21

Анонимен

преди 3 години

Дойчовците се правят на хуманни, ама станаха хуманни след като изтребиха милиони, но накрая руснаците им сритаха дирниците и се кротнаха, японците са същата история ама тях ги сритаха американците.

20

SMIRNOFF

преди 3 години

Не беше Путин, аз бях .

19

Защо

преди 3 години

Защо ни занимавате с предатели и продажници у нас си имаме достатачно вижте до каде докараха народа...

18

Дойче Дезинформеле

преди 3 години

"Превозването на Навални в Берлин е организирано от частни лица. Германското правителство беше информирано, но не участва в изпращането на самолета, каза пред журналистите Бизил, цитиран от ТАСС"Приказки на Шехерезада от 1001 нощи на Цион. На тая брадата лъжа не вярват дори и туземните глашатаи на соросоизЪма.

17

НострадамОс

преди 3 години

Тоя го очаква съдбата на Скрипал. Поради некадърност изтеглен в Германия .Там ще му дадат някоя къщичка на село и малка пенсийка . След няколко години ще го използват като за последно и ще обявят на света че бившия опозиционер Навални подло е бил отровен от руските агенти Алек и Балек със секретното отровнно вещество "Чебурашка" . Мир на праха му и няколко нови санкции за Путин... Амин .

16

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха пак третокласни холивудски сценари се редят от диванните професори по чистене на клозети. Големите секретни лаборатории и на марс и на Слънцето и на Бетългез даже имат натовските скумрии. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 3 години

Руска класика от 19-ти век.... За съжаление в Русия не са мръднали и сантиметър от "онова" време.

14

Анонимен

преди 3 години

Ми кой ли ще да е?Може би от Гвинея Бисао са прескочили за малко и набърза ръка са му сипали нещо в чая.Путин и КГБ са чисти като сълзи завалийчетата.

13

Обичайния заподозрян

преди 3 години

Хиляди думи за това как се чувствал, колко му било зле , как е транспортиран , как се борят за живота му .... все сълзливи и толерастки глуупости . А КОГА ЩЕ КАЖЕТЕ С КАКВО Е "ОТРОВЕН" ? А някакви доказателства ? Или няма нужда . Путин ще да е . Кой друг ? Отново мистериозната тайна ,дълга , опитна , зловеща, комунистическа , тиранична , ... ръка на КГБ направлявана лично от Путин ... щот той друга работа си няма, че да трови някакви си ялови опозиционери с 5% рейтинг .

12

Анонимен

преди 3 години

Ами колко му е - това за КГБ е детска игра - биеш му една инжекция и го връчваш на немцитее.Пък те да трошат глава да го спасяват.

11

Анонимен

преди 3 години

Бря, тия германци големи спецове се извъдиха още недошъл и вече е стабилен да не би случайно да знаят с какво е отровен???

10

РУСИЯ Е ЗАРАЗА

преди 3 години

ОТ ГРУ си мислят че като го държаха 48 часа в Омск са прикрили следите, но не знаят за секретната химическа лаборатория на НАТО в Берлин, където истината ще излезе наяве и ще намерят отровата.

9

Анонимен

преди 3 години

Дневалний ще гушне чимшира от коронагад, ама пак ще го пишат отрове.

8

Анонимен

преди 3 години

За сега е ясно,че руските пилоти и бързата помощ в Омск, и болницата в Омск са му спасили живота. Дано в Берлин го излекуват и разберат какво му се е случило поне медицински.

7

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

Джулиан Асандж и Сноудън са купени от КГБ агенти и няма какво да се грижим за състоянието им. Те са агенти на злото джудже Путин и като ги хванем ще си получат заслуженото. Целия западен цивилизован свят, включително България участва в тази операция.

6

Интересно..

преди 3 години

...лекарите мълчат, но за сметка на това разни прогресивни лаици приказват на поразия за състоянието на Навални...Защо ли е така?

5

ПроСоТо

преди 3 години

не требеше да ми съобщават това!...направо и аз са обезпокоих при тая вест....обаче ако фане та кпладиса тоя херой?...ЧИЯ ЩЕ Е ВИНАТА?...Едва ли ще се самообвинят берлинските специалисти че не са направили достатъчното....Впрочем,замисляли ли сте се що за "КАРТА" е тоя Навални и в чии ръце е ?..кой кого ще "цака" с нея?...а ние ще продължим да ровим дъното,независимо от изхода на "аферата Навални"....Свежо,не ли?

4

Анонимен

преди 3 години

Нали състоянието му беше стабилно бе, или стабилно значи обезпокоително... за някои хора

3

Анонимен

преди 3 години

Руснаците ще съжаляват горчиво, че изпуснаха Навални, който ще направи Германия велика.

2

Анонимен

преди 3 години

Пимитивен Путин Такива отравяния на политическия противник нама и в Африка