20

Анонимен

преди 3 години

Беден български народ! Къде са Фигуранта, Курделия и тези дето се обиждат като им кажеш толлллуп? Този път не е балон. Жилищата не са празни. Пловдив със заводите около него си е напълно обяснимо. Ревлювците дето за 9 години ББ ги докарал до бедност. Българите в чужбина също купуват. Някой се връщат вече. Защо да разваляш нещо дето работи, да го замениш с някои дето тотално са се издънили през годините? Та айде на въстанието на тримата глуупаци.

19

Анонимен

преди 3 години

Нека купуват. Живял съм в ново строителство и не разбирам хората, които го купуват. Тяхна си работа.

18

Анонимен

преди 3 години

Ясно че хората предпочитат новото пред панелките, ама на мястото на панелките да се правят нови блокове, а не постоянно да се отнемат нови и нови площи. Спор няма.

17

Анонимен

преди 3 години

Зависи и къде е този блок.Наскоро ми звъняха имам ли интерес към жилище в блок, което бях гледал преди почти две години.

16

Анонимен

преди 3 години

Сложи им повече данъци на айтитата и те просто ще се махнат оттук.

15

Анонимен

преди 3 години

Ми до мен построиха нов блок и се разпродаде целия за година. Явно хората търсят ново строителство вместо панелки.

14

Цветан

преди 3 години

Колко плащат за такава информация.....Хората все по бедни, купуват с 50% по скъпи жилища...Ало,Ало, тук нощен ястреб.. продажните редактори усмирете се малко...С обич.

13

Анонимен

преди 3 години

Така ще е, докато се строи като за световно в София. После няма да е така.Не остана градинка...

12

Анонимен

преди 3 години

Аз чакам тоталното спукване на балона! От началото на месеца в САЩ спряха програмата за подпомагане на хората, които не могат да си плащат жилищните кредити! Банките им трябват 40 дни за да обявят някого за неплатежоспособен. После още 2 м за да започнат процедура за отнемане на жилището. Пт януари ще настане хаос! А спука ли се пълния балон в САЩ, гърми повсевместно. Така, че аз личнп очаквам сваляне на цените с мин 20%, а ако кризата се задълбочи може и до 30-35% в рамките на следващата година