160

олеле,

преди 3 години

този го мислех за най-интелигентния от шайката, обаче това му изказване е от рода "думба-лумба,шикалка, полза няма никаква". Махайте се и да започваме на чисто да изграждаме истинска държава!

159

Анонимен

преди 3 години

КАТО КАЗВАШ, ЧЕ НАРОДЪТ ЩЯЛ ДА ИЗЛЕЗЕ С ОРЪЖИЕ ДА ТРЕПЕ, КОИ ХОРА ИМАШ ПРЕДВИД, ГРУПИЧКАТА, КОЯТО СЕ СЪБИРАТЕ В КВАРТАЛНОТО МАГАЗИНЧЕ ЛИ?

158

до 171

преди 3 години

"защото заплатите и пенсиите са се увеличили 10 пъти, докато Борисов управляваше"Посмали, ***! Значи , ако сега медицинска сестра ,казват , започвала от 720 лева, преди Борисов била започвала от 72, така ли?Как сте с математиката до осми клас, апологете?

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176И по каква причина да правим революция , а другарю безработен и глупав. Да сменим това правителство с правителство на поръчков убиец и резидент на чуждо разузнаване. Ама ти наистина си болен или пиян.

156

Потърпевшият

преди 3 години

След излитането на Боко,и всички негови кметове по места спечелили нечестно също в Калина.и на тях отговорност,на заместник кмет от партията на БСП, а сега от ГЕРБ.много бързо се ориентираха.то не бяха санирания,ремонти на водата,и днес нямаме вода, асфалтиране на 0.след това ремонт, ремонт след ремонт.това е от 20 години в община Тервел.още при стария кмет а новия го допълва.голямо гепене пада, не само в тая община, колко са в България,ами по нагоре.не ми се мисли.

155

Анонимен

преди 3 години

С добро няма да стане. Докато народа не излезе въоръжен с каквото може на революция, няма да пуснат кокала.

154

Анонимен

преди 3 години

Измислят си някакви искания на хората по площадите и се заемат да ги удовлетворяват - това е заниманието на правителството, с което се опитват да оцелеят.

153

ИЗБОРДЖИЯ

преди 3 години

само преди по-малко от година имаше избори и то мажоритарни за кметове и ГЕРБ спечели по-голямата част от общините и като бройка и като население. КОИ СТИ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТЕ ОТ НАШЕ ИМЕ

152

Анонимен

преди 3 години

"Според Дончев като политическа рамка и посока първоначалният текст, който бил предложен, отговарял на очакванията на хората по площадите."Не спират да говорят как отговаряли на очакванията на хората по площадите, сякаш са глухи и не чуват, че хората по площадите имат едно очакване за тяхната оставка и оттеглянето на Гешев. Упорито се опитват да им вменят някакви искания и очаквания, които правителството се е заело да решава.

151

Анонимен

преди 3 години

До А хората искат...Не хората не искат оставка, а са доволни от управлението на Борисов, защото пенсиите и заплатите им се увеличиха 10 пъти докато той управляваше. Оставка искат 50-100 души наркомани и пияници, това не е народа.

150

Анонимен

преди 3 години

Фигурите са важни. Да. И е важно да е нужно образование и професионален опит за ВСЯКА висша длъжност. Това ще предотврати калинки като Станишев, Пеевски, Луджев, Бъчварова, Каракачанов, Горанов, Захариева и огромно количество по веригата. Назначаването на хора без специална квалификация и професионален опит си е държавно предателство, защото е умишлено обезглавяване на държавата.ВМРО искали образователен ценз. Да, за всяка позиция. Не - за гласуване.Хората с диплома не са по-малко подкупни!

149

Анонимен

преди 3 години

Ако питате властниците, те ще сметнат, че не е добро да има смяна на караула и през следващите 50 години.

148

Анонимен

преди 3 години

а кои избори са нечестни

147

Анонимен

преди 3 години

"Томислав Дончев: Смяна на караула не би отговорила напълно на исканията на хората"Сякаш някой е очаквал кубето да подкрепи собствената си оставка.

146

Анонимен

преди 3 години

Един политик няма да ви каже "вкопчили сме се във властта и ще стискаме докрай". Винаги ще ви говори, че го правят за доброто на хората. Нищо ново под слънцето.

145

Анонимен

преди 3 години

Властта е сладка. Няма да я пуснат лесно.

144

Анонимен

преди 3 години

ХОРАТА ИСКАТ ОСТАВКАТА ВИ... НО ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГЕРБ ИСКАТ ДА СИ ИЗКАРАТЕ МАНДАТА.

143

пепе

преди 3 години

Те "хората" искат да станете, че да седнат те. Вече ги заболяха червените крачета от чакане прави на опашката....

142

до 153

преди 3 години

До АнонименМнооого си заблуден! Фигуранта и да си иде, от него не зависи нищо за управлението на държавата. Като си иде Боко дето мърда конците на всички в Парламент и правителство, тогава има промяна. Поредна заблуда да се занимаваме с президента докато Боко си царува и врътка с джипката.....

141

мнение

преди 3 години

Дончееев, преди беше по свестен човек. Сега си станал като шефа си Боко. Признаваш, че предложения текст за Конституция за нищо не става, ама да почнел дебат в Парламента, само и само да сте вие на власт.... жалка работа!