190

Тълпата е тълпа

преди 3 години

Няма значение дали са левскари цесекари или преподаватели н университети.Тълпата е просто тълпа- тя крещи, мачка, троши... Личността изчезва в тълпата... За да не носи отговорност! За да избяга от отговорност. Доброволно обезличаване!

189

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългария от години е на първо място по смъртност в света и ЕС!.................................................................................................................................................................................България от години е с най-нисък стандарт на живота в ЕС! Данните са на Евростат.----------ЕНП са проклятието на България,докато партиите на ЕНП са във властта,нещата няма да се променят,а ще вървят към по-лошо.

188

Анонимен

преди 3 години

България от години е на първо място по смъртност в света и ЕС! Данните са на Световната банка и Евростат.България от години е на първо място по корупция и корупция в ЕС! Данните са на Евростат.България от години е на 111 и 117-то място по свобода на словото! Данните са на Репортери без граници.България от години е с най-ниска продължителност на живота в ЕС! Данните са на Евростат.България от години е с най-нисък стандарт на живота в ЕС! Данните са на Евростат.

187

Янка Рупкина

преди 3 години

Поздравява протестиращите с песента,,ПолегналА е Тудора

186

Анонимен

преди 3 години

Яйцата са внос от Полша,доматите внос от Турция,протестърите внос от Арабските емирства!В този протест НЯМА НИЩО БЪЛГАРСКО!!!!!!!!!!

185

Ало,Бтв

преди 3 години

Ало,ало,алооо!Защо държавните институции вече не желаят да дават интервюта на националната Ви ТВ? Ами пуснете БурКана Рачева,може пък и да измисли нещо, с този необясним чар...

184

Анонимен

преди 3 години

Обаче ви пречупих мнимите ИТ-та, няма вече хвалебствия, колко стотинки на месец сте взимали :)) Лидъла къде се скри, или премина към енергетиката....хахахаха :)

183

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕвала, не само военен, но и може психологически да пречупи *** :)))ти па не го ли видиш къф е комплексар тоя ушатия бе? Дори баща му му каза, че за нищо не става!

182

Ганди64

преди 3 години

Това ли са новите лидери на промяната?фурнаджийската лопата Георгиев председател на БОЕЦ Винаги ще Ви вярвам Генерале,досущ като цветаря Бареков,Госпожа Манолова,милата не различава казан за ракия от съд за варене на компоти,провокаторите и върли защитници на най пропадналия контингент индивиди,Бабиккян и Хаджигенов ,подкрепяни и укуражавани от техния ментор Радев,жална и майка на България

181

Анонимен

преди 3 години

Какво като са преподаватели в БАН и СУ ха,ми баш там е котилото на комунярщината,тия преподаватели да не са от последните трийсе години пък и кой е казал че не са с комунистически или либералнит.е. неокомунистически убеждения!Страшен аргумент.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 234Радев, ако се придържа към БСП, веднага ще го оплюя :) Нападнаха го и той отвърна, Бокича когато стане от сън, първата мисъл му е Радев :))) Евала, не само военен, но и може психологически да пречупи *** :)))

179

Анонимен

преди 3 години

Деса да не са я взели заложница в САЩ? Отиде да се поразходи из моловете там и изчезна. Ей го и *** съвсем изперка от мъка горкия - оди напред-назад и само гпyпоcти дрънка.

178

Анонимен

преди 3 години

Ами в момента протестират червените заедно с децата си и се вижда, че не са от бедните - учат в чужбина, носят маркови дрехи. Заедно и редом с тях са ДБ, със същия произход и със същото мислене, но на думи се наричат "тъмносини", само че Д-тата им са пурпурно червени.

177

Анонимен

преди 3 години

До 219 Тролчето Герберско с руски мик Чибурашка.Ами елементарно е бе ***! Тръгне ли си д-р Борисов от властта.Падат всички палатки,протести и каквото там се сетиш! Ама той се ослушва печелейки всеки час и ден за да си изкара поне това мандатче! Е и това няма да изкара! ОСТАВКА на МУТРАТА Борисов от бившата СИК! Избори

176

Анонимен

преди 3 години

Абе все се чудя защо на *** ушите му са толкова дълги? Черепа ли му ги дърпа толкова често, поп Кирчо ли, Макаров от руското посолство ли?

175

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 230Радев е мой човек, не почвай :))

174

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта къде пак се скри бе?

173

карай нататък

преди 3 години

До Деца на д-р БорисовЗабравяш и амбициозния придворен шут на ВИС от Учиндол, сестра Галева, Г-жа Импексова, новите стари кариеристи от триото!

172

Анонимен

преди 3 години

До 207 И как да убиеш днес " политик" с вестник след като всички ВЕСТНИЦИ са ТЕХНИ?!-:( За това сме на 111 место по " свобода на словото" Ако не копаем вече дъното в тази насока!-:( Ама кой да ти каже я?!

171

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 207Троловете си ги има, телевизия ако беше създал, щеше да си вкара автогол :) Всъщност, той не е способен или поне така изглежда, да взима такива решения :)) Тук ми спорят за образование, но защитават махленския език на Бойко, това не е ли парадокс ? :) Истината е че, в политиката както и в реалния живот, оцеляват тези които са по "прости", вие можете да си лаете....:))