24

Анонимен

преди 3 години

Рибите днес са по кръстовищата.Черепа им хвърля захранка, "отровната тройка" ги оплита в мрежата си, а Фигуранта чака с тигана !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

23

Анонимен

преди 3 години

Не са само рибарите, вълненията са само в медиите. Разговорите в по-малките градчета са си съвсем всекидневни.

22

Аграр

преди 3 години

До ВъпросОтиват в чиниите по ресторантите...

21

Мишо

преди 3 години

Статията изопачава реалността и истината.Хората са притеснени, че ще загубят и последния си доход и ще останат съвсем без пари и в нищото! Но не защото обичат тази власт, а просто защото се страхуват да не загубят и последния си залък! Хората са доведени до просешка тояга, а когато човек е гладен и несигурен в бъдещето той мисли единствено за своето оцеляване!Това е което прави сегашната власт ДА НИ КАРА ДА МИСЛИМ САМО ЗА СВОЕТО ОЦЕЛЯВАНЕ, ДА СМЕ УПЛАШЕНИ И СЛАБИ! ТАКА НИ КОНТРОЛИРА!!!!!!!!

20

Подземен свят

преди 3 години

Точно зад протеста стои целия Подземен свят!Видяха че държавата се нарежда, бавно но се нарежда, че започнаха да влизат в затвора, че им се търси сметка, че не могат вече да застрояват черноморието и хоп - протести!И Христо Иванов не го е срам да се показва по телевизията още след този резил! В протеста са замесени и Черепа и Маджо!

19

Анонимен

преди 3 години

Да, статията е уникално ***. Няколко пенсионера не се интересували от политика, но се оплакват че пенсията е 300лв и нямало риба. Когато не се интересуваш от правилата и какво става около теб, а само мислиш за себе си тогава такива като бойковци и тези които ги командват са най добре . Дали Доган ще махне оградата и ще освободи плажа , ако не се интересуваме, дали Бойко ще върне заграбеното ???

18

ДДРОнег

преди 3 години

Ами да, що да протестират хората - за години стаж взема огромната за ЕС пенсия от 300 лв ...Малки хора - малки цели, стой си дедо в морето и не се бъркай в живота на хората, които искат по-добър живот за народа Български !!!Жалки, жалки сте ... мис-ирките ...

17

11

преди 3 години

Няма заради много бракониери и прекомерния улов. Няма от къде да има. Всеки вади, никой не слага.

16

Анонимен

преди 3 години

Избиваш безогледно популациите на риба и след години се почесваш по изгорялото теме и се чудиш: Ба маа му, къде изчезна тая риба?

15

Живко

преди 3 години

Риба може и да няма ама пък има ла..на.

14

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта внесе арменска "демокрация" по кръстовищата, която функционира под мотото: Законите не са Закони защото Конституцията е над тях, а той добавя: Конституцията не е Конституция защото не писана от мене !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

13

Въпрос

преди 3 години

Отходните води от рибарското селище къде отиват?

12

Анонимен

преди 3 години

Жалък опит за омаловажаване на протестите.

11

Az

преди 3 години

Старите хора ги вълнува само яденето и пиенето. Техния живот е минал, не търсим нищо от тях, те никога няма да разберат младите. Глупците също, въпреки че има такива на по 20-30-40-50 години, те гласуват за бкп, тиквата, дпс. Будните хора искат промяна, да тъжно е че са само хиляда или десетки хиляди в страната. Другите си цъкат колко сме зле само и псуват михаля, не правят нищо.

10

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Как ще има риба, като лодките са повече от рибите!Ехолоти, радари, тралове, сейзмични бомби, разлят петрол, ако има риби в ЧМ, то те са мутанти!

9

Е как ще има риба?

преди 3 години

И тя се е изплашила от протестите:7 000 000 протестиращи(според тях),изпиват 7 000 000 бири за обед,изяждат 1400 000 кг.цаца.И това е за едноядене.А за 8 месеца(до изборите),това са 340 000 тона цаца!Е,как да небягат рибите,яденето,пиенето и плажуването по кръстовища за протестъритее купон,но за рибите това е битка за живот.

8

V

преди 3 години

Риба няма щото има много маймуни на клона ;) Всеки иска без да храни ,да рине ,да пои ,направо да отиде в морето и да бере ;) И я берат още като е маломерна щото от как е герб на власт няма правила. Ако има някъв ред и риба ще има .Ако няма ред няма и риба да има. Да се хвани да гледа крави .Там кото си отгледа тва ще улови .

7

Хемус

преди 3 години

И мен повече ме вълнува това,че няма рускини!Политика и коронавирус е за "чипирано" общество!Изтърваха 90-та година всичките комунисти до стената и лустрация,сега ще гоним Михаля

6

някой беше казал

преди 3 години

"Ако ти не се заемеш с политиката, политиката ще се заеме с тебе."

5

zeus

преди 3 години

Е как да има риба, като всички кафяви тръби на новите хотели се изливат в морето. А тези хотели са там точно защото такава ни е политиката за застрояване и опазване на черноморието.