281

Анонимен

преди 3 години

По другите сайтове излязоха имената на наркоманите които малтретираха докторката и децата и. Дрогаджии от агитките. "Наши момчета" за 70 лв. на ден. И двамата наркозависими. Това е цвета на радевите шпицкоманди.

280

Сата НАТО

преди 3 години

Кой точно ще застъпи така, че да няма вакум?--------В Конституцията пише кой - Президентът.

279

Сата НАТО

преди 3 години

Все пак не отговори на въпроса - кой ще дойде след ББ? Нормален, образован... -------Защо трябва да идва нормален и образован?Боко Тиквата нормален и образован ли е?

278

До 283

преди 3 години

Все пак не отговори на въпроса - кой ще дойде след ББ? Нормален, образован... това не е отговор. Кой точно ще застъпи така, че да няма вакум? Това е важен въпрос, на който не искате да дадете отговор! Налага се впечатлението, че разни несъстояли се политици, олигарси в изгнание и президентски съветници на служба в кгб ще се наместят със служебно правителство и тогава, впоследствие на изборите и най-честния и образован незнаен тип да дойде от хоризонта на бял кон, завоят ще е направен! Без народа да има думата!

277

Сата НАТО

преди 3 години

ГЕРБ управляват не от 10 години, а от по-малко от 6 години и то не самостоятелно, а в широка, безпринципна коалиция от путинисти, расисти, фалшиво ВМРО, И то след като си посипваха главите с пясък и се кълняха, че са си взели бележка и повече няма да водят антинародна политика и повече няма да бъдат нагли и арогантни. В момента на власт не е ГЕРБ, а коалиционен турлюгювеч от гешефтари и авантаджии, който краде европари и работи за налагане на диктатура на изкуфяващия старец Борисов.

276

Ганди64

преди 3 години

Драги родоллюбиви българи от палатките, гордоста на Руменчо фигуранта ,запчвайте да събирате и цепите дърва за зимата че идва скоро

275

Даниел

преди 3 години

До АнонименТо ако гласувата от раз толкова мъртви души, Борисов на изборите щеше да извади 51% гласове, а не около 30% :)

274

Даниел

преди 3 години

Още един хубав порой и застудяване и ще се разкарат - все пак пневмония ще треа да лекуват.

273

Примиер

преди 3 години

Правителството ще построи постоянен лагер за протестиращите, за да имат подходящи, човешки, условия - като в белите държави. Предвижда се лагерът да има всички удобства - ток, топла вода, канализация с оглед очакваната продължителност на протестите. Ще бъде осигурена денонощна охрана срещу провокатори и заблудени шофьорки.

272

Анонимен

преди 3 години

Няма партия, която да е имала 3 последователни правителства - само ГЕРБ постигат това!Как ?-------Никак.Просто ГЕРБ не са имали три последователни правителства.Имат три провалени мандата, въпреки милиардите, които им на лива бездетната комсомолка Меркел.

271

Сата НАТО

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата--------Преценката на мечещия като коза, още неженен за танцьорката си на пилон, по отношение на това кое е и кое не е престъпление, е известна. 18 обвинения, нито едно от които не се признава от независим съд - това е достатъчен атестат за психологичния му статус.

270

До сата нато

преди 3 години

ГЕРБ управлява от десет години , а комунистите правят палаткови лагери на пътя и замерят полицията с домати и яйца ..........

269

Сата НАТО

преди 3 години

Няма партия, която да е имала 3 последователни правителства - само ГЕРБ постигат това!Как ?-------Никак.Просто ГЕРБ не са имали три последователни правителства. Имат три провалени мандата, въпреки милиардите, които им на лива бездетната комсомолка Меркел.

268

Bad Company

преди 3 години

До Анонимен 283Ами супер, приемам предложението ти!! :) Знам английски и още един западен език. Двете ми дъщери и сина ми са с перфектен английски. Никой от нас никога не е бил съден, осъждан или регистриран за каквото и да е било:) Та значи , договорихме се: Аз премиер, сина министър на икономиката, за дъщерите образованието и културата. За другите министерства нямам претенции:)) ОК?? Ххахххаахахаха!

267

Loyko

преди 3 години

Не е проблем,че палатките не са в строя.Проблем е, че тези които са в палатките не са в строя. Как може да има хора които се опитват да защитават дори тези вандали /***/ които нападнаха майката с децата и потрошиха автобила и пред погледите на децата и всички присъстващи на това място. Това може да се случи само в държава с освирепял и глупав народ. Това е мили хора истината.

266

Анонимен

преди 3 години

Дори и времето е против Вас.Разкарайте се платени протестари.Догодина на изборите гласувайте, спечелете вота на хората и управлявайте с когото си искате!Сега освен да пречите и се молите някой да Ви набие за да се оплаквате, друго явно няма какво да свършите. П.С Парите дето Ви ги обещаха - ще ги вземете друг път.

265

?

преди 3 години

Как ги закрепват тия палатки по асфалта?

264

ХА СТИГА ЛЪЖИ!

преди 3 години

276- СТИГА С ТИЯ МЪРТВИ ДУШИ- НА СТРАНИЦАТА НА ВСЯКА ОБЩИНА ИМА "СПИСЪК НА ЗАЛИЧЕНИТЕ ЛИЦА ОТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ ЗА ИЗБОРИ..."ТИЯ СПИСЪЦИ СЕ ПОЯВЯВАТ НА ВСЕКИ ОБЩИНСКИ САЙТ ПРЕДИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ.

263

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

262

Анонимен

преди 3 години

*** протестъри- Европа отдавна знае какви сте, затова не казва нищо. Продажни пияници и дрогери- това е.