101

Анонимен

преди 3 години

До 111 MGSеехеее 1 Нимож са прикри. *** на герб под прикритие 1

100

bash_majstora

преди 3 години

Аз пък съм скептичен към световно неизвестния д-р Симидчиев ;)

99

лекар пенсионер

преди 3 години

Скептичен бил някакъв световно неизвестен палшок и то български! Ами дайте вашите по-добрите да ги ползваме! Та вие за 30г какво българско лекарство произведохте-НИКАКВО!Жалък лиз.ач!

98

MGS

преди 3 години

Дори майка ми, убеден русофил (защото единствения чужд език, който ползва е руски) признава, че фокуса на руските иновации никога не са били хората или са някакви политически насоки или нещо толкова отвлечено и теоритично, че не става за нормална употреба. Как след това да се доверя на руско лекарство, може да ме излекува и от Ковид, и от живот...

97

Чебурашка

преди 3 години

До Ха-ха-ха...Хайде стига си лъгал! Не ти ли омръзна да лъжеш и.... Никога не лъжа! Не съм виновен аз, че навремето не си чел и си неграмотен, приятелю. Напиши Благой Попов и сам ще се увериш, че от 1937 до 1953 година е бил "клиент" на НКВД и е лежал в Гулаг.

96

Анонимен

преди 3 години

Скептичен бил тоя към руската ваксина. Лисицата като не може да стигне гроздето казва, че е кисело.

95

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До ЧебурашкаХайде стига си лъгал! Не ти ли омръзна да лъжеш и да цапаш? Хем за нищо не ставаш, хем се напъваш да лъжеш.

94

Мда-а-а-а-а...

преди 3 години

Политика, какво да прави доктора. А е харесал руската ваксина, а са му спрели парите от Здравната каса. А и проверка може да му изпратят - да проверят как купува лекарства по 6 лева, а ги продава по 1100 лева. А ако слушка няма никой да го притеснява и ще си смучка от тази държавна цица завинаги. Политика, какво да ги правим. Но... ако другите не открият ваксина, ако не им се получи, а руснаците продават на всички, ние какво ще изберем?...И как ще го обясним?

93

Чебурашка

преди 3 години

До до 97По същия начин отявлени комунисти са се връщали депресирани след посещение в СССР. Да не говорим за това, че две трети от българските комунисти емигрирали в СССР са видели прелестите на Гулаг. Дори и процесника на "вожда и учителят" от Лайпцигския процес Благой Попов лежи там от 1937 до 1953 година и по чудо остава жив.

92

Иван Петров

преди 3 години

До АнонименА ти от къде знаеш че можеш да разсъждаваш. Ако можеш се замисли :) може да родиш някаква още по умна мисъл, анализирайки постовете по форумите. Аз лично имам по важна работа, така че със здраве.

91

до 97

преди 3 години

До ЧебурашкаНа времето дьо Гол изпращаше само комунисти за монтаж на машини в СССР и България!И добре си правеше сметката!Като си свършеха работата и си тръгваха самите те казваха,че вече не са комунисти!Лично съм свидетел на няколко такива случая!:))

90

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

РУСКАТА ВАКСИНА ---Е ЗА РУСОФИЛИТЕ У БЪЛГАРИЯ!НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ , НЕМАТ НУЖДА ОТ НИЩО РУСКО!

89

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... В групата на "нормалните българи" не слагаш себе си, нали?.....Напротив, приятелю, смятам, че съм нормален българин. Защото има и българофоби от петата колона на Москва.

88

Анонимен

преди 3 години

До Ив Петров и неговия цитат за 1000дата прочетени книги от Сандукан 4икиджиевски.В нас медицина се учи 6 години. По 10 учебника - айдее 100 книги. За останалите 900 книги още 5-60 години ли треа да се медицьошат по скамейките и на кой номер прочетена книга мое да се докторее медицинскиьо читателЛекар е професия дадена от Бога, Първо трява Природата да те е разрешила да се появиш, да те оцени Бога за лекар и тогава да учиш за Доктор.Иванчо бърка докторските книги с тоалетни принадлежности

87

Анонимен

преди 3 години

До Иван Петров"Аз поне съм прочел за разлика от някой който анализира без да е прочел."--Какво? И нали се разбрахме - само четене не е достатъчно, трябва и разбиране...Точно, както в онзи стар виц:"И я моем, и тати - мое, *** козата си сака пръч!"А четене с разбиране се научава меду 8 и 10/11 години... После - забрави!Толкова с безлатиня "ликбез"! От тук нататък - плащаш и получваш!

86

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"...са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи..."---В групата на "нормалните българи" не слагаш себе си, нали? Защото "Боже опази" от нормалници, като теб!

85

Иван Петров

преди 3 години

До АнонименАз поне съм прочел за разлика от някой който анализира без да е прочел.

84

Чебурашка

преди 3 години

Най-добрата ваксина срещу русофилия е живот във Великата руска страна. Така например Депардьо получи руско гражданство лично от Путин, но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов към Русия и Путин. На българските русоиди са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи.

83

Анонимен

преди 3 години

До Иван ПетровМдааа, добре е да внимаваш какви "мъдрости" редиш, защото и ти, както "доФторчето", може и да си прочел мнооого книги, но освен прочитането е важно и разбирането на прочетеното! "ДоФторчето" коментира и сравнява "съществуваща" с "несъществуваща" ваксина - първо.И второ - "доФторчето" прави "анализ" на ваксината на база страна производител и политкоректност на производителя. Което е един страхотен медицински аргумент!Така че, чети, чети... ама с писане и анализ...избягвай ги!

82

Пижо

преди 3 години

До Иван ПетровТой може да е изчел и 1000 книги, но пак да се изказва неподготвен. Още не е видял ваксината, няма идея от нейното приложение, но вече дава оценки!!! Наслушах се на разни докторфелници, които започнаха да дават "компетентни" мнения още преди да бъде регистрирана ваксината! Ако беше американска, пак щяха да коментират без да са я видяли и тествали, само че щяха да обясняват какво велико чудо е!