163

По БТВ потвърдиха

преди 3 години

100 хиляди фенове на Радев нападнали БНТ и по заповед на съдийката Надето-***, пребили всички майки с деца. Дошла Мая и сложила Кошлуков в черен чувал и ковчег. Ицето му отрязал ушите и ги занесал на Буджака като трофей. Божков е дал парите за заплати тая седмица.

162

Трагедия

преди 3 години

Снощи гледах поругаването на сградата на МВР и съм потресена от тези вандали, това са животни ли, терористи ли, как да ги нарека не знам, мога да обидя животните!Как може такова нещо, защо се допуска тази анархия, за 10 минути направиха погром над сградата а полицаите стоят и гледат! Просто трагедия и тези хора живеят между нас!

161

До175

преди 3 години

На орУжие братя"гербери"Ам тъй де ще ни отидат жалките заплатки от държавни службички зорлем!!!

160

Анонимен

преди 3 години

Сестра Галева, тази, която написа поправката Ванко 1 и скалъпи костинбродската простотия...тази ли е алтернативата?????

159

Недоволен

преди 3 години

съм от работата на БНТ. Медията не дава реална представа за естеството на тълпите, които се придвижват по улиците и въвежда гражданите в заблуждение. Наистина има доста репортажи на живо, където, човек може да си изгради реална представа за това, че блокиращите кръстовища са криминални типове, които с удоволствие и без грам угризание биха се гаврили с жени и деца, но репортажите са малко и се набляга на някакви социолози, политолози и т.н. които си изсмукват от пръстите СМИСЪЛ за анархията.

158

Анонимен

преди 3 години

Нека другите хора си стоят вкъщи и гледат как 1000 човека правят ежедневен произвол. Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.

157

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите блокираха сградата на БНТ. Те призовават за оставка. По-рано Мая Манолова даде брифинг в Триъгълника на властта, в който съобщи за репресия към едно от лицата на протеста, а именно - Тихомир Василев, съобщи Bulgaria ON AIR.Твърди се, че полиция е влязла в неговия дом за претърсване, което според тях е нерегламентирано.За *** ли ни смятате? Как така ще има нерегламентирано претърсване на жилище? Това е полиция а не мутри. Жалки драскачи и яйцедоматохвъргачи.

156

Анонимен

преди 3 години

Гербери,вижте там организирайте един свестен контрапротест в полза Роду(вожда)защото времето му изтича!

155

Анонимен

преди 3 години

Седесарите изпълзяха от миризливите си дупки.Чухте ли сутринта Николай Младенов?Имаше и други, по-ранни симптоми за това.Защо александър йорданов е евродепутат от листата на герб?Крадливците имитират голяма активност и ще се възползват от протестите, ако не бъдат бдителни протестиращите.

154

От Пловдив

преди 3 години

В Пловдив катуна на моста на Марица беше веднага разтурен в ранните часове днес. Оказа се че от трийсетината л.умпени половината са пияни с около два промила алкохол в кръвта измерен от полицията, както и че има хора осъждани за грабежи, кражби, хулиганства и други престъпления.Това са лицата от протестите - наркомани, пияниции престъпници от всякакъв калибър!

153

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да се обгради клоа. ката на орлов мост наречена палатково гето и да не се пуска да им се носят бира кебапчета вода за да видим докога ще издържат истински да протестират и грачат, тъй и баба знае - цял ден ядене биричка пърдиене и лаф моабет а сутрин и вечер вандалстване на сгради жени деца старци и всякакви хора

152

Анонимен

преди 3 години

То новините на турски точно вие седесарите ги пуснахте 1999 г.!

151

Анонимен

преди 3 години

Абе хвърляйте първо хартиени самолетчета а после яйцата така Радев ще е по-доволен сякаш че ги бомбандира със изтребителя

150

Анонимен

преди 3 години

Гербавите *** си искали кошлука и новините на турски. Това е позор, а не телевизия.

149

Анонимен

преди 3 години

Гърбухи,вържете здраво пунгиите щото ви чака голям глад когато вождът ви абдикира от власта,него не го мислете,ама виж вас не ви виждам!

148

Видев

преди 3 години

Кой натрупа с дългове БНТ---> БСПКой чисти БНТ КошлуковКой реве за БНТ кой БСП???

147

Анонимен

преди 3 години

И аз искам на тия на улицата оставките, да ги натоварят на няколко тира и в Белене.

146

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова помогна на много хора като омбудсман!

145

Чудно

преди 3 години

какво ли си мислят за протестите хората, които едва успяват да си купят 10 яйца, като виждат как всяка вечер някакви добре облечени хора хвърлят хиляди по улиците просто така. Какво ли си мисли жената, която сади домати, грижи се за всяко растение изпълнена с надежда и се радва като дете, когато откъсне първия плод и го даде на децата си, като вижда как всяка вечер се хвърлят домати с килограми по улиците. Сигурно си казват - тези софиянци са луди.

144

ЖОРО ГЪ3A

преди 3 години

Всичко туй много хубаво, ама може ли да не споменавате думите "Мая Манолова" и "триъгълник" в едно изречение? Някои тук още закусват.