15

Демократ

преди 3 години

Здравейте приятели демократи, насилствената принуда за носене на маски не е нарушение на демократичните права на гражданите. Напротив приятели, чрез насилствената принуда за носене на маски при демокрацията се гарантира ефективно правото на всеки гражданин да носи маска, а който откаже да изпълнява демократична мярка значи е против демокрацията и полицията и силовите органи трябва да вземат съответните мерки, защото демокрацията е най-висшето благо дадено на човека, приятели!

14

Анонимен

преди 3 години

САЩ обяви налагането на санкции срещу пет руски изследователски института:- 33-ти Централен научно-изследователски институт- 48-ми Централен изследователски институт в Киров- 48-ми Централен изследователски институт в Сергиев Посад- 48-ти Централен изследователски институт в Екатеринбург- Държавният научноизследователски институт по органична химия и технологииТова означава, че всеки който купи руска ваксина попада под санкциите на САЩ.

13

Анонимен

преди 3 години

И какво от това като са намерили, какво ако всичко по света вече се е случило и сега е неговото проявление, Не виждам от какво трябва да се страхуваме този свят не е това което си мислите, че е. Совите не са това което са, както се казваше във един филм.

12

Анонимен

преди 3 години

Както казват немците: Но риск, но фан.

11

Анонимен

преди 3 години

Сара, а ваксината кога ще бъде готова. Аз и моето семейсто искаме да боцкаме западна оксвортска ваксина, руски ваксини не боцкаме, ние сме западняци.

10

Анонимен

преди 3 години

Мен не ми дреме, пуснат ли руската ваксина, слагам си и си свиркам. Да живее Путин

9

Анонимен

преди 3 години

Да бе, добре че намериха този вирус и *** народ по цял свят и се правят на важни. Вируси винаги е имало и пак сме оживели от повече от 4 милиарда години. Аре по-леко с изявленията. Нас ни дреме.

8

анонимен

преди 3 години

Туй професорите в Оксфорд са кат гъби след дъжд! Един за, един против, трети ептен на кърлангъч! Крайно време е в Катедрата дето се въдят да ги сберат кат кардиналите кога избират папа! И да не говорят пред *** докато не изберат един да говори пред мисирките от Гардиан, Би Би Си и прочее английски пернати! Защото мисирките по сайтовете изпадат в потрес откъде да клъвнат, че да ни накарат да кликаме по статиите!

7

Анонимен

преди 3 години

Не, тези с маските ще живеят вечно.

6

(-_-)

преди 3 години

Айде, почна се.. Значи всички тия, които с лъжи поставиха милиони хора в положение на безработица, влошаване на здравословното състояние от страх да посетят болница, както и смъртта на мнозина, които не са получили адекватно лечение в благодарение на една изкуствена истерия - да бъдат съдени от някой международни институции... Ееххх мечти :(

5

\m/

преди 3 години

Ай стига вече, побъркахте хората вече с тия глупости!!! Всички ще умрем и най-тъпо и жалко е да е от страх!

4

Истукан

преди 3 години

За едни е опасен, за други е нищо, в зависимот от начина на живот. Не може да се тъпчеш като прасенце и да искаш да си здрав или да пушиш цигара след цигара и да се наливаш с алкохол и да чакаш да си здрав.

3

Грета Бум

преди 3 години

изсичането на горите...Това го очаквах да го чуя отдавна.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си помислих, че са поне 200 пъти. Трябва да се провери дали е и толкова смъртоносен.

1

Гамен

преди 3 години

Айде пак се почва...