11

До 11

преди 3 години

До 11... Анриматерия не могат да измислят. Това е непосилно за човешките мозъци.

10

Фен на Ким

преди 3 години

Давай Ким! Обогатявай ураня! Трупай атом и го мятай, ако западните хулигани ти се стряскат.Благодарение на ядреното оръжие в Северна Корея е свободна от демократичните психопати. Иначе отдавна да са я "демократизирали" по иракски или либийски модел - виждаме каква коочина е в тия страни.

9

Анонимен

преди 3 години

Освен това работят по ракета носител способна да пренася няколко независимо насочвани управяеми атомни бойни глави...Може би след 5-7 год ще имат работещ носител.Нищо ново под слънцето както се казва горе-долу корейците са като американците и руснаците през 50-те на миналият век.Повече ме притеснява,че човечеството върви към създаване на оръжие от антиматерия.Това е много съблазнително оръжие защото не прави замърсяване а има много мощ.Добре,че е толкова скъпо за създаване иначе да са се почнали

8

Анонимен

преди 3 години

И кво ще победят НАТО ли Ами после Ко прайм помнят ли Хитлер бункерчето..

7

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея не печатат юани и не задължават арабите на продават нефта си с корейската валута.И ако случайно някой арабски лидер реши да търгува нефта си с други валути не му спретват една бърза война.

6

Анонимен

преди 3 години

Да не стане като бейрут инцидентЧе там си беше аматьорско в сравнение с товаЩе чуят взрива и на луната

5

Хирошима

преди 3 години

Досега С.Корея не са нападнали нито една държава и не са ползвали ресурсите на цяла Латинска и Южна Америка, нямат хиляди военни бази по целия свят и не са нападали без повод държави като Ирак, Афганистан, Виетнам ...

4

Видял

преди 3 години

Не е важно количестворо, а качеството. Китайците с един вирус събориха на колене цялата земя им лъснаха на всички правителства мръсните ***. Ние сме пример. ...Всеки знае германия порше мерцедес бмв, япония фотоапарати компютри елвктроника, америка ...форд мустанг апъл ...белгия шоколад бира, и изведнъж Китай ВИРУСИ...! Егати включването.

3

Анонимен

преди 3 години

Тези само плашат гаргите,за да не изпуснат властта, комунист власт не пуска или властта до гроба или смъртта без време!

2

Сделано в Китае

преди 3 години

Браво, Другари! Капиталистическият Враг е в Уханска Агония!!

1

Анонимен

преди 3 години

Споко, нищо няма да се случи. Високите бЕли бдят над идиoтиятa на двукраките.