71

Анонимен

преди 3 години

Сега разбирам колко малко и жалки са били бг партизаните преди да дойде червената армия.

70

Филип Фратев

преди 3 години

Искам 6 000 000 за молекулата ми за Ковид-19 иначе я продавам на американците!Г-н Президент направете нещо!Долу Бойко!Оставка!

69

До 74

преди 3 години

Моля те, напиши първата дума от последното ти изречение отново! Мнението ти наистина е много важно, особено като си толкова грамотен човек.

68

Анонимен

преди 3 години

Беларус иска да се отърве от Азия, а Фигуранта тика България към Азия !

67

бай Лазо

преди 3 години

Кой народ бре анонимно?Радев е най-големият срам за България в съвременната ни история!

66

Анонимен

преди 3 години

За мутрите хората, които не им се кланят били вандали! Голям смях.

65

Анонимен

преди 3 години

Шипка мипка бош лаф. Народа е модерен роб на запада. Даржавните служби са под пълен контрол на сионизма. Подземните богатства са ограбени от колонилистите.Бадештето на България е в отчаяние така както не е било даже по турско.

64

Анонимен

преди 3 години

Народът иска оставка на мутрите, президента иска това, което иска и народа. Какви партии, какви пет лева?!

63

Анонимен

преди 3 години

Полицията да си изпълни задълженията!Да прибере на топло тези безделници и да разтури катунитe в София!Ние нормалните хора ви плащаме заплатите господа полицаи! Влезте си в ролята!

62

Анонимен

преди 3 години

Тролчета..., аз предлагам, всеки който е против Бойко да го пращаме в затвора, съгласни ли сте ?! :))))

61

Анонимен

преди 3 години

Мутрите в атака срещу президента, а не се виждате какви сте мишоци.

60

Случаен минувач

преди 3 години

Те искат същото, което за пореден път поиска Радев тази сутрин - оставка.Значи са си от неговата партия. Значи са негови съмишленици и последователи, от които той не може да се разграничи. Така фактически днес Радев и неговите съмишленици брутално поругаха тази светиня на българщината!Радев е вандал, защото насъсква, защитава и не се разграничава от вандалите.Той е едно цяло с тях! Никога до сега не сме имали президент, който да е начело на бандите вандали! Е, сега го имаме, скъпи сънародници!

59

Анонимен

преди 3 години

До 62Идеята е,че няма как човек тъпчещ законите да те учи на морал. Като крадеш и лъжеш не ходи да обясняваш,че другите са по-лоши от теб щото крадат повече, ами вземи да се засрамиш и да си затраеш.Кражбата си е кражба.

58

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

57

Пацu

преди 3 години

Оставете ги, нека видим до къде още могат да се изложат!След изборите на пролет ще гледат като кoзли в бъз, и ще се чудят от къде им е дошло...

56

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън, а прислужниците им пишещи дивотии по форумите срещу жълти стотинки, по една година затвор.

55

Чебурашка

преди 3 години

До Христо ХристовЕдин от твоите лидери бе приятелю, адвоката Хаджигенов от Отровното трио е защитник на *** два, защо изместваи въпроса. Дори преди година заедно с Бабикян в едно предаване скочиха върху госпожа президентшата Деси, която беше писала във Фейса против гейовете. Казаха, че в друга д бържава за подобна позиция биха я замеряли с камъни.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Освен че го изкарахте най големия тиранин и диктатор (явно в тролските очи, Радев управлява от 11 г., не Бойко), го изкарахте и най подкупния, най големия далавераджия и т.н...:) Осъждам това че е назначил жена си в хубава службичка, може и да е взимала 2 бона, да не умре от глад жената :)) Това добре, ами къщите за гости, апартаментчета, Бойко що има кюлчета с злато, еврата ги зае бете, ами пистолета за какво му е, нали го пази НСО...:)))

53

Анонимен

преди 3 години

До 47Прав си. Така е. Фактите са си факти. Но като искате нови хора,нека бъдат наистина нови. А не компрометирани като Манолова,Бабикян който е работил като пи ар за сумата и партии. Христо Иванов който беше с Борисов. Щото докато са лапали баницата всичко е било супер. И сега като не лапат изведнъж вече не е супер. Вече положението в трагично. Ако ще се сменя управлението да е с наистина нови хора. Ако е с Мая Манолова и Бабикян що за смяна е това.

52

протеституиращи

преди 3 години

Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези откaчалkи и заблудени телета, дето за жълти стотинки се надвикват по улиците и тормозят НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и прocтoтията им.