51

абе овн

преди 3 години

ние произвеждаме хидравлични клапани за Манесман, мислиш ли че ако не бачкаме на нивото и количеството което заявяват швабите някой ще ни трае.

50

овн

преди 3 години

Типично бълг. черта - от всичко разбираш

49

пияница мистик

преди 3 години

До овнОвчи, кажи коя ти е кръчмата :) Да дойдем, да похарчим някой лев, да видим как се готви при теб, какво е обслужването, цените....Това наричам аз конструктивен диалог да се води, а не да ми се дуеш голословно като някоя бивша мутра тук, какво правиш, какви пари плащаш и т.н. Давай с конкретика - пък като дойдем ще попитаме и персонала доволен ли е от шева, демек ти, *** и какви пари им плащаш. Пък и в нета ще те чекнем, да видим отзивите какво са. Айде, ти си на ход

48

wry

преди 3 години

Беше отменена системата да контрол СУПТО и беше намален ДДС на продажбите в ресторанти и барове. Въпреки денонощната работа, 99% от дискотеките и ресторантите не успяват да натрупат светъл оборот и да се регистрират по ДДС. А нерегистриран по ДДС не начислява такова на продажбите, така, че 9% и 1% да стане - няма смисъл.

47

Барселона

преди 3 години

Това ни е в кръвта...да можем винаги да прецакаме нещата...И 0 процента да е ДДС пак ще правим далавери...И 5000лв да ни е заплатата, имаме ли възможност пак ще откраднем...наследство от миналото...

46

Аз

преди 3 години

Кръчмаря си е измамник по душа, какво очаквате?

45

Карандаш

преди 3 години

Аз тоя проблем съм го решил. Не ходя по кръчми.

44

овн

преди 3 години

До АнонименКогато започнат да произвеждат толкова, че да им плащам 25 лв. на час - ще ги получат.И за твое сведение - моите хора получават ежемесечно бонус в размер на 10-20% допълнително над заплатата. На теб дават ли ти?

43

до 46

преди 3 години

нали се сещаш че Хансовите Мерцедеси са 30% части възли произведени от Гошо. Доста си наивен ско си мислиш че Ханс произвежда Мерцедеса от А до Я.

42

овн

преди 3 години

До АнонименЧудесно включване!

41

Анонимен

преди 3 години

Всеки гледа да си сложи парите в джоба, а не да ги даде на държавата. И правилно, защото държавата ще ги използва за екстри и лукс на висшите чиновници, за изхранване на безполезните роми, за пълнене на шкафчета и т.н.. На държавата вече никой не вярва!

40

Анонимен

преди 3 години

'клиентът трябва да поиска и получи фискален бон с QR код. Ако не е издаден се подава сигнал на телефон едикойси'Защо да си губя времето да звъня на правителството като мога просто да изчисля сметката си и да се упълча на кръчмаря ако е по-висока и заплашя, че няма да платя? Той не може да се защити защото ще го разкрият.'клиентът също може да бъде глобен, защото е напуснал заведението без фискален бон'Ето заради подобни гербави измишльотини няма вяра в правителството.

39

Анонимен

преди 3 години

До овнНещо не можа да обясниш на "ужасно евтиното". Или и ти плащаш 25 лв на час на твоя персонал?

38

Анонимен

преди 3 години

До 44Произведените от Ханс мерцедеси се виждат.А Гошовите де са?

37

овн

преди 3 години

Да, сервитьорските табли са еднакви навсякъде :)

36

до овн

преди 3 години

......То и Ханс произвежда пет пъти повече от Гошо, обаче Гошо се огледал в заплатата на Ханс........тези лафове пич важаха през деветдесетте. И Ханс и Гошо вече еднакво произвеждат, щото работят на едни същи машини. Ама ти си живееш с едните клишета от преди 25 години.

35

Анонимен

преди 3 години

Как нема да лъжат нали има келепир , пък е вече са твърд електорат при нови избори.

34

Анонимен

преди 3 години

До овнТова ли ти е отговора на "смешно евтино"?

33

овн

преди 3 години

То и Ханс произвежда пет пъти повече от Гошо, обаче Гошо се огледал в заплатата на Ханс...

32

Анонимен

преди 3 години

То това беше ясно,държавата на кокошкарите, мафията и теИ дето гледат да те прекарат. Диво племв