277

bocko

преди 3 години

харесвах Барни. Беше толкова простоват и жалко смешен, пълно и отчно олицетворение на българската ни действителност и показващо в каква дълбока криза е изпаднало нашето общество. За това не можем да обвиняваме друг освен нас самите и докато не се събидим още много такива като барни ще има, не че сега липсват.

276

До Беда

преди 3 години

Павел Шопов от ПП Атака е не само добър юрист, но и голям патриот..................той е с/у мафиотската и етническа партия ДПС!!!

275

Анонимен

преди 3 години

а дебелият тулум кога?

274

То

преди 3 години

Еми на този човек *** *** та му разкатаха. Толкова злоба и обиди не бях виждал!70757

273

Покана за танц

преди 3 години

Сайтът Блиц вече тръби, че е направено предложение на проф.Близнашки, но той все още се колебае дали да приеме поканата. Вземете го! Той за всичко става и партиите ги сменя като носни кърпи. Беше бесепар и дори участваше в международни изяви на "червените". Сетне стана "азбукар" от партията АБВ. Оглавяваше служебно правителство по времето на Плевнелиев. Колко му е да стане министър на МП! И сетне премиер на служебно правителство. Дори цветовете на партиите не сменя.

272

Анонимен

преди 3 години

Обзалагам се, че не е хвърлял нищо, а с поклон е поднесъл оставката, която са му поискали.

271

мхм

преди 3 години

Уж прави конституция, а сега оставка. Диктатурата ще живее още 100 години в България

270

Поредният

преди 3 години

изгорял бушон,който,като Матросов застава на амбразурата,с цената на живота си да спаси кожата на своя покровител и идеен вдъхновител!?!Каква неистова битка, на живот и смърт,за оцеляването или оставането във властта за едната пуста,пукната пара!?!Всеки един захапал кокала,държи и не пуска,жертвайки дори и лятната си отпуска!?!Нещо,като опълченците на Шипка се води тази кръвожадна битка,макар и за лични цели под формата на тясно партийни интереси!?!Дерзайте друзя,дами и господа!?!Аз,не съм с вас

269

Анонимен

преди 3 години

В ЕС бе знаят кой ни е президент.Радев го мислят че е от Беларус.

268

Анонимен

преди 3 години

Барни пРезидента да вземе пример и да ни освободи от присъствието си най-после.

267

Гробокопач

преди 3 години

Посланик Мустафа била ужасена от лошата българска граматика на Дани Бой и спешно му показала вратата! Как се пише нова Конституция след като правосъдният министър не знае да пише на него!;))) Затова, рекла Мустафа, ще седна да я напиша аз, инак за какво в школата на ЦРУ, раздел "Балкани и Русия", толкова наблягах на българският;)))

266

Я па я..!

преди 3 години

Даниел Кирилов имаше най хубавата маска от всички министри.Жалко !

265

Ти да видиш..

преди 3 години

Ех виееее! Очаквам с нетърпение каква песен ще запеете , като Бойко ви разпердушини на изборите.*** кръстовищата и пречите на нормалните хора да се предвиждат свободно.Едно основно правило в ЕС и демокрацията.В това време Фандъкова отваря трети лъч на софийското метро.Едни работят , а други реват защо първите работят. Сбъркана работа от всякъде.

264

Беда

преди 3 години

Все пак да признаем, че в Герб няма по компетентен юрист от него и с това предимствата му се изчерпват! И не само познанията - личността е важна за депутат, политик, общественик. Постепенно свикнахме с опростачването на всичко с лидер - ББ! Ще сравняваме Ръбъла, Павката Шопов и подобни деятели, с хора като Гиньо Ганев, Джеров, Дертлиев....!? В парламента дефицита на юристи като брой и качество е известен. Най много са в БСП, но те се опозиция. За класа да не говорим!

263

Колега ?

преди 3 години

Остана само министър Вълчев да подаде оставка и всичко ще бъде ОК.Очакваме добрата вест на 15.09.2020г!

262

Анонимен

преди 3 години

Кво им угаждате постоянно на ОФ рибарите?!Че ми лазят по нервите!

261

Анонимен

преди 3 години

Никакви оставки,само давате дъвки в устата на лу..мпените насъсквани от полезните ***..оти на *** и една камара прокремълски мафиоти.Не може неколкостотин лум..пена да свалят правителство,какви са тия лигавщини бе,вие в ГЕРБ нормални ли сте!Какво толкова вият против Гешев псоходеснитеи другите болшевики,имат си съд начело с Панов,той винаги ще ги оправдае.Видяхме го и пи случката на Ситняково ,според съдийката по-виновна е жената с изпочупената кола и ужасени деца а не мал..умника бияю!

260

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОБарни Ръбъл, но все пак не е известен като Бойко в чужбина, един холандец беше писал за нас, там беше казал че премиера ни е с прякор Pumkin...на английски звучи дори по смешно :)))

259

Анонимен

преди 3 години

Тулупа с чекмеджетата жертва поредния бушон.Очакваме го да дойде на фонтана и да поговори без охрана с множеството.

258

Чери

преди 3 години

Този човек излезе по-умен отколкото изглежда.Нека и началникът му вземе пример от него.