53

ъррррррп

преди 3 години

Шкембе Войвода каза ли нещо, оригна на мазно ли или пьрдна, не можах да разбера...

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонименапропо като споменахте българите в македония,та прокуратурата в р.македония трябва много сериозно да се заеме с тях...в смисъл да се разбере как така в бедна македония тези хора имат такива доходи и то единствено и само от писането на статии и постване във фейсбук.в повсеместната бедност на хората в македония,тамошните българи демонстрират охослоство и високомерие без почти нищо да работят...и най-важното какви данъци са платили.тук става въпрос за пране на пари.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анониментози пък какви българи в македония бе?естествено,че го нямат за нищо...те българите от македония се интересуват само от сухата пара,която идва от българия...не даваш ли пари вън.погледни само биографиите им на тези българи от македония-до разпадането на югославия са били едни от най-големите югославяни с просръбски възгледи.спират парите от белград и хоп ние сме българи.парадоксално е,че за бедна македония "българите"там имат едни завидно високи доходи без да правят почти нищо.

50

РБ

преди 3 години

*** България не е ваша собственост , махайте се !!! Честит празник българи !!!

49

Еййй Глейй

преди 3 години

Ей Каракачанов ще показваш ХУЙЙЙ на Майка си само 0битак селски ТОЛУП !!Повните ли как показа среден пръст по телевизията ?

48

Анонимен

преди 3 години

Та вие я затрихте с общи усилия! Вече дори българите в Македония ви нямат за нищо! За какво говориш изобщо? Що за приказка хортуваш, аланкоолу???

47

Дядо Петър

преди 3 години

Пълвата кривица е, че си потомствено ченге.Втората кривица е че хабер си нямаш от това, с което се занимаваш (освен да ближеш г--а на началникОт си, естествено, и да харчиш народните пари).А третата: че нямаш нищо общо с истинската ВМРО и само черниш името й.

46

Факт

преди 3 години

Мутрите искат диалог.... Неее те само от бой разбират.

45

Анонимен

преди 3 години

От 2009 мутрите управляват България, а сега искали рестарт на системата! Те даже не осъзнават, че така признават, че са унищожили България.

44

Анонимен

преди 3 години

Съединението не са го направили тези, които най много са го искали и партията им е била наречена ,,съединистка", от тези на които великите сили са разрешили и поощрили! Иначе може да си плямпате, че това е ,,единствения чисто български акт"! Обществото ви и тогава е било разделено, защото едни Киряк Стефчовци с Освабождението се настаняват във властта и за тях са ,,всички световни облаги, а за политическите им противници - сухоежбина" - Вазов!

43

Оставка

преди 3 години

Вчера по бтв в едно предаване казаха че сме в студена гражданска война...

42

Анонимен

преди 3 години

Русия е искала силна България приятел на Русия, за да има силно влияние на Балканите, но Германия, Франция, Австро-Унгария и най-вече Великобритания са били против. Последиците всички ги знаем.

41

Анонимен

преди 3 години

Диалог и съединение с мутрите!Този чува ли се какво говори?

40

Анонимен

преди 3 години

Сети се! Като му се разклати министерското кресло започна да мисли за народа. И как точно ще я затрием с ново правителство? Хайде, стига сте баламосвали хората с апокалиптични сценарии, че след вас ще дойде потоп!

39

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, какви кривици очакваш да си каже Фигуранта ?... та той е безпогрешен, самата вода ненапита и целомъдрен като "Майка Тереза" !

38

Ф.С.В.

преди 3 години

Каракачанка - Я кажи -шефът който си назначил на СВИ--Служба военна информация -полковник Велко Атанасов - е бил на топ среща на НАТО секретните военни служби в Брюксел -и накрая е отишъл да боцка леки жени -И са го заснели ГОЛ по Пищов -- Слава Богу "сабята" му е токлкова малка -че все едно е облечен ! аххахахахахахахахахахаснимките може да ги видите в Афера -хахахахахахахах

37

Vale

преди 3 години

До 27 Споделено..България ще бъде разделена на 4. Аз съм в тази четвъртина между Сърбия и Румъния. Може би ще бъдем по-добре...

36

Анонимен

преди 3 години

.....................каза Шкембе Войвода.....................хаха!!!

35

Анонимен

преди 3 години

България в голяма степен е затрита благодарение на ГЕРБ, ДПС, ВМРО, демократи , либерали, реформатори, СДС, ДСБ, НДСВ и други вредни партии и личности!!!

34

Рачев

преди 3 години

Като гледам как са се разпищовили разни *** тук - явно Черепа е пренасрочил средствата от уличните бандити към празноглавите драскачи тук.Там явно не му мина номера и сега опитва тук.Жалки продажници !