11

зяпач

преди 4 години

Тръмп разбира от финанси.Но от политика не.Политически му разсъждения са все едно на дете,а не на възрастен.

10

Българин

преди 4 години

Президентските избори в САЩ винаги са били и шоу и карнавал и винаги печели най-подходящият! Отново Тръмп!

9

Вуте

преди 4 години

По големо шоу от пандемията с короната ннема.

8

До 3

преди 4 години

Че Путин се намеси в изборите,намеси се. Просто не искаше да вижда Хилари президент. Струваше му се,че тя има повече акъл от Тръмп. Тръмп тайничко се радва,че Путин му е помогнал да бъде избран. Другото си е шоу.

7

Браво!

преди 4 години

Браво на Доналд Тръмп и лично на г-н Премиера ген. Борисов за това, че водят света към прогрес, икономически растеж и обединение около евроатлантическите цивилизационни ценности и системи за колективна сигурност.Браво!

6

Ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 4 години

Стигнах до "цитирана от DW"!Няма смисъл да продължавам нататък...

5

Анонимен

преди 4 години

Чакай, чакай как така народа губи нали това е най-добрата система всичко е шоу и гласуваш за този който ти е харесал или се лъжа.

4

Анонимен

преди 4 години

АМАН ОТ МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ЦЪРКВАТА!

3

Анонимен

преди 4 години

Комисията по разузнаване към американския Сенат излезе с финален доклад, свързан с разследването за намесата на Русия в президентските избори през 2016 г. В документа е потвърдено,че Русия агресивно се е намесила в кампанията в полза на Доналд Тръмп, а лица свързани с настоящия президент са имали чести контакти с руското разузнаване.Целта на Москва е била да нанесе удар върху кампанията на Клинтън, да урони престижа на участниците в нейната евентуална администрация, да се помогне на кампанията

2

Тръмп ядосан

преди 4 години

А пък сънливият Джо една дума не знае да каже. Някаква си Камала ли е, Камила ли е ще дава акъл за обратни а климатични глу.пости.

1

Успех

преди 4 години

Доналд е железен!!!