98

До Анонимен 102

преди 3 години

Вероятно е така.............имам позната лекарка хомеопатка..............горката докторица нищо не разбира от науки като квантова механика или биохимия, но лекува по алгоритъм и в много случаи помага на хората.................и аз не вярвах в хомеопатрията , но тя ме запали...............има голяма степен логика и истина в тая уж псевдонаука!!!!!

97

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 98И какво сложно има? Не съм специалист по квантова химия, но е ясно, че квантовите ефекти ще се загубят на макронивото. Там могат да действат други ефекти, част от тях вероятна непознати, но няма да са квантови по дефиниция. Затова не може да има нито квантова биология, нито квантова медицина.

96

До 100

преди 3 години

Хаха...............може ти да си по-голям гений от мен, знам ли???Да се видим и да бистрим научните теми.................това е добра идея!!!

95

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 81"но никой не знае каква ще бъде науката на бъдещето!!!"Прав си, но това което туп пишат всякакви хомеопати, е несвързан набор от термини, принадлежащи към различни науки. От такова нещо не може да възникне науката на бъдещето.

94

До Анонимен 98

преди 3 години

Да, специалист съм по квантова химия..................но и най-великите учени не могат да кажат доколко квантовата механика и квантовата химия са приложими на макрониво...............на ниво клетка или организъм..................това е много сложна материя!!!

93

До 96

преди 3 години

Е как така разбра АЗ какво разбирам, че ТИ да ГО разбираш 100 пъти повече ог мен??? Може да е 1000 пъти повече от мен!

92

До Анонимен 81

преди 3 години

На днешният етап на развитие на науката по-скоро квантова биология и квантова медицина не са строги науки, макар, че се говори за квантова биохимия!!!Така, че ти си по-скоро прав!!!

91

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 81"Това казвам и аз....................никой не знаве какво става на квантово ниво в организма!!!"А какво има да се знае? Същото, каквото става на квантово ниво във физиката и химията. Нали беше специалист по квантова химия, ако не се лъжа?

90

Вярно е

преди 3 години

В ерата на водолея алопатията ще отстъпи пред науката хомеопатия - информационна медицина, във всички сфери на живия живот.

89

До Анонимен 79

преди 3 години

Може да не съм завършил във великия Софийски университет като теб..................но някои неща ги разбирам много повече от теб!!Освен това , СУ лежи на стара слава ................100 пъти го казвам!!!!

88

До 91

преди 3 години

Да. Но аз лично ползвам потенциите на Ханеман - 9СН Е 9 пъти разреждане 1: 100.

87

До Анонимен 91

преди 3 години

Вибрационна медицина...................хаха..................такова животно нема.................хаха.................това си е 100 % шарлатанство!!!

86

До 88

преди 3 години

Нищо наготово не давам. Намери си я сам.

85

До Анонимен 81

преди 3 години

Да.............в голяма степен си прав....................но никой не знае каква ще бъде науката на бъдещето!!!Тя науката не е само това, което пишат в учебниците за студентите!!!

84

Анонимен

преди 3 години

Хомеопатията не е само вибрационна медицина. Немският хомеопатичен съюз започва разрежданията от 1:10, което съвсем не е виртуално количество. Разреди 1:10 сода каустик и я изпий да видим дали няма да ти подейства.

83

Анонимен

преди 3 години

Аз обясних кое ме притеснява - не конкретно алуминия, а всичките адюванти, които предизвикват ненормално силна реакция на имунната система, а оттам съответно - автоимунни заболявания. Почти всички детски ваксини на българския пазар са са адюванти, изключение правят живите ваксини за шарка. Това е факт, листовките са на разположение на сайта производител на български и всеки, който се инетресува може да прочете какво съдържа всяка една ваксина, която се поставя в България.

82

да

преди 3 години

До европапопаднах на един спосък с неща кото на практика се тестват върху американците без тяхното пряко съгласиеум ще ти зайде колко е дълъгв европа 90% от тия неща са забрантени другите 10 са модифицирани в безопасен вариант който е по-малко печеливш

81

До Анонимен 79

преди 3 години

Питам те, кой е автора на тая велика книга??

80

ИНТЕРСНО...

преди 3 години

И нито един пример за Русия?

79

До Анонимен 81

преди 3 години

Това казвам и аз....................никой не знаве какво става на квантово ниво в организма!!!